Şimdi Ara

2007 toyota dizel tiptronik terra 90000 km temiz kazasız bi araç ne kadar eder?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2007 toyota dizel tiptronik terra 90000 km temiz kazasız bi araç ne kadar eder? Takasa 26000 veren de var 24500 veren de elden satışı ne kadardır? yardımcı olursanız sevinirim.

• 26 iyi fiyat.
  • merhaba bende corolla arıyorum aracınız temiz masrafı yoksa elden 25000 lira veririm slm
  • Benim 7 yaşında bnzinli 91.000 km COROLLA SOL için burada komşularım satarsan bize haber ver...25 verelim diyorlar... ARABAM SATILIK DEĞİL.....Kazası belası, boyası değişeni yok....Çok şükür... Başka komşularım ise ver ver verrr bu fiyatı kaçırmaaa diyorlar...Versem yerine ne alacağım ? Kaça alacağım ? Arabamdan hiç bir şikayetim yok, çok şükür..2004 te .Aldığım günden beri direksiyona yabancı eli değmedi......Bu kadar Corolla SOL reklamından sonra sadede geleyim...Senin araba hem dizel hem yeni model bu fiyat çok az değilmi ? Takas için dedikleri 24,5 diyorum... NOT. Yaklaşık iki ay önce Avcılar TOYOTA ya Corolla 2011 elegant bakmaya gittim. Benim arabaya takasa 18 verdiler...Varsa komşularımdan arayan var, bana bir tane satın 22 den alayım dedim.(.Boya, çarpık, kaza, değişen yok...Macerası yok .Temiz araç dedim..)..Yok elimizde diyıorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 7 Ocak 2011; 11:28:34 >

• selam arkadaşlar,
    tiptronik dediğiniz multimode olmalı? tavsiye etmem.. özellikle de dizellerde..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.