Şimdi Ara

2008 üretimli konsol sorun çıkarır mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, uygun fiyata 22/08/2008 üretimli NTSC konsol buldum, ancak bu konsol bana ileride sorun çıkartır mı ? Ya da herhangi bir öneriniz var mı bu konuda,paylaşırsanız çok sevinirim

Ekliyeyim , konsol hiçbir şekilde firmware yapılmamış ve tamir görmemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The VIII -- 12 Ocak 2012; 15:14:14 >

• falcon board'dur o. yani her an elinde patlayabilir. ne kadar seni götürür bilinmez ama için rahat bi şekilde oyun oynayamaz ve illaki pişman olursun aldıktan sonra. almışken jasper boardlu xbox almanı öneririm. yani en kötü üretim tarihi 2009 olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TexasLee_16

falcon board'dur o. yani her an elinde patlayabilir. ne kadar seni götürür bilinmez ama için rahat bi şekilde oyun oynayamaz ve illaki pişman olursun aldıktan sonra. almışken jasper boardlu xbox almanı öneririm. yani en kötü üretim tarihi 2009 olsun..

Daha önceden Slim 4gb kullanıyordum ancak maddi sebeplerden ötürü elden çıkartmak zorunda kaldım.En kötü 2009 üretim al diyorsunuz,ben de aynı şekilde düşünüyorum hocam ancak fiyatı uygun bulduğum için biraz kanım ısındı. 270-280 arası bir fiyattan alacağım.(Tabi eğer almaya karar verirsem) .

Bir de şuan baktığım bütün 2.el konsollar neredeyse firmware'li . Slim haricinde fw'siz konsol bulmak çok zor.

Ek olarak bu konsol 3k görürse tamiri ne kadar tutar ? yani ben en fazla 1-2 sene oynayacağım zaten.Sonra Askerlik

• quote:

Orijinalden alıntı: SengulerUnited

quote:

falcon board'dur o. yani her an elinde patlayabilir. ne kadar seni götürür bilinmez ama için rahat bi şekilde oyun oynayamaz ve illaki pişman olursun aldıktan sonra. almışken jasper boardlu xbox almanı öneririm. yani en kötü üretim tarihi 2009 olsun..

Daha önceden Slim 4gb kullanıyordum ancak maddi sebeplerden ötürü elden çıkartmak zorunda kaldım.En kötü 2009 üretim al diyorsunuz,ben de aynı şekilde düşünüyorum hocam ancak fiyatı uygun bulduğum için biraz kanım ısındı. 270-280 arası bir fiyattan alacağım.(Tabi eğer almaya karar verirsem) .

Bir de şuan baktığım bütün 2.el konsollar neredeyse firmware'li . Slim haricinde fw'siz konsol bulmak çok zor.

Ek olarak bu konsol 3k görürse tamiri ne kadar tutar ? yani ben en fazla 1-2 sene oynayacağım zaten.Sonra Askerlik

300-350 TL'ye forumun 2.el bölümünde jasper makinalar oluyor 280 ona vericeğine 60 70 daha çıkarmaya bak bütçenden.. fwli oluyor demişsin genelde, haklısın ama fwsiz olanlarıda denk getirebilirsin aslında, arada öylede çıkıyor. aceleci davranma bence, ama karar yinede senin tabi. bende geçen sene 2008 üretimli makina almıştım, söylenenlerden dolayı (falcon 3k demek falan) aldıktan sonra elimden çıkarmış ve slim almıştım.

3k tamiri yaptırsan bile o konsol vefat etmiş demektir max. 5-6 ay gider heralde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreenWhite. -- 12 Ocak 2012; 15:33:22 >

• quote:

+1 doğru söylüyor
  • quote:

quote:

quote:

300-350 TL'ye forumun 2.el bölümünde jasper makinalar oluyor 280 ona vericeğine 60 70 daha çıkarmaya bak bütçenden.. fwli oluyor demişsin genelde, haklısın ama fwsiz olanlarıda denk getirebilirsin aslında, arada öylede çıkıyor. aceleci davranma bence, ama karar yinede senin tabi. bende geçen sene 2008 üretimli makina almıştım, söylenenlerden dolayı (falcon 3k demek falan) aldıktan sonra elimden çıkarmış ve slim almıştım.

3k tamiri yaptırsan bile o konsol vefat etmiş demektir max. 5-6 ay gider heralde.

Yorumun için teşekkür ederim hocam, fazla acele etmiyorum aslında . En geç şubat ayında almak istiyorum, sömestırda elimde olsun istiyorum xbox. Ancak gerçekten bu kadar sorunlu mu bu falconlar, 2009 senesinde 2006 üretimli xbox 360 almıştım, hdmi girişi bile yoktu,hem live'dan banlı hem de tamir görmüştü, o konsol bile tamı tamına 1 sene idare etmişti beni,hem de sabah akşam açık kalıyordu. Gerçi bu biraz da şans işi :) yine de tavsiyenize kulak veriyorum,biraz daha bekleyeceğim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yorumun için teşekkür ederim hocam, fazla acele etmiyorum aslında . En geç şubat ayında almak istiyorum, sömestırda elimde olsun istiyorum xbox. Ancak gerçekten bu kadar sorunlu mu bu falconlar, 2009 senesinde 2006 üretimli xbox 360 almıştım, hdmi girişi bile yoktu,hem live'dan banlı hem de tamir görmüştü, o konsol bile tamı tamına 1 sene idare etmişti beni,hem de sabah akşam açık kalıyordu. Gerçi bu biraz da şans işi :) yine de tavsiyenize kulak veriyorum,biraz daha bekleyeceğim.

dediğin 2008 üretimli konsolu alsan belki 2 yıl götürür bilemeyiz, dediğin gibi şans işi birazda.. benim makinede sapasağlamdı saatlerce oynuyordum hergün, ama ha bugün ha yarın 3k görürmüyüm acaba korkusu fena sarmıştı :) sende aynısını yaşama diye iyisini al diyorum, kafan rahat mis gibi oyunu oyna askerliğe kadar. :) rica ederim, yardımcı olabilmişimdir umarım..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni Corolla mı Yeni 2008 mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu saatten sonra minimum hedefin Jasper Board'lu bir konsol olmalı.Haricinde Ben Slim tavsiye ederim.3 K gördükten sonra Slim konsol alıp kafam rahat oyunumu oynuyorum şuan.Dediğim gibi minimum Jasper Board.
  • quote:

senin bütçen ne kadar onu yaz ona göre bakalım sana bir jasper xbox 360
  • @Fallout 3 , Ben Slim konsol kullanıyordum hocam,gerçekten güzel makine.Şekli de çok hoşuma gidiyor ancak tekrar o parayı verebilecek bütçem yok maalesef

@xCixLandx , 350 civarlarında arıyorum aslında hocam, maksimum 400tl verebilirim. Tabi 400tl vereceksem tekrar masraf yapmamak için veririm. Yani 2 kol , 1'den fazla oyun, güzel bir HDD ile birlikte olmasını isterim.
  • Beyler yardım edin yha bnm 370 tl civarında param var.Ve xbox hakkında çok bilgisizim hangi model almalıyım.Neden

Ayrıca tüplüde nasıl oynarım
  • Ahmet_Kagan ve SengulerUnited.

Size tavsiyem 350 TL civarına Jasper Board'lu bir konsol almanızdır.Yanında mutlaka Harddisk'ide olsun.120 Gb bulursunuz muhtemelen.
  • ahmet_kagan

elite veya arcade bak o paraya arcede ve elite var jasper board olmasına dikkat et 2009 ve sonrası jasper board zaten

SengulerUnited

400 tlye 2 kollu verirlermi bilmem ama elite 120 gb hdd li xbox 360 alabilirsin yanında 20 30 tane oyun verenler oluyor
  • http://forum.donanimhaber.com/m_55139595/tm.htm bu ilana bakabilirsiniz 400 tlye satıyor elite jasper
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_kagan

Beyler yardım edin yha bnm 370 tl civarında param var.Ve xbox hakkında çok bilgisizim hangi model almalıyım.Neden

Ayrıca tüplüde nasıl oynarım

Ben bildiklerimi yazayım,

Elite - Arcade - Slim olarak üçe ayrılıyor. Arcade ve Elite esasında konsol olarak aynı. Ancak Elite paketin içinde kulaklık,harddisk falan var diye biliyorum. Slim konsollar ise son çıkan xbox 360 türü diyeyim, Slimlerde kablosuz internete herhangi bir aparata ihtiyaç duymadan bağlanabiliyorsun ve Slim'ler eski modellere kıyasla 3k konusunda daha sağlam.

3K = 3 kırmızı ışık olması lazım, kısaca makine artık miladını doldurduğunda karşılaşılan arıza türüdür. Makine 3k verdiyse,ne kadar tamir edilirse edilsin artık patates olmuş demektir. Ek olarak her 3k bozuldu demek değil,mesela adaptörü takmadığınız zaman xbox 360 yine 3 kırmızı ışık verir, bozuldu sanmayın.

Eğer sorunsuz konsol istiyorum diyorsan ya 2009 üretim eski kasa alacaksın ya da Slim alacaksın. (Bütçene göre 2009 üretim daha mantıklı)

Bir de Firmware olayı var, PS2'deki çip taktırma gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

http://forum.donanimhaber.com/m_55139595/tm.htm bu ilana bakabilirsiniz 400 tlye satıyor elite jasper

Hocam ben firmware'den nefret ediyorum,asla ama asla firmware'li makine kullanmam. Başlıkta da belirttim zaten firmware'li konsol aramıyorum :)
  • onu görmemişim pardon orjinal elite bulmak çok zor gibi birşey herkes alıp fw attırıp oynadıgı için bulunmuyor ben orjinal slim ararken bile ilanlarda hep fwli slim vardı sankis adece fli kullanılıyor orjinal kullanılmıyor gibi
  • Beyler Çok teşekkür ederim bi sorum daha olacak Tüplü tv de nasıl oynarım

Bide bu forum da 2. el xboxlar nerde ?

İlgilendiğiniz için Teşekkür ederim..
  • Aynen hocam zaten sıkıntım da o yüzden, yani 2009 üretim olmasında sorun yok ama bulduğum konsolların hepsi Firmware'li , başlıkta yazdığım 2008 üretim konsol firmware'siz olduğu için sıcak baktım. ama biraz daha bekleyeceğim ne yapalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet_kagan

Beyler Çok teşekkür ederim bi sorum daha olacak Tüplü tv de nasıl oynarım

Bide bu forum da 2. el xboxlar nerde ?

İlgilendiğiniz için Teşekkür ederim..

http://forum.donanimhaber.com/forumid_625/tt.htm bu bölümde ikinci el xbox 360 satışı var bakabilirsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.