Bildirim
2007 Golf 1.6 midline manuel vites hakkında
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: sycoturk
Arkadaşlar merhaba. 2007 model Golf 1.6 midline ;
manuel vites,
70000 km de,
BRC kitli Lpg'li,
siyah renk
hiçbir kazası boyası hasarı yok.Çok temiz kullanılmış.En son 32000 fiyat verdi.Sizce pahalı mı ? Aracın testlerde hiçbir sıkıntısı çıkmadı bu arada. Teşekkürler şimdiden..
36.900 tl 2012 modeli ya
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihanair -- 11 Nisan 2012; 19:35:27 > -
2005 fsi comfortline otomatik 57000 km de ki aracimi 28250 tl ye aldim.Aracta kaza boya yok.Acikcasi fiyat biraz fazla geldi bana .Benimki de az mi oldu cok mu oldu onu bilmiyorum:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sakın almayın birincisi çok pahalı 2. si midline çok boş bir donanım artı eski kasa. (kişisel görüşüm) Siz bu araca bakmak yerine sıfıra yönelmenizi öneririm. -
Araç bomboş, yakın bir zamanda arkadaşım 2008 modelini 30000e aldı 40000km; bu araba o parayı hakedecek hiçbir özelliğe sahip değil. Bildiğin bomboş araba. Sessiz, sakin, dümdüz bir golf. Otomobilden beklentiniz yoksa, sorunsuz sessiz götürsün, ek donanımlara ihtiyacım yok diyorsanız alın, ama fiyat fazla.Bunu alacağınıza sıfır km alın, ne de olsa vw bu, ikinci elde değer kaybetmez, para kazandırır size -
quote:
Orijinalden alıntı: m.C.k.
Araç bomboş, yakın bir zamanda arkadaşım 2008 modelini 30000e aldı 40000km; bu araba o parayı hakedecek hiçbir özelliğe sahip değil. Bildiğin bomboş araba. Sessiz, sakin, dümdüz bir golf. Otomobilden beklentiniz yoksa, sorunsuz sessiz götürsün, ek donanımlara ihtiyacım yok diyorsanız alın, ama fiyat fazla.Bunu alacağınıza sıfır km alın, ne de olsa vw bu, ikinci elde değer kaybetmez, para kazandırır size
teşekkürler ilginiz için. 0 km alın demişsiniz ama ne alabilirim ki ? -
quote:
Orijinalden alıntı: vwag
Sakın almayın birincisi çok pahalı 2. si midline çok boş bir donanım artı eski kasa. (kişisel görüşüm) Siz bu araca bakmak yerine sıfıra yönelmenizi öneririm.
teşekkür ederim fikirleriniz için. Sıfıra yönelin derken ne önerirsiniz ? -
Bu araca 32 çok 1.6 tüpe uyumlu diye 0 1.6 parasına satacaklar neredeyse. -
o kadar verene kadar 0 polo al en azından yeni araç bu golflerin zaten haddinden fazla fiyatları var geçen hafta 24'e mk4 pacific satıldı 2004 model yuhh diyorum artık -
quote:
o kadar verene kadar 0 polo al en azından yeni araç bu golflerin zaten haddinden fazla fiyatları var geçen hafta 24'e mk4 pacific satıldı 2004 model yuhh diyorum artık
1.4 comfortline polo mu ?? Senede 15bin km yapıyorum ben ortalama.. -
quote:
quote:
o kadar verene kadar 0 polo al en azından yeni araç bu golflerin zaten haddinden fazla fiyatları var geçen hafta 24'e mk4 pacific satıldı 2004 model yuhh diyorum artık
1.4 comfortline polo mu ?? Senede 15bin km yapıyorum ben ortalama..
comfortline değil 1.2 trendline onun için 3 bin daha vermeniz lazım bütçeniz 30.000 diye düşündüm 1.2 nin yakıt tüketimi zaten makul seviyelerde alacağınız arabadan kat kat az yakacağı kesin zaten -
quote:
quote:
Araç bomboş, yakın bir zamanda arkadaşım 2008 modelini 30000e aldı 40000km; bu araba o parayı hakedecek hiçbir özelliğe sahip değil. Bildiğin bomboş araba. Sessiz, sakin, dümdüz bir golf. Otomobilden beklentiniz yoksa, sorunsuz sessiz götürsün, ek donanımlara ihtiyacım yok diyorsanız alın, ama fiyat fazla.Bunu alacağınıza sıfır km alın, ne de olsa vw bu, ikinci elde değer kaybetmez, para kazandırır size
teşekkürler ilginiz için. 0 km alın demişsiniz ama ne alabilirim ki ?
Bütçe işi ciddi bir konu sonuçta, durumunuz neye el verirse ona yönelmeniz lazım; eğer elinizde nakitiniz varsa 30000 civarı, cüzi bir miktar kredi ile sıfır km golf alabilirsiniz 36.900 TL'ye. İkinci elde hiçbir şekilde değer kaybedecek gibi durmuyor, baksanıza 5-6 yaşındaki aynı golf sıfır km modelinden sadece 5000TL daha ucuz. Bu aracın ederi bu değil malesef, bu tarz insanlara prim vermemek lazım; baktığınız golfün gerçek anlamda ederi 24000 üzerinde değil; ama piyasa öyle bir hale geldi ki..
-
quote:
quote:
quote:
teşekkürler ilginiz için. 0 km alın demişsiniz ama ne alabilirim ki ?
Bütçe işi ciddi bir konu sonuçta, durumunuz neye el verirse ona yönelmeniz lazım; eğer elinizde nakitiniz varsa 30000 civarı, cüzi bir miktar kredi ile sıfır km golf alabilirsiniz 36.900 TL'ye. İkinci elde hiçbir şekilde değer kaybedecek gibi durmuyor, baksanıza 5-6 yaşındaki aynı golf sıfır km modelinden sadece 5000TL daha ucuz. Bu aracın ederi bu değil malesef, bu tarz insanlara prim vermemek lazım; baktığınız golfün gerçek anlamda ederi 24000 üzerinde değil; ama piyasa öyle bir hale geldi ki..
1bucuk yil oldu 2005fsi comfortline 2 kapisi degismis golf aldik 22500e. Midiline golf 2009du sanirim 0 km olarak 36ya satiyorlardi.
Sana tavsiyem biraz para ekle astra classic al 0 km. Yillardir milletin bindiği arabadan iyidir.
-
çok pahalı 2008 tsi midline'ı 32250 almıştım. -
Vw'ci olarak el atmak durumundayım.... O araç o para kesinlikle ETMEZ.
5 senelik, bir önceki kasa, revizyona uğramamış 1.6 mpi motor. (şu ankiler daha az yakıyor). Vede genel olarak boş.
Gerçekten 33.400'e satılan 1.4 85hp Polo Comfortline almanız daha mantıklı olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: cihanair
quote:
Arkadaşlar merhaba. 2007 model Golf 1.6 midline ;
manuel vites,
70000 km de,
BRC kitli Lpg'li,
siyah renk
hiçbir kazası boyası hasarı yok.Çok temiz kullanılmış.En son 32000 fiyat verdi.Sizce pahalı mı ? Aracın testlerde hiçbir sıkıntısı çıkmadı bu arada. Teşekkürler şimdiden..
36.900 tl 2012 modeli ya
Bulursan bana da haber ver..
39.000 aşağı yok.. -
muhahha simdi 36000'e 1.6 golf alanlar 38'den cakabilecek arabayi :) borsadan az riskli ve kazancli bu golf isi valla -
quote:
Orijinalden alıntı: aBaBaDaN
2005 fsi comfortline otomatik 57000 km de ki aracimi 28250 tl ye aldim.Aracta kaza boya yok.Acikcasi fiyat biraz fazla geldi bana .Benimki de az mi oldu cok mu oldu onu bilmiyorum:)
FSI için pahalı bile almışsınız diyebilirim Fsı larda tüp sorunu hala var ve piyasada hiç tutulmuyor malesef.Tüp takanlardan randıman alan hiç görmedim.
2007 Mıdline içinse 32 bin çok Tour vs olsa alınır ama.
ilgili araba için 29 29-500 verilir kazası yoksa 30 diyelim tavan. -
quote:
Orijinalden alıntı: rene54
quote:
Orijinalden alıntı: aBaBaDaN
FSI için pahalı bile almışsınız diyebilirim Fsı larda tüp sorunu hala var ve piyasada hiç tutulmuyor malesef.Tüp takanlardan randıman alan hiç görmedim.
2007 Mıdline içinse 32 bin çok Tour vs olsa alınır ama.
ilgili araba için 29 29-500 verilir kazası yoksa 30 diyelim tavan.
tesekkurler.ben cumartesi 29binden açayım agzımı bakalım.. 30binden fazla vermiyorum o zaman.. -
Bu arada Golf ikinci elde tam bir altındır temiz ve orjinalse her arabadan zarar edilir Golf ten kar bile edersiniz pahalıya alınır daha pahalıya hertürlü satılır.benim 2 yıl önce 21 e aldıgım mk4 üme suan yakın çevremden 22 ye ver diye yalvaran 3 kişi var ama ben satmıyorum eski arabalarımda ben derdim alın şunu temi yabancıya gitmesin diye kimse yanaşmazdı çok arabaya bindim ama satmıyorum dediğim halde arayanı soranı isteyeni bu kadar çok olan başka bir araba görmedim.bundan sonra Golf ten başka araba almam heralde stres sıfır arabada :)
bu arada Golf ler için çok pahalı diyen arkadaşlar evet hakslısınız katılıyorum ama Türkiyede araba olayı ve ikinci ellerin hepsi pahalı rakiplerine bakıyorum Megane,Astra,Civic vs hatta kore ürünleri ve aynı segmentteki tüm arabaların fiyat kalite oranına bakınca ve istenen paralara bakınca e onlar bu parayı istiyorsa bu arabalara segmetin yaratıcısı Golf parasını hakediyor diyorum ki bunu dünya söylüyor.
Benzer içerikler
- orjinal motor yağı nereden alınır
- dsg şanzıman yağı ne zaman değişir
- hacizli araç satılır mı
- arabayı sürttüm boyası kalktı
- ses yalıtımı en iyi arabalar
- yeni cla
- yangwang u7
- audi a6 2025
- 2025 transporter
- byd u8
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X