Şimdi Ara

2007-2009 honda civic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2007- 2009 model honda civic arıyorum otomatik olacak ve fiyatı 30 000 tl den aşağı olacak, araba satış sitelerindeki sallamasyon ilanlardan bıktığım için buraya yazıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: muhittin1

2007- 2009 model honda civic arıyorum otomatik olacak ve fiyatı 30 000 tl den aşağı olacak, araba satış sitelerindeki sallamasyon ilanlardan bıktığım için buraya yazıyorum.

Dream modeli dışında temizini bulman zor. Dream de en boşu. Hayırlısı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vectrac -- 15 Mayıs 2012; 15:29:26 >
  • honda civic 2.eli çok değerli ve çok hızlı satılan bir araç. 2007-2009 civic elagance otomatik, temizini ve düşük km lisini 35bin tl den aşağı bulman imkansız. arkadaşında dedği gibi o fiyata en boşu olan dream modelini alabilirsin ancak. bilgine; (2008 elegance manuel, 52 bin kmde, hatasız, siyah renk 1 ay önce 36.750 tl ye oğlum sattı. satılığa çıkardığı anda 1 saat içinde enaz 5-6 ciddi alıcı aradı, ertesi gün hemen satıldı.))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ft19

honda civic 2.eli çok değerli ve çok hızlı satılan bir araç. 2007-2009 civic elagance otomatik, temizini ve düşük km lisini 35bin tl den aşağı bulman imkansız. arkadaşında dedği gibi o fiyata en boşu olan dream modelini alabilirsin ancak. bilgine; (2008 elegance manuel, 52 bin kmde, hatasız, siyah renk 1 ay önce 36.750 tl ye oğlum sattı. satılığa çıkardığı anda 1 saat içinde enaz 5-6 ciddi alıcı aradı, ertesi gün hemen satıldı.))

Evet anlam veremiyorum şu civic lerin 2. el fiyatlarına. Sıfırı 44bin olan bir aracın 5 yaşındaki 2. el fiyatı nasıl 35bin olabiliyor anlamak zor. Dizel olsa neyse..
  • sıfırı 44bin tl olan model en boş olan paketi. full paket elagance modeli 50bin tl nin üzerinde. yalnız şunu söyleyeyim, daha önce kullandığım araçlara göre en serisi honda civic ti diyebilirim. 2012 yeni kasa için demiyorum ama, 2006-2011 kasanın iç ve dış tasarımı gayet güzel.
  • ben sitelerin yanıltıcı olduğuna inanıyorum
    mesela 2005 2006 model civiclere 27 hatta 30 ,32 diyen var bu yüzden ilan verenlerde de böle bir beklenti oluyor gibi geliyor.
    bence standart bir fiyat oluşmamış belkide böle bir beklenti içinde olmak yanlış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.