Şimdi Ara

2006 OPEL CORSA 1.3 DİZEL TURBO ARIZASI

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi bayramlar önceliklearacımda son 2-3 ay içinde performansında düşüş olmuştu vede yetkili opel servisine götürdüğümde bana turbo paletleri yağ kaçırıyor dediler vede aracın altından baktığımda kartele yakın yerdede turbo hortumunun olduğu yerdende olabilir yağ izleri mevcut. Şimdi düşünüyorum opel servisi acaba sadece turbo hortumunda çatlak nedeniyle kaçırıyor olabilir ama servisleri bilirsiniz komple kökünden değiştirmek ister sizce böyle bir şey yapabilrilermi. aracın turbosuna 800 -900 civarı para istiyorlar. internetten baktığımda gm opel yedek parça fiyatlarına 400 tl civarı acaba kendimmi alıp yaktırsan yoksa servisemi yaptırsam???

• yardımcı olacak yokmu
  • Arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. Aynı durum benim aracımda da var. Yani turbo yağ basıyor ve yakıt arttı. Siz analadığım kadarıyla turboyu değiştirmişsiniz. Acaba servistemi deiştirdiniz yoksa OPELGM sitesinden mi turbo aldınız. Serviste turbo fiyatı 850 TL OPELGM de ise 405 TL üstelik GM marka diye yazıyor ama emin olamıyorum. O yüzden sizin deneyiminizi paylaşmanızı rica edeceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 Polo 1.2 tdi egr arızası
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.