Şimdi Ara

2007 model araçta 2006 tarihli kaza kaydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Almayi dusundugum araci sase no ile sorgulattigimda bu manzara ortaya cikiyor:

Detay sorgusu:

Kaza sorgusu:

2007 de trafige cikmis aracin 2006 yilina ait kaza kaydi nasil olabilir?

Bir de aracin ruhsatinda ilk tescil tarihi 2004 gorunuyor. Bunun sebebi nedir?

• Valla bilemedim ama çok sakıncalı bir durum
  • Eskiden 2006 yılının 6. ayından itibaren 2007 model olarak satılırdı araçlar.

Araç o arada da pert olup trafikten çekilip tekrar ruhsat çıkarılarak kullanıldıysa trafiğe çıkış tarihi yenilenebilir.

Yani yıl konusunda sıkıntı olmayabilir ama 2004 tescil tarihi sıkıntılı gibi. Aracın 2007 model olduğundan emin misiniz? Bazen o kayıtlar karışıyor ondan da olabilir ama. Bir iki gün sonra sorgulama yapınca farklı sonuçlar çıkabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 26 Temmuz 2018; 2:10:25 >
  • MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt
    @MaDMaxiBo

Evet emin gibiyim zaten alfa 159 larda en eski 2006 model var araba 2006 da uretime baslandi. Tescil tarihi ise 2006 olsa anlayacagim ama 2004 cok alakasiz gorundu bana da. Cok anlamiyorum bu islerden ama sanki baska bir aracin sase noyu kullanmislar izlenimi veriyor. Neyse ekspertizde degisen var mi yok mu cikacak herhalde ortaya.

Bir de tutar gorunmeyen kaza kayitlari var bunlar neden boyledir acaba?
  • Plakadan sorgulasanız olabilir bakınız ben de de benzer bir durum varhttps://forum.donanimhaber.com/sifir-aractaki-hasar-kaydini-sildirme-silmiyorlar--124614175
    Ama şase sorgulamasında çıkmaması gerekiyor.
    bence uzak durun
  • Hocam o plakanın takılı olduğu başka araçtan kalma kayıt olabilir. Sorgulamayı şase no üzerinden yapın.
  • Zaten sase no ile yaptim sorguyu.
  • O zaman uzak durmakta fayda var. Malum bildiğiniz gibi alfa larda dobloyla aynı motor var. Belkide motor değiştirdi araba çıkma bi motor alıp taktılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.