Şimdi Ara

2007 honda civic hb mi? 2009 ford fiesta mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar iki araba arasında karasız kaldım. 25 yaşındayım bekarım. ilgi çekici bi araba almayı düşünüyorm. bütçem 30-33 arası. honda civic hb de her renk olabilir ama ford fiestada alırsam elektrik kırmızısı olsun isterim. 2 sene falan satmayı düşünmüyorum. honda civicin yeni kasasına ilk çıktığı günden beri hayranım. ama fiestada güzel duruyor. ikisi arasında kararsız kaldım. Arabanın ilgi çekmesi benim için önemli

• ilgi çekmek istiyorsan subaru al
  • Ben civic hem üst sınıf araç, hem daha çekici bir kasa bana göre......
  • Hacim endişen yoksa Fiesta al, ama bu kaygıya sahipsen Civic tercih et. Bir de sanırım Civic'in motoru daha güçlü. Sen diğer parametrelerini de yaz ki insanlar körü körüne, kişiden kişiye en çok değişen "tasarım" özelliklerine bakarak yorum yapmasınlar.
  • Civic

.. doğal olarak ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aytürk

Hacim endişen yoksa Fiesta al, ama bu kaygıya sahipsen Civic tercih et. Bir de sanırım Civic'in motoru daha güçlü. Sen diğer parametrelerini de yaz ki insanlar körü körüne, kişiden kişiye en çok değişen "tasarım" özelliklerine bakarak yorum yapmasınlar.

Simdi hocam benim icin performansin pek bi onemi yok. Ole hiz tutkunu biri degilim. Yada konfor arayan biri degilim. Araba guzel gorunsun ayagimi yerden kessin yeter. Dedigim gibi bekarim. Gezmeyi,eglenmeyi seviyorum. Urfa-siverekte ogretmenim. Farkli bisey olsun diyorum. Aslinda juke alacaktim ama butcemi zorladi.
  • Fiesta cücük ve hatta düdük gibi kalır Civic HB yanında. :)

Yakışıklı alet aslında ama yeni Focus bile özellikle arka tarafta darken Fiestada iyice daral gelir.

Eğer aile de işin içine girmeyecekse Fiesta da düşünülebilir tabii.

Yine de Civic ve büyükçe tarafından bir nazarlık diyorum.
  • Yazdıklarından yol yapacağın anlaşılıyor. O zaman 1.4 TDCI Fiesta al gitsin...
  • Hocam kızların ilgisini çekmek içinse yanlış yoldasın araba o kadar etkili olmuyor sonuç olarak senin dış görünüşüne bakar olay...Mercedes bmw varsa biraz daha farklı olur, tipsiz olsada bunun parası çok denilip idare vaziyeti olur :) ruhu güzel vs denilir numaradan
  • ilge çekmek iyi değildir bende cc var daha dün servise bıraktım arka stop değişicek bide lokal boya işlemi var nazar değiyo arabaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: enforacle

Hocam kızların ilgisini çekmek içinse yanlış yoldasın araba o kadar etkili olmuyor sonuç olarak senin dış görünüşüne bakar olay...Mercedes bmw varsa biraz daha farklı olur, tipsiz olsada bunun parası çok denilip idare vaziyeti olur :) ruhu güzel vs denilir numaradan

Vala getz bile nasil is goruyor bi bilseniz:) vala getz ile 8 ayda 16 bin km yaptim. Civic olursa lpg taktiririm zaten:)
  • Japonu tercih ederdim, hem üst sınıf hem daha farklı. Yeni Fiesta o ilk etkisini kaybetti gibi geliyor bana.

Kafa karıştıran tiplerden olmak istemem ama eğer ikinci el takıntın yoksa ben dikkat çekmek için Lancer'ı öneririm. Agresif köpekbalığı hem dizayn açısından güzel, hem de piyasada az bulunuyor. Emin olmamakla birlikte 2008-2009 modelini bulabilirsin bu fiyata.
  • civic'in sedanı da hb olanı da karizma. hb biraz ikinci elde kastırır. onun dışında fiesta gibi sokaklara düşmüş bir arabayla ilgi çekebileceğini sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atmosphere

civic'in sedanı da hb olanı da karizma. hb biraz ikinci elde kastırır. onun dışında fiesta gibi sokaklara düşmüş bir arabayla ilgi çekebileceğini sanmıyorum.

Vala 33 falan 2007 sini bulurum diye dusunuyorum
  • 1,4 bile olsa civic derim.civic hb sınıfında bile ilk sıralarda oynayan bir araçken b sınıfı bir araçla kıyaslanması pek mantıklı değil.yol tutuş,güvenlik,konfor,donanım vs bir çok kriterde açık ara öndedir.sadece yakıt tüketimi fiestaya göre fazladır.tipi ise görecelidir,sonuçta bu konuda zevkler konuşur...aynı paraya bu iki arabayı bulsam ve arasında kalsam, tereddüt etmeden civici tercih ederim.

• Civic kesinlikle fiestadan daha iyi bir tasarıma sahip. Ben zaten hastasıyım:) Ama almak nasip olmadı. Neyse civic c sınıfı bir araç bu yüzden direk üstün ama onun dışında civic hb gerçekten donanımlı bir araç. İç konsolu oldukça üstün. Motoru çok daha performanslı. Ama fiesta nın 1.4 dizelini aldınmı yakıt konusunda acayip ekonomik birde fiestanın 2. el satışı civic den kat kat hızlıdır ve pek değer kaybetmez.
  • Civic al, ama mutlaka sedan olsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.