Şimdi Ara

2007 Focus Dizel Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maddi nedenlerden arabamı değiştireceğim. Aşağıdaki ilanı göz önüne alarak 2007 Dizel Focus hakkında bildiklerinizi paylaşabilir misiniz?

http://www.sahibinden.com/listing/vasita-otomobil-ford-dizel-focus-86128661/detail/

• hocam çok güzel araçtır,bizde var halada kullanıyoruz,motoru çok sağlam ve çok kuvvetli bi araç , ara hızlanmaları çok güzel,az yakıyor, içi çok geniş ferah,gerekli olan herşey var trenlerinde sadece ses yalıtımı biraz kötü 130+ hızlarda ses alıyor
  • Trend değil de en azından Collection almaya çalışın bu fiyata rahat bulursunuz.
  • Trend ve collectionların birçoğu şirketten çıkma.Haliyle kilometreleri bilinenden daha fazla oluyor ve şahıs arabası temizliğinde olamıyor.

Şirket ya da rent a car çıkması olup olmadığını araştırında gerisi pek mühim değildir,güzel arabalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

Trend değil de en azından Collection almaya çalışın bu fiyata rahat bulursunuz.

takas olacağı için seçme şansım çok yok, ilandaki arkadaş takas teklif etti ondan sordum. teşekkürler yorum için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oznk40

Trend ve collectionların birçoğu şirketten çıkma.Haliyle kilometreleri bilinenden daha fazla oluyor ve şahıs arabası temizliğinde olamıyor.

Şirket ya da rent a car çıkması olup olmadığını araştırında gerisi pek mühim değildir,güzel arabalar.

plaka + servis sorgulaması hariç nasıl anlaşılabilir? bilginiz varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nirvana82

quote:

Trend ve collectionların birçoğu şirketten çıkma.Haliyle kilometreleri bilinenden daha fazla oluyor ve şahıs arabası temizliğinde olamıyor.

Ruhsattaki bilgilerle sigorta kayıtlarından ulaşabilirsiniz.

Aracın kaç el değiştirdiğini,eskiden şahıs ya da şirket adına olup olmadığını,hasar varsa hangi sahiplerinde olduğunu,değişmişse eski plakalarını öğrenebilirsiniz.

Ayrıca sorgulama yaparken tramerle yetinmeyin,şase ve motor numarasından ayrı ayrı sorgulama yapın.Forumda araştırırsanız ''şase den sorgulattığımda temiz gözükürken motor no.ile sorguladığımda pert gözüküyor'' ya da ''tramerde hasarsızken şase no. ile baktığımda pert çıktı'' gibi durumlarla karşılaştığını yazan üyelerin mevcut olduğunu görürsünüz.

Trend ya da collection ise dikkat edin kısmını ise collection focus sahibi olarak söyledim.Bende aylarca aramıştım,birçoğu dediğim gibi İstanbul'dan gelme şirket çıkması araç malesef.Temizdir,servis bakımlıdır,ilk eldendir diyerek yutturmaya çalışıyor satıcılar.Üstelik kilometrelerini de 300-400 binlerden düşürerek.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nirvana82

quote:

Ruhsattaki bilgilerle sigorta kayıtlarından ulaşabilirsiniz.

Aracın kaç el değiştirdiğini,eskiden şahıs ya da şirket adına olup olmadığını,hasar varsa hangi sahiplerinde olduğunu,değişmişse eski plakalarını öğrenebilirsiniz.

Ayrıca sorgulama yaparken tramerle yetinmeyin,şase ve motor numarasından ayrı ayrı sorgulama yapın.Forumda araştırırsanız ''şase den sorgulattığımda temiz gözükürken motor no.ile sorguladığımda pert gözüküyor'' ya da ''tramerde hasarsızken şase no. ile baktığımda pert çıktı'' gibi durumlarla karşılaştığını yazan üyelerin mevcut olduğunu görürsünüz.

Trend ya da collection ise dikkat edin kısmını ise collection focus sahibi olarak söyledim.Bende aylarca aramıştım,birçoğu dediğim gibi İstanbul'dan gelme şirket çıkması araç malesef.Temizdir,servis bakımlıdır,ilk eldendir diyerek yutturmaya çalışıyor satıcılar.Üstelik kilometrelerini de 300-400 binlerden düşürerek.

Çok teşekkürler hocam.

• focus sahibi olarak 10 numara araç olduğunu söyleyebilirim.

fakat ilandaki aracın sahibinin kafası güzel herhalde. focus'un en boşu. araba 150bin'e dayanmış. 2007 model? 28,5 diyor. bana fiyat biraz fazla geldi. tabi araç iç anadolu. karaman arabası ya. ondan fiyatı fazla çekmiş.

servis bakımlıysa 27bin lira verilir. oto sanayiye gitmişse 26. daha fazlası yazık olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atmosphere -- 18 Haziran 2012; 18:56:22 >
  • Güzel arabadır. Şu anda kullanıyorum. Satmayı bir ara düşündüm ama değerini veren olmaz diye satmadım.

Virajlara falan korkmadan girebileceğim bir araçtır. Kullanırken size de güven verir. Benim aracıma 30.000 vermişlerdi 6-7 ay önce. Temiz ve sorunsuz bir araçsa sizde bu fiyatlara çıkabilirsiniz.
  • Bu modelde temiz dizel ve dolu focuslara 30'dan fazla istiyorlar.

Adam 2008 benzinliye 37,5 istemiş
    http://www.sahibinden.com/listing/vasita-otomobil-ford-26000-cok-temiz-lpgli-ruhsata-isli-ogretmenden-satilik-89774627/detail
  • Hocam aracın kmsinin düşürülme ihtimali var dikkat edin derim.
    Ayrıca Trend donanımı en boşudur.Ben olsam üst donanım seçeneklerine bakarım.
    Fiyat olarak yüksek.Ben olsam Ghıa modeline bakarım.
    Takas teklifine sıcak bakmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plan-M

Bu modelde temiz dizel ve dolu focuslara 30'dan fazla istiyorlar.

Adam 2008 benzinliye 37,5 istemiş
    http://www.sahibinden.com/listing/vasita-otomobil-ford-26000-cok-temiz-lpgli-ruhsata-isli-ogretmenden-satilik-89774627/detail

Siz o fiyatlara bakmayın.İnternette şişirdikçe şişiriyorlar fiyatları.
    Araba başında iyi bir indirim alabiliyorsunuz.( Bu araba için söylemiyorum)
    Ocak sonu gibi 2008 model dizel 60.000 km de Ghıa modeli + Sunroof 36 bin isteyen sahibi , 34 bine telefonda indi.Araba başında 33 bin liraya aldık.

Sağ çamurlukta boya var,bir farı değişmiş.

Yani araştırınca bulunuyor.Peynir ekmek gibi gidiyor bu tip arabalar.

• madem makyajsız alacaksınız, collection ya da ghia almaya bakın. çok fark yok aralarında. ya da en azından stil paketli bulmaya çalışın. ilandaki araç da fena değil aslında bir trend'e göre: gövde rengi ayna+kapı kolları, sis farı.

neyse, tercih sizin.

iyi akşamlar.

düzeltme: ben ilana bakarken fiyatı gözden kaçırmışım. o km'de araca o fiyat. o paraya rahatlıkla yukarıda belirttiğim donanımlar alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Umut T. -- 18 Haziran 2012; 21:07:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

focus sahibi olarak 10 numara araç olduğunu söyleyebilirim.

fakat ilandaki aracın sahibinin kafası güzel herhalde. focus'un en boşu. araba 150bin'e dayanmış. 2007 model? 28,5 diyor. bana fiyat biraz fazla geldi. tabi araç iç anadolu. karaman arabası ya. ondan fiyatı fazla çekmiş.

servis bakımlıysa 27bin lira verilir. oto sanayiye gitmişse 26. daha fazlası yazık olur.

Jettayla takas olacak olursa. Fiyattan ziyade arabanın kronik sorunları vs. gibi konulara bakıyorum. Fiyat pazarlığı en son.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gündüz06

Hocam aracın kmsinin düşürülme ihtimali var dikkat edin derim.
    Ayrıca Trend donanımı en boşudur.Ben olsam üst donanım seçeneklerine bakarım.
    Fiyat olarak yüksek.Ben olsam Ghıa modeline bakarım.
    Takas teklifine sıcak bakmam.

Takas düşündüğüm için şu an çok alternatifim yok, ev alacağım için acele ediyorum biraz.
  • Aracı almaktan vazgeçtim. Herkese çok teşekkürler tekrar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.