Bildirim
2006 s40 lpg mi & dizel mi?
Baseus Pudding Hızlı Şarj Özellikli Type-C Kablo 100W, 1.2 Metre, Siyah : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKDZT5JX?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
3 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
S40 II'nin motoru 1.6D'dir, bunu tartışmaya gerek bile yok. 1.6 veya 1.8 benzinli bir araç için de lpg kişisel kanaatim gereksizdir. Volvolar için 2.0T, T4, T5, T6 motorlara lpg düşünülebilir. 2.4i için bile tavsiye edilmez. Zira zaten piyasada çok az var madem lpg takılacak neden o araç. -
2006 s40 1.6 benzinli modelin daha az lpg tüketeceğini düşünüyorum,yanılmaktamıyım? ayrıca araçtan performans beklemiyorum, sakin kullanan bir insanım.. sizce dizel mi daha az yakar.. ? dizelII dediğiniz model motor 2006 modellerde var mıdır? -
Yanılmıyorsunuz. Dizel daha az yakabilir. Dizelde önemli yüksek tork nedneiyle kasayı kaldırıyor olması. D2 sadece 2011 modellerde var. Yeni bir motor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X