Bildirim
2007 Toyota rav4 fiyatı?
adidas TERREX ANYLANDER R.RDY Spor AyakkabıErkek : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CKXSV2QW
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Fikri olan yok mu 48000 tl nasıl?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam fiyat şişkin olabilir ama sonuçta fiyat baremi bunun üzerinden belirleniyor. Muadiller arasından kıyaslama yaparak bir sonuç çıkarın bence
Piyasada hiç ama hiç görmüyorum. O yuzden neyin nesidir bilmiyorum ama netten baktigim kadariyla fiyat yuksek gibi
Aracın kasko değerine bakabilirsin:
http://www.tsb.org.tr/kasko-deger-listesi.aspx?pageID=631 -
Hocam kasko değerlerine baktım 41.000 gibi bir rakam yazıyor ama sahibinden.com da en düşüğü 45000 civarında! -
öncelikle kasko değerleriyle türkiyedeki araç değerini kıyaslamak yanlış aracın piyasası 46-52 bandına göre yer alıyor aracın temizliğine kaportasına motoruna göre fiyat aralığını siz seçeceksiniz ve 48 de normal fiyatlardan -
35000 TL civarı ise alin, yoksa gereksiz. 48000TL edecek bir araç kesinlikle değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
35 e kim bulmuş 2007 toyota rav4 ü? Bol keseden sallamış millet. Sıfır fiyatı belli, piyasası temizliğine, kilometresine göre 45 60 civarıdır.
Uzun yıllar binecekseniz gayet mantıklı bir seçim olur.
Yalnız 2.0 motor bazı toyotalara(direkt enjeksiyonlu) lpg takılamıyor diye biliyordum ben. Bu konuyu araştırmadan lpg li rav4 almayın -
quote:
Orijinalden alıntı: jeolog005
Hocam kasko değerlerine baktım 41.000 gibi bir rakam yazıyor ama sahibinden.com da en düşüğü 45000 civarında!
sahibinden.com'daki fiyatlardan en az 2000-3000TL düş
Arazide veya bozuk yollarda kullanmayacaksan da bir kez daha düşün, sana gerçekten RAV4 lazım mı?
Ayrıca 40000-45000TL hiç de az bir para değil. Sıfır veya sıfıra çok yakın araçlar da almam mümkün bu paraya. (arazi kabiliyeti olan araçlar da dahil) -
Araçta şu an lpg takılı, sahibi 2012 de taktırmış bu güne kadar kullanmış, araç servis bakımlı, herhangi bir kazası yok, tek bir parçada boya var o da sol ön çamurluk. Zaten araç 65000'de. Bu araçlarda çok yüksek kmli kazalılarda bile 35000 gibi bir rakam söz konusu değil.
Arazide bozuk yollarda kullanabilirim ancak çoğunlukla şehir içi kullanacağım, zaten alınca 1-2 yıl sonra satarım. Durumuna göre. Sadec -
geçen hafta 2008 model Rav4 aldım 45.500'e 60 bin km'de. -
bende bulsam da alsam o zaman
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X