Şimdi Ara

2008 OPEL Corsa CDTI 45000 km

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eğer araç alacaksam Pazarlıksız satılıkdır yazan her mesajı gördüğümde alasım varsada vazgeçiyorum.
    Ana paradan 50 tl düşürün ama yinede adı pazarlık olur. Pazarlıksızdır muhabbetlerini hiç sevmiyorum.
  • Pazarlıksızdır yazmak aslında leşçileri uzak tutmak için yazılıyor. Adam arıyor 15000 lira yazdığın fiyata 13000 olur mu diyor. Bu tipler aramasın diye yapılan doğal bi savunma gibi geliyo bana . Yoksa pazarlıksız alışveriş olmaz.
  • Dediğine kesinlikle katılıyorum. Onlar zaten ölücüler grubuna giriyor. Onun adı zaten pazarlık olamaz.
  • Her iki yoruma katılıyorum. Tabi ki Türk insanı olarak hepimiz pazarlık yaparız, ben de buna açığım. Fakat fakat fiyat olarak ilk girdiğim 27500 için bile 23 teklif eden oldu. 25e de ben vermek istemiyorum, çünkü galerici bile 24500 verdi (ki kış lastiklerinden bahsetmemiştim). Bu durumda fiyatın makul olduğunu düşündüm ve kimi insanları uzak tutmak için o şekilde yazdım. Ayrıca ilk defa bir otomobil satışa çıkarıyorum ve bu konuda çok az bilgim olduğunu mazur görün.
  • Ben epeyce ilan verdim...İlanın altına yazacaksın.." Fiyatımızda ..makul , mantıklı , küçük bir pazarlık payı vardır...Saçma sapan teklifler için aramayınız...." Hepsi bu kadar...Kolay gelsin...
  • Öyleyse o şekilde değiştiriyorum ilanımı. Teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Corsa 2007+
    9 yıl önce açıldı
    Opel corsa
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Satılmıştır. İlginize teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.