Şimdi Ara

2008 Corolla 1.4 D 177 Bin Km

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçtğimiz gün 2008 Model 1.4 Dizel Comfort modeli bir araba gösterdiler. Araç 177 Bin Km de. Hiç bir yerinde boya, kaza, değişen vs. yok. Benim tek kaygım arabanın 177 bin km de olması... Km yüksek ama etrafımda toyota kullanan arkadaşlarım bu km nin toyota için önemli olmadığını söylediler. Tam tersi durumda da bu km de bu fiyata aracın fiyatının yüksek olduğunu söyleyenler var.... Sizlerin görüşlerini merak ediyorum. Km si toyota için nasıl sizce?

• Bu arada aracın fiyatı 32 Bin lira....
  • selam. babam 2008 4/4d corolla kullanıyor araç 230.000 km de tık demiyor. Daha önce 2008 passat vardı 200.000km de çok fazla sorun çıkarıyordu.
    fiyat konusunu siz bilirsiniz ama boyasız corollada km çok dert değil.
    hatta bir not bu arabalar yol yaptıkça yıpranmadığı için millet km düşürmüyor. 2008 fransız arabaların hepsi 130.000km de oluyor genellikle :)

içi yıpranmamış sa alınabilinir. tekrarlayayım fiyat konusu bu aralar çok karışık, geçen sene biz aldık corolla 210.000 km de class paket "baz paket" boyasız 26.000tl aldık.
  • toyota sorunsuzlugu ile fark yapan bir marka. km olarak çok düşünmeyin. eger araç hasarsiz boyasız düzgün bakimli ise sıkıntı yok. yalniz o fiyat 6 yasinda o km Araç için pahalı. benim düşüncem ederi 30 bin. tabi piyasa karışık baya. Hayırlısı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son ötv zammından sonra 2.el de de araç sahipleri hep fiyatları yükseltmiş durumda. Aslında 30 Bin liraya kabul etse alırım ama malesef ki fiyat ta anlaşamadık. Yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.
  • d4d sağlam bir motordur hocam kolay kolay sorun çıkartmaz sadece makyajlı kasalarda yağ eksiltme sorunu var sizinki 2008 modelse onda sorun yoktur. Fiyatı fena değil ama 30.000 e çekmeyi deneyim bence.
  • Hocam boya yoksa alınabilir. Km'den korkmayın. Bakımı düzgün yapılmışsa hiç sorun değil. Kitabına uygun kullanılmış is 1 milyon km bile yapabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.