Şimdi Ara

2008 Seat Leon Style 1.6 Motor Lpg Tercihi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar günaydın, gününüz güzel olsun.

Dün seat leon aldım 2008 model 1.6 düz motor. Malum araç benzinde biraz fazla yakıyor, tüp takmayı düşünüyorum. Ankara'da ikamet etmekteyim yaklaşık 1500-1600 limitim var. Hangi tüp markasını ve hangi esnafı tavsiye edersiniz? Mocan otogazda brc taktirmistim linea 1.4 tsi a 2 yil once memnunuz ve golf 4 e 4 yil once sistem muhendislikte brc taktik ondan da memnunuz lakin sizin tavsiyelerinize acigim.

Brc ve lovato arasında kararsız kaldım. Teleflex ve landi renzi tavsiye eden de oldu siz ne dersiniz?

Çok teşekkür ederim. Herşey gönlünüzce olsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• linea 1.4tsı derken ? konuya gelirsek o motora en ucuzunu bile taktırsan işini görür. atiker yada akl olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yka06

Arkadaşlar günaydın, gününüz güzel olsun.

Dün seat leon aldım 2008 model 1.6 düz motor. Malum araç benzinde biraz fazla yakıyor, tüp takmayı düşünüyorum. Ankara'da ikamet etmekteyim yaklaşık 1500-1600 limitim var. Hangi tüp markasını ve hangi esnafı tavsiye edersiniz? Mocan otogazda brc taktirmistim linea 1.4 tsi a 2 yil once memnunuz ve golf 4 e 4 yil once sistem muhendislikte brc taktik ondan da memnunuz lakin sizin tavsiyelerinize acigim.

Brc ve lovato arasında kararsız kaldım. Teleflex ve landi renzi tavsiye eden de oldu siz ne dersiniz?

Çok teşekkür ederim. Herşey gönlünüzce olsun.

En klasik cevabı vereyim LPG markasından çok, tesisatın düzgünce, itinalı döşenmesi çok önemlidir. Ben Zavolli tercih ettim ve çok memnunum, hatta 3 arkadaşımda benim tavsiyem üzerine Zavolli döşetti, en ufak bir sıkıntı olmadı

• mocan otogazda brc taktır macera aramaya gerek yok 1.6 golf kullsnıyorum 2 yıl oldu orada takıldı sorun yok mocanda 5 aracıma lpg takıldı sorun yaşamadım....

• Hocam linea 1.4 tsi nedir bilmedigimden soruyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.