2006 model 1.6 twinport hb 81.000 km 4 cam otomotik - cd - asr -sis - Yol Bilgisayarı -elektrikli aynalar cart curtu var. aynı zamanda araçta sürtmeden dolayı boyanması gereken bir kaç yer var.(aracın fiyatı dışında yaklaşık 300- 350 tl boya ücreti ) fiyat :20.500
Kısmet olursa bu aracı almayı düşünüyorum kapora verdim ancak nedense kafam fiyatına takıldı..Bu özelliklere göre bu arabanın fiyatı nasıl ? Pahalı mı ? arkadaşlar görüşlerinizi belirtirseniz memnun olurum (resim örnektir belirttigim aracağa ait degildir.)
yok mu düşüncesini paylaşmak isteyen
asr varmı araçda?
araba temizse alabilirsin.
fiyat güzel km biraz fazla 2006 ya göre ama 80 bin çok da önemli değil. kısa vadede.
bir de düşünmek istersen ankaradanım. 2001 astra g miz var çok temizdir. gecen sene 17.750 den aldık. 110 binde şu an. öğretmenden.
2001 lerin kalitesi 2006 ya göre çok çok daha iyidir. konsol döşemeleri dahil çok iyi.
classic arabalar orjinal yılında çıkan arabalara göre daha özensiz yapılır. 2001 alabilirsin piyasası çok iyidir. 2006 nın kilometre çok geldi bana.
quote:
Orijinalden alıntı: jagleoger
araba temizse alabilirsin.
fiyat güzel km biraz fazla 2006 ya göre ama 80 bin çok da önemli değil. kısa vadede.
bir de düşünmek istersen ankaradanım. 2001 astra g miz var çok temizdir. gecen sene 17.750 den aldık. 110 binde şu an. öğretmenden.
2001 lerin kalitesi 2006 ya göre çok çok daha iyidir. konsol döşemeleri dahil çok iyi.
classic arabalar orjinal yılında çıkan arabalara göre daha özensiz yapılır. 2001 alabilirsin piyasası çok iyidir. 2006 nın kilometre çok geldi bana.
evet malesef km biraz fazla az olsa daha iyi olurdu ama servisne götürdüm araçta sorun çıkmadı temizmiş. Kısmet olursa yarın alıyorum teşekkürler bilgi için
km den gönülsüz olup arabadan vazgeçme kardeş içine sindiyse al arabayı. Araba bakımlıysa 500-1000 lirayı arama derim ben.Yeterki aldıktan sonra başını ağrıtmasın.Ucuza alıp aldıktan sonra sanayide güntüketmek daha mı iyi