Aracım 2008 modeltoyota yaris 1.3 SOL Tiptronik vites. Alalı daha 2 ay olmadı.
Bu sabah servise gittim. Araçta klimayı açınca ve dışarıdan hava gelmesini isteyince çok kötü koku geliyor, diye belirttim.
Polen filtresine bir baktıralım dediler. Fakat gitti geldi bu araçlarda polen filtresi yokmuş, işçilik dahil 47 ytl ye taktırabilirsiniz dediler.
Terra alt modeli Sol ise üst modeli diye biliyordum. Üst modelinde dahi polen filtresi olmaması sizce garip değil mi?
Sizin arabalarınızda var mı yoksa benimki eksik mi kalmış.
abi ne diyim allah kolaylık versin bizimkide corolla böle bi problemle karşılaşmadık............
quote:
Orjinalden alıntı: meridyen6
Aracım 2008 model toyota yaris 1.3 SOL Tiptronik vites. Alalı daha 2 ay olmadı.
Bu sabah servise gittim. Araçta klimayı açınca ve dışarıdan hava gelmesini isteyince çok kötü koku geliyor, diye belirttim.
Polen filtresine bir baktıralım dediler. Fakat gitti geldi bu araçlarda polen filtresi yokmuş, işçilik dahil 47 ytl ye taktırabilirsiniz dediler.
Terra alt modeli Sol ise üst modeli diye biliyordum. Üst modelinde dahi polen filtresi olmaması sizce garip değil mi?
Sizin arabalarınızda var mı yoksa benimki eksik mi kalmış.
yaris topiğinden bu durumu hatırlıyorum, böyle bir eksiklik genelde var bildiğim kadarıyla..
Toyotanın böyle ilginçlikleri var.Örneğin 34 küsür milyar verip 2008 corolla klass alıyorsun arka camları manuel.2008 model bir aracın arka camları manuel olur mu?Hemde 34 milyar.Model farkı yaratmak için bunlar yapılr mı?
CAN6 : COROLLA CLASS'IN ARKA CAMLARININ MANUEL OLDUĞU KATALOĞLARINDA BELİRTİLMİŞTİR. ARASINDA 3000 YTL FARK OLAN COMFORTTA OTOMATİK.
MERİDYEN 6 ; TOYOTANIN JAPONYADAKİ MERKEZİNE E MAİL ATINIZ VE ARACINIZIN SERİ NUMARASISNIDA MUHAKKAK BELİRTİNİZ ! FARZ EDİN ASTIM HASTASISINIZ VE POLENLERE KARŞI ALLERJİNİZ VAR ARACINIZA BİNDİNİZ VE KLİMAYI ÇALIŞTIRDINIZ VE POLEN FİLTRESİ OLMAYAN ARACINIZDAKİ KLİMANIN VERDİĞİ HAVA SİRKÜLASYONUNDAN DOLAYI ASTIM KRİZİ GEÇİRMEYE BAŞLADINIZ : AVRUPADA OLSANIZ ALACAGINIZ TAZMİNAT HADDİ HESABI YOKTUR YA ÜLKEMİZDE ; YANITI SİZİN BAŞINIZA GELENLER !
bu adresteki yere email attım 2008 model yarise uygunmudur diye. bakalım ne cevap gelecek.
serviste işçilik dahil 47 ytl dediler çünkü
sorunsuzluğu ile idare edin artık şaka bir yana toyota da malzemeden çalmaya başladı.yuh artık
Ernesto;şimdiye kadar tüm arabaları toyota olan biri olarak yazıyorum ve toyotadan çok memnunum. Ama 2008 model manuel camlı toyotaya yakışmıyor.Haksızmıyım.
bende de 2008 model 1.0 terra var, arabayı alırken park sensörü ve polen filtresini pazarlık konusu edip taktırmıştım. :-)
Arkadaşlar bende 2008 model Yaris 1.3 var. Buna internetten ucuz diye bir polen filtresi aldım ve kitapçıkta anlatıldığı gibi taktım. Fakat böyle bol gibi geldi. Hani lak diye yerine oturan birşey değildi. yarımşar santim sağdan soldan önden arkadan boşluklar kaldı. polen filtresi takılınca öyle mi olur yoksa böyle sıkı sıkıya yerine oturan birşey mi? teşekkürler bilgi verenler için şimdiden...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme