Şimdi Ara

2006 Seat Leon 1.6 Stylance 73bin'de...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
2.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar. Aracımı satıyorum, araç İstanbul'da. Diğer detaylar ilanda mevcut. ilan linki;

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-73000-km-de-temiz-seat-leon-stylance-62570363/detay/

Merak ettiğiniz bir şey olursa cep telefonundan arayabilirsiniz, foruma akşam bakmıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_rion80 -- 25 Ekim 2011; 17:06:06 >

• iyi para 2006 model araba için.
  • 65-80 bin km arası 2006 model leonları arat, en düşük ilandan daha düşük fiyata koydum... ve ne var ne yok yazdım
  • alış veriş yapmak için sizin gibi dürüst insanları bulmak gerçekten zor.Dürüstlüğünüz için teşekkür ederim.
  • Teşekkür ederim ama genelde dürüstlük prim yapmıyor ülkemizde. İnanın arayanlar bana galerici ilanlarını örnek gösterip fiyat kırmaya çalışıyor, galerici yazmış boyasız değişensiz diye, ben de güvenebiliyorsanız o aracı alın deyip yolluyorum bu şekilde arayanları... Ben de size teşekkür ederim nezaketiniz için
  • fiyat banada yüksek geldi.. internetteki ilanlar sizi yanıltmasın, piyasa min. %15 altında gidiyo ilandaki fiyatların bilginize
  • evet farkettim, düşündüğümün çok altında bir fiyattan takasa verdim biraz önce kredi almayı düşünüyordum, faizler artmadan başka türlü elimden çıkaramazdım bu kısa sürede. İlanı da aracı bayiye verdiğim anda kaldıracağım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 Megane 1 vs Fabia
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gundogdu34

fiyat banada yüksek geldi.. internetteki ilanlar sizi yanıltmasın, piyasa min. %15 altında gidiyo ilandaki fiyatların bilginize

selamlar, ben de citroen alıyorum, takasa verdim ve hemen hemen dediğiniz fiyattan alındı araç. Siz hangi bayinin çalışanısınız acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_rion80

quote:

fiyat banada yüksek geldi.. internetteki ilanlar sizi yanıltmasın, piyasa min. %15 altında gidiyo ilandaki fiyatların bilginize

selamlar, ben de citroen alıyorum, takasa verdim ve hemen hemen dediğiniz fiyattan alındı araç. Siz hangi bayinin çalışanısınız acaba?

ulugöl ümraniye yolun düşerse beklerim gerçi ben ticarilerle ilgileniyorum ama bi kahve ısmaralarım sana
  • quote:

quote:

quote:

ulugöl ümraniye yolun düşerse beklerim gerçi ben ticarilerle ilgileniyorum ama bi kahve ısmaralarım sana

teşekkürler size de arayıp sormuştum ama istediğim araç mevcut değildi... Görüşmek üzere...

• Önemli Not: Aracı 31.01.2011 Pazartesi günü öğleden sonra bayiye takasa teslim edeceğim. Ciddi düşünen ve nakitle gelebilecek kişilerle Pazartesi sabahtan satışını gerçekleştirecek şekilde anlaşabilirim. Fiyatı zaten oldukça indirdim, çok ufak pazarlık payı vardır...
  • quote:

Önemli Not: Aracı 31.01.2011 Pazartesi günü öğleden sonra bayiye takasa teslim edeceğim. Ciddi düşünen ve nakitle gelebilecek kişilerle Pazartesi sabahtan satışını gerçekleştirecek şekilde anlaşabilirim. Fiyatı zaten oldukça indirdim, çok ufak pazarlık payı vardır...

en son ne istiyosunuz?
  • 25500 civarı düşünüyorum
  • satılmıştır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.