Şimdi Ara

2008 COROLLALAR MAKYAJ YERMİ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2008 model corollalar sizce makyajlanırmı?makyajlanırsa ne gibi değişiklikler görmek istersiniz.

• çok erken olur. Şu an sedan ların dizaynı gayet güzel.
    Fakat Auris in arkasını toplasalar iyi olur.Dağıtmış g. ü gibi duruyor.
  • yok yaw ben aynı şeyi sedan için diyeceğim auris ii
  • Zevkler tartışılmaz
    Fakat anladığım şu ki Türk milleti notu direk arka dizayndan veriyor
  • DAHA DURUN 2007DE ÇIKTI COROLLA EN AZ 2SENESİ VAR MAKYAJA BİLEMEDİN 3 SENE SONRA MAKYAJ YER
  • 3sene sonra makyaj 5 sene sonra kasa değişimi. (bkz bir önceki kasa--> banttan ilk inişi 2002 , makyaj 2005 , üretimi sonu 2007)
  • arka stoplardaki çıkıntılardan genelleme yapacak olursak bayağı bir memnuniyetsizlik var.burada bir düzeltme yapabilirlermi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zevkler ve renkler tartışılmaz kardeş eminim güzel bir şey çıkacaktır
  • Japon araçlarından özellikle Toyota nın kasada değişiklik yapmasada her yıl gözle görülmeyecek dahi olsa bazı aksamlarda iyileştirme yaptığını yıllar önce bir Toyota çalışanından duymuştum,öyle ki yeni araçta eskisinden bir vida dahi olsa illa fark olurmuş!.

Makyaja gelince bir yılda kolay kolay hiçbir model makyaja gitmez,bunu iki-üç yılda yapan markalar oldu ancak tasarımları her kesim tarafından çok kötü bulunduğu içindi..
  • dizel elegantlara acaba bej iç döşeme koyarlarmı dersiniz.bence bir eksiklik.sebebi ne acaba.
  • Kesin makyaj yer ama daha erken arka stop grubu sinyal renkleri boşuna mı sarı olarak bırakılmış
  • 2009 dan önce makyaj olasılığı 0 desem herhalde yalan olmaz
  • Birönceki kasanın sadece ön farlarını kıssalardı ve pazara verselerdi daha iyi olmazmıydı yazık ettiler bence ben eski kasayı daha çok beyeniyordum bu hiç hoşuma gitmiyor.
  • toyota 2000 ve 2001 senelerinde ürettiği corollalardaki düşük satış rakamını yeni nesil corollada yaşarsa bence makyajı yapar! ve 2sene geçmez kasayı bile değiştirir
  • düşük rakammı zaten satıyo corollalar yetrince bu arac standartları belirliyo su andan eğer corolla değilde bu arac vw yapmış olsaydı otoshow otohaber herhafta test aman süper falan derdi 2000 model corolla iğrençti abi o yüzden hemen makyajlandı arac yeni kasa 2 yıla yakın alır
  • valla arkadaşım sen inanıyormusun söylediğin söze vw bmv mercedes audi opel bu şekliyle bir araba piyasaya sundumu biz zaten teknik özelliklerine felan birşey demiyoruz araç teknik olarak çok iyi olabilir ama bu dış dizayn olmuşmu, zaten yorum yapan dış dizayna yapıyor oda genel kanı olmamış işte olmamış abicim olmamış zaten toyotanın en büyük eksiği dizayn bunu herkes söylüyor...
  • yahu bu toyotanın dizynıyla ilgilenen kişiler nasıl insanlar ben aslında onu merak ediyorum. yıllardır aynı olay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttt335 -- 1 Mayıs 2007; 3:00:59 >
  • Zaten Toyota'lar dizayn problemini çözerlerse sattıkları arabalara hemen zam yaparlar. O zaman da Toyota'nın ekonomikliğinin bir önemi kalmaz...
  • el insaf demir mert kardeş ! yani corollaların yada aeriusun yada yarisin neresi ekonomik? corolla elegant vsc 46000 ytl üzerine 10 daha ekle git 4*4 jeep al! kabul etmek lazım yeni donanımlı corollaların fiyatı bir üst seğment olan avensise yakın hatta 1,6 linea ve comforttan daha pahalı
  • quote:

Orjinalden alıntı: yunus2003

el insaf demir mert kardeş ! yani corollaların yada aeriusun yada yarisin neresi ekonomik? corolla elegant vsc 46000 ytl üzerine 10 daha ekle git 4*4 jeep al! kabul etmek lazım yeni donanımlı corollaların fiyatı bir üst seğment olan avensise yakın hatta 1,6 linea ve comforttan daha pahalı

Vallahi ne yalan söyliyeyim, haklısın. Bu yeni kasalar hiç ekonomik değil ama önceki modeller sınıfındaki emsallerine göre ekonomikti...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.