arkadaşlar, 2008 model focus hb otomatik vites titanyum x paket aldım, yaklaşık 2 hafta oldu. aracın özelliklerini çözdüm fakat yol bilgisayarında arabayı çalıştırmadan çıkan menülerde kitapçıkta yazan spor normal ekonomi gibi seçenekler sunan ayar seçenekleri bende çıkmıyor. forumda okudum ghia larda varmış sanırım titanyumlarda kalktımı acaba bu seçenekler ? Birde orta konsoldaki 220volt priz girişi çalışmıyor acaba çakmaktan ayrı bir sigortası olabilirmi ? ( kol desteginin arkatarafındaki ).
araç 20.000 de 31.000tl e aldım fiyat olarakta yorum yaparsanız fikir açısından sevinirim.
emin değilim ama o opsiyon spor normal ve comfort ise elektrik derstekli direksiyonun ayalrarı ki sizde yok tdci motorlarda var. yok ekonomi diyorsa eğer o da cvt şanzımanla sunulmuş vites tipi olabilir yine tdci da vardır varsa. Benzinli otomatikte öyle bir şey olduğunu hatırlamıyorum ben.
teşekkür ederim. bende tam bilmiyordum sanırım siz haklısınız.
220volt ile ilğili bilgisi olan arkadaş varmı acaba ?
birde sizce aldıgım fiyat nasıl ?
Benzinlide EPHAS olmadığından direksiyon sürüş modu da yok.
220V için önce sigortayı kontrol edin.
2011 focus titanium tdci aldım. Yol bilgisayarındaki ortalama hız olduğunu tahmin ettiğim bölüm yanlış bilgiler veriyor. 25-35 km ortalama hız veriyor. Araçla kırmızı ışıkta beklediğim esnada ortalama hız düşüyor, daha sonra hareket edince tekrar yükseliyor ama 25-35 km kadar oluyor ne yapmalıyım?
Sorun yok. yapılan km ile motorun çalıştığı süreye göre bir ortalam o. şehir içinde 17 -18 lere kadar düşenler var :)