Şimdi Ara

2008 Fiesta yolda kaldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.2008 model 50.000km aracım ile uzun yola çıkacağım diye özel servise götürdüm. 4gün serviste kaldı ve 1050Tl masraf çıkarıldı. Kayışları değiştirdik dediler. sonuç olarak daha 1000km gitmeden araba dönüş yolunda bolu dağında stop etti. sigorta şirketi çekici gönderdi ve araba bolu sanayisine çekildi. İlk bakınca söylenen sarj dinamosunun kayışı kopmuş ve çevredeki bir parçaya zarar vermiş.

Şimdi ben bu aracı servise uzun yola çıkacak diye verdim bana kayışlar değişti dediler ve yolda kaldı. Sonuç olarak 1000tl para verdim. Kendimi enayi gibi hissettim. Servisi mahkemeye verme durumum var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pcko1 -- 20 Mayıs 2015; 9:13:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Elinde servisin yaptığı işlemlere dair faturan " Faturada zarar gören parça kalemi " varsa ve aracı yetkili servise götürerek sorunun " kayıştan ya da kayışın yanlış takıldığından " kaynaklı şeklinde bir rapor alabilirsen mahkemeye verme ve kazanma şansın var. Aksi halde biraz zor durum bir bilir kişi yada exper raporu gerekir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.