Mrb arkadaşlar. iki yıldır Kia Cerato comfort 2006 kullanmaktayım. Beğenerek aldığım bir araç. ayrıca çok masraflar ettiğim bir araç. LPG taktıdım, lastiklerini değiştirdim, ağır bakımlarını yaptırdım. anlıcanız uzun süre kullanırım diyerek masraftan kaçmadığım bir araç. ama şimdi araçtan sıkıldım. kia cerato 105 beygir motoruyla yakıtı çok düşük bir araç. aynı zamanda çok çok seri bir araç. yol tutuşu filan fena sayılmaz çok sürat yapmadığın sürece şehir içi kullanımda hele on numara bir araç. gelgelelim konfor, süspansiyon sıfır sıfır.. tabiki bir nissan primera ile kia cerato karşılaştırılmaz biliyorum. geçmişte 2005 Nissan kullanmış biridiyim 1.5 yıl kullandım ve hayatımda kullandığım en gösterişli, sağlam, kaliteli bir araçtı. aracı satmama sebep olan nedenler; Sakaryada ustasının, özel servisinin olmaması vs. yetkili servisi var ama uzun atlama yapıyo:) zaten parçası biraz pahalı.. İzmitte özel bir servisi var bana40 km uzaklıkta. oraya götürüyodum. gerçi çok sık arıza yapacak bir araç değil. ben nissanda şanzuman dağıttım 120000 km de bende olduğunu düşünmüyorum geçmİşten gelen bir hastalık olsa gerek.. Manuel vitesti eski sahibinde ara ara bayanda kullanmış aracı. neyse bizde patladı işte.. Şanzumanı iyi yapamadılar Sıkıntıları azda olsa vardı bende satmak zorunda kaldım.. ama doyamadığım bir araçtı ve hala eski arabamı gözlerim aramakta.. şimdi yine nissan primera 2005-2006 düşünmekteyim. Lütfen beni anlamanızı yardımcı olmanızı istiyorum ortada bir yerlerde kalmış durumdayım. düşüncelerinize saygı duyarım.. tşk..