Şimdi Ara

2009 astra ya pirelli mi? bridgestone mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıkta ki gibi aracıma sıfır lastik alacağım aracın orjinal lastikleri bridgestone turanza ama çok ses yapıyor pirelli kullanan veya benim gibi marka değişikliğine giden arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim herkese teşekkürler....

• Eski araçta orjinalde michelin energy vardı daha sonra michelin primacy hp kullandım. Şu an conti prem contact var araç üzerinde gelen lastikler. Michelinden memnundum sessiz, yumuşak falandı ama contide fena durmuyor. Energy biraz daha ekonomi sağlıyordu. Astra H süspansiyonlar sert ve yol tutuşu iyi araba. Şehir içinde lastik havalarını 29 tutunca konfor belirgin artıyor, yakıt artışı var ama çok değil. Öyle 35 falan yapmayın zaten 2.1-2.5 bar arası yazıyo kitapçıkta, 2.1 bar 30 psi ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cukurtos

Eski araçta orjinalde michelin energy vardı daha sonra michelin primacy hp kullandım. Şu an conti prem contact var araç üzerinde gelen lastikler. Michelinden memnundum sessiz, yumuşak falandı ama contide fena durmuyor. Energy biraz daha ekonomi sağlıyordu. Astra H süspansiyonlar sert ve yol tutuşu iyi araba. Şehir içinde lastik havalarını 29 tutunca konfor belirgin artıyor, yakıt artışı var ama çok değil. Öyle 35 falan yapmayın zaten 2.1-2.5 bar arası yazıyo kitapçıkta, 2.1 bar 30 psi ediyor.

teşekkürler verdiğiniz bilgiler için
  • yok mu başka önerisi veya tecrübesi olan???
  • ben mıchelın aldım memnundum fakat turkıye yollarına dayanmıyor.cok narın.
    brıdgestone ıle lassa aynı ben lassa kullanuyorum son 2 takım...
  • Bridgestone ER300 üstünde gelmişti ve baya memnunuz. Yol sesi içeri alıyor gibi eleştirileri var belki başka lastik kullanmadığımız için alıştık ama doğru olabilir. Sert hamurlu bir lastik sonuçta ve kilometre yapanlar için çok iyi bir tercih. Sadece şehir içi ve çok da kilometre yapmayacaksanız ve konfora düşkünseniz Michlein ya da Pirelli olabilir sanırım yumuşak hamurdu bu ikisi. Bizim araçta arkalarda hala 4. senesini dolduran Bridgestone lastikler var hala yepyeni gibi duruyorlar. Diş kalınlıkları baya var sadece uçlardan kırılmaya başladı. İçindeki tel kırılmadığı sürece ve dişi bitmediği sürece gidiyorlar zaten. Ayrıca 80bine geldi araç.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokay53

arkadaşlar başlıkta ki gibi aracıma sıfır lastik alacağım aracın orjinal lastikleri bridgestone turanza ama çok ses yapıyor pirelli kullanan veya benim gibi marka değişikliğine giden arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim herkese teşekkürler....

Eski lastiklerim Bridgestone ER300 dü çok fazla ses yapıyordu uzun araştırmalarım sonucu pirelli cinturato P7 aldım eskiye göre ses çok azaldı fiyatı pazarlıkla nakit 4 lastik 600 tl ebad 205/55/16
  • otostart.com da kampanya var. Siparişi şimdi verirseniz haftaya montajı mümkün olur. Ben aldım haftaya montajı yapılacak bakalım.
  • bridgestone derim iyi lastiktir, sesten rahatsızsanız michelin alın .
  • quote:

Orijinalden alıntı: townend

quote:

Orijinalden alıntı: gokay53

arkadaşlar başlıkta ki gibi aracıma sıfır lastik alacağım aracın orjinal lastikleri bridgestone turanza ama çok ses yapıyor pirelli kullanan veya benim gibi marka değişikliğine giden arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırsa sevinirim herkese teşekkürler....

Eski lastiklerim Bridgestone ER300 dü çok fazla ses yapıyordu uzun araştırmalarım sonucu pirelli cinturato P7 aldım eskiye göre ses çok azaldı fiyatı pazarlıkla nakit 4 lastik 600 tl ebad 205/55/16

bende araştırdım pirelli P7 cinturato taktırdım 4 lastik 4 sibop başı çelik jantların düzeltimi rot balans ayarları işçilik dahil 820 tl patladı bana bugün sizin 600 lira içinde neler var?

• Seçeneklerde yok ama michelin primacy 3 tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.