Bildirim
2008 golf anahtarı tanımadı yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arabanın içine oturun, kumanda ile kapıları kapatıp açın daha sonra marşa basın. Deneyin bakalım çalışacak mı? -
1 kere benim Passat'ta da olmuştu. Sonra anahtarla kapıyı açıp, normal çalıştırmıştım. Aradan yıllar geçti sıkıntı yok. Sebebini bir türlü anlayamamıştım. -
vw işte ne bekliyonuz ki
bir kerede megane'a binerken arabayı sorunsuz çalıştırmama rağmen hiç bir kadran yerinden oynamamıştı. sanayiye gittim, sanayide ve daha sonraki yıllarda hiç tekrarlamamıştı problem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nirvana82 -- 13 Aralık 2012; 15:03:39 > -
aracın anahtarındaki kapı kilit butonlarından bahsediyorsunuz sanırım.
Eğer doğru anladıysam şu yöntemi bir deneyim,
araca binin kontağı 1 kademe çevirin ışıklar söndükten sonra anahtar kontaktayken kapıları anahtardan açıp kapatın. Düzelmesi lazım -
quote:
Orijinalden alıntı: angel_f!re
aracın anahtarındaki kapı kilit butonlarından bahsediyorsunuz sanırım.
Eğer doğru anladıysam şu yöntemi bir deneyim,
araca binin kontağı 1 kademe çevirin ışıklar söndükten sonra anahtar kontaktayken kapıları anahtardan açıp kapatın. Düzelmesi lazım
yok hocam araç çalışmadı kapı değil 1 sat sonra yeniden kontağı çevirince çalıştı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X