Şimdi Ara

2008-2009 polo tdi donanım özellik yardım :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi geceler ben 08 veya 09 bir polo tdi amak istiyorum ancak aklıma takılan ve net olarak bilgi edinemediğim konular var sizlerden yardım bekliyorum..

Öncelikle nereye baksam comfortline ya da tour paketlerine bakın yazmışlar ancak takıldığım noktalardan biri 08-09 trendline tdi paketlerinde 80 hp li ve esp donanımı olan araç var mı

İkincisi fotoğraflardan tour daha çok hoşuma gitti donanım olarak ve sanırım esp standartmış(türkiyedekiler tartışmalıymış) bu araçlar 70 hp 1.4 tdi. Comfortline lar ise 80 hp ve gördüğüm kadarıyla çelik jant esp filan da yok..

Sizce hangisine yönelmeliyim tour a kesin gözüyle bakamamamın tek sebebi aradaki 10 hp lik fark (70 hp olması) çok farkettirir mi daha mı az yakar(80 hp olan) bunlarda esp var mı..?

Bilen arkadaşlardan yardım rica ediyorum..Şimdiden teşekkür ederim..Saygılarımla..

• 10 hp çok şey farkettirir gerisini bilemem ama ben kesinlikle 10 hp için diğerine bakardım
  • 10 hp fazla olanda sanırım esp,çelik jant,döşeme farkı,deri direksiyon kılıfı gibi donanımlar yok ama yine de 80 hp mi diyorsunuz :)
  • tabıkıde 70 hp yi alırdım donanım daha önemlı bence performans chip yaptırırsın veya box istediğin gibi kullanırsın
  • Hocam ben chip box filan onlardan anlamam orjinalini de bozmamaya çalışırım çoğu zaman ama esp gerçekten önemli mi sizce..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.