Şimdi Ara

2007 Model Hyundai Accent era 1.4 select full Tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
14.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

http://www.sahibinden.com/bayan_mimardan_temiz_servis_garantili-79WQQaXQQ23231774WQQpXQQdisplayitem

Bu arabayı önerir misiniz?

Temiz, kazası boyası yok, garantili..

• hocam arabanın fiyatı iyi giibi duruyor ama beni kıllandıran nokta otomatik olması.otomatik vitesine çok iyi baktır derim çünki çok hassas bir konu çok arkadaşımın başı yandı bu otomatil vites yüzünden...
  • Mesela neler oldu?
    Çok mu masraf açıyor.
    Şanzıman ile ilgili sıkıntılar çok can yakar aslında..
    1.4 olması beni üzer mi?
    Cevabınız için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackerbekir -- 25 Mart 2010; 13:15:52 >
  • * 1.4cc yerine 1.6cc yı tavsiye ederim. Ama kaçmayacak bir araçsa ALINIR.
    * Otomatik vites çokta kötü değil. Hatta daha da hoş olur.
    dezavantajlar:
    Biraz fazla yakıt, Standart kullanımda atak olmaz AGRESİF kullanımda ataklık yaşanır.
    Debriyaj balatası diğer balatalar göre pahalıdır.
    Şanzumanaı kolay arıza yapmaz. Oldu ki yaptı! hurdacından alırsınız bir tane olur biter.
    Avantajları:
    Kolay ve konforlu bir sürüs sağlar, devir ve visteslerini kendi ayarladığından kolay kolay sorun yaşatmaz.
    Şehir içinde dur kalklar mükemmel, karda buzda kaydırmadan kalkma mutemelen olur.

Araç temiz ve fiyatı da uygun ise kaçırılmaz.
  • Arkadaşlar,
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.. Aklıma takılan sorular var?
    Bu fiyata bu araçtan daha güzel hangi araçlar var?
    Ford focus 2004-2005 veya Honda Civic 2002 vtec gibi seçenekler arasında neden era'yı almalıyım?
    Kararsız kaldım. Kia Cerato alacaktım, onu da böyle kararsız kaldığım için tertemiz bir aracı kaçırdım.

Lütfen araç parasını hakediyor mu?
    Yarın birgün satmak istesem hemen satabilir miyim?
    Çok fazla masraf açar mı?
    Güvenilirliği nasıl?

Cevaplarınızı bekliyorum. Bu araba almak kadar zor bir şey yok. Cerato 18 bin'e gitti. O bu arabadandaha donanımlı idi. Dijital klima felan vardı.
    Sizce bu hyundai bu fiyata alınır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hackerbekir

Arkadaşlar,
    Ford focus 2004-2005 veya Honda Civic 2002 vtec gibi seçenekler arasında neden era'yı almalıyım?
    Kararsız kaldım. Kia Cerato alacaktım, onu da böyle kararsız kaldığım için tertemiz bir aracı kaçırdım.

Güvenilirliği nasıl?

Cevaplarınızı bekliyorum. Bu araba almak kadar zor bir şey yok. Cerato 18 bin'e gitti. O bu arabadandaha donanımlı idi. Dijital klima felan vardı.

Saydığınız araçlar C sınıfı. Sonuçta era B sınıfı her sınıfın kendine göre masrafı vardır. Focus baskı balata 400 ise Era 250 dir. bu boyle uzar gider.

• o araba full değil.
    full olanı style paket.
    senin almaya niyetlendiğin select yani style'in bir alt paketi.
  • Hackerbekir Bu araç ne kadar temiz olursa olsun pahalı. Bu arada 2007 de select lerin kliması manuel miydi, digital olması gerekmiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: izzetguntalaz

Hackerbekir Bu araç ne kadar temiz olursa olsun pahalı. Bu arada 2007 de select lerin kliması manuel miydi, digital olması gerekmiyor mu ?

2007 selectlerde klima manueldir.
    stillerde otomatik dijitaldir..
  • quote:

Arkadaşlar,

Güvenilirliği nasıl?

Ford yada Honda 2002 tavsiyesinde bulunurum. ( Ford focus 1.4 ve Honda 1.4cc paketlerine bakarak kıyaslamak gerekir)

Her iki aracın işçilik, lüx ve konforunu Accent de bulamazsınız.

Ancak sınıfında ( motor ve teknik özellikler olarak) Ataklık, 2. el , yedek parça , tamir işçilik fiyatlarında herzaman zaman Accent önde gider.

• quote:

Orijinalden alıntı: AO

quote:

Arkadaşlar,

Güvenilirliği nasıl?

Saydığınız araçlar C sınıfı. Sonuçta era B sınıfı her sınıfın kendine göre masrafı vardır. Focus baskı balata 400 ise Era 250 dir. bu boyle uzar gider.

Hata olabilir, düzeltmek isterim

Accet era B segmenti değil değil C sınıfı segmentindedir.

• Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.
    Fiyatı fazla diyen arkadaşlar kaça alırsam uygun almış olurum.
    18 bin lira verilir mi?
  • Arkadaşlar sorum hala güncelliğini koruyor. Bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim..
  • merhaba arabanın fiyatı 2007 modele göre kesinlikle çok çünkü zaten arabanın 2010 model sıfır fiyatı 23500 tl bunun için sıfırını tavsiye ederim örnek olarak arkadaşımda var araçtan çok memnun
  • quote:

Arkadaşlar merhaba,

http://www.sahibinden.com/bayan_mimardan_temiz_servis_garantili-79WQQaXQQ23231774WQQpXQQdisplayitem

Bu arabayı önerir misiniz?

Temiz, kazası boyası yok, garantili..

Kesinlikle önermem.NEDEN dersen,era alacaksanız mutlaka dizel alın derim.Yok benzinli alacaksanız daha konforlu bir araç alın derim.Ben 2010 model 16-27 bindeki aracımı era dizel team 23500 e verdim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.