Şimdi Ara

2008 Seat Leon Style 1.6 Motor Lpg Tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar günaydın, gününüz güzel olsun.

Dün seat leon aldım 2008 model 1.6 düz motor. Malum araç benzinde biraz fazla yakıyor, tüp takmayı düşünüyorum. Ankara'da ikamet etmekteyim yaklaşık 1500-1600 limitim var. Hangi tüp markasını ve hangi esnafı tavsiye edersiniz? Mocan otogazda brc taktirmistim linea 1.4 tsi a 2 yil once memnunuz ve golf 4 e 4 yil once sistem muhendislikte brc taktik ondan da memnunuz lakin sizin tavsiyelerinize acigim.

Brc ve lovato arasında kararsız kaldım. Teleflex ve landi renzi tavsiye eden de oldu siz ne dersiniz?

Çok teşekkür ederim. Herşey gönlünüzce olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende zamaninda arastirmistim. Brc bayisine gittim. Montaj olan arabayi inceledim. Enjektor sesi fazla geliyor diyorlardi. Harbiden ses geliyor. Nerdeyse dizel gibi. O yuzden vazgectim bende. Gittim baska yerde taktirdim. Markadan ziyade iyi bir usta bul bence

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • brc'den şaşma.
  • Bende de aynı motor var , Z a v o li taktırdım 60.000 km. oldu en ufak sıkıntım yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erciiment -- 5 Eylül 2014; 11:58:32 >
  • Peki hangi markayı taktirdiniz? Memnun musunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: yka06

Peki hangi markayı taktirdiniz? Memnun musunuz?

ZaWoli taktirdim ben. Tupten yana pek sorunum yok ama ustami hic begenmedim. Baska ustaya gidiyorum sorun oldugunda. Ustelik garantim varken. Yani usta onemli daha cok

Bursadaysan yardimci olurum usta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pi -- 5 Eylül 2014; 12:16:40 >
  • volkann86 kullanıcısına yanıt
    Siz nerede takdirdiniz?

• linea 1.4 tsi ya ... linea da 1.4 tsi motor mu,var ?

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Yanlışlıkla yazdım dostum. 1.4 turbo
  • Bir tavsiyede benden Landi Renzo
  • Hocam ben Ankara'dayım ne yazıkki. Lakin çok teşekkür ederim.
  • Mocan otogaz var brc takıyor işlerini gayet güzel yapıyorlar. Ben kardeşimin arabasına taktırmıştım gayet sorunsuz çalışıyor. Arabası otomatik şanzımanlı. Şanzımandan dolayı yolda kaldı bir gün yaptırdık. Şanzımanı yapanlar tesisatı sökmüşler geri takmışlar sıkıntı çıkardı götürdüm mocan otogaza ilgilendiler. Geçmiş zaman hatırlamıyorum ama çok düşük bir miktara tekrar montaj yapmışlardı.

http://www.mocanotogaz.com.tr/
  • Eyvallah usta hayirlisi olsun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.