Şimdi Ara

2009 C4 SXPk Sedanmı ve 2012 Aveo LS 1.3 Mü ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2009 C4 1.6 SXPk Sedanmı ve 2012 Aveo LS 1.3 Mü ? arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi en fazla 30000 verebilirim ve lütfen kullanan ve ya bilen arkadaşlar yazarsa sevinirim

• Sedanı bilmem ama C4 SXPK hatchback'i 4 yıl kullanmış biri olarak tavsiye ederim.
  • Teşekkür ederim ''apollonx''
  • Hocam ben C4 sedan kullanıcısıyım sorularını memnuniyetle cevaplarım
  • C4 sedan sx pk doludur ama sedani bence cok tipsiz. Aveonunda bence sedani kotu rmde b sinifi ben olsam c4 alirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ''DouKaN_38'' öncelikle 110 Hp'lik motor nasıl ve yakıt tüketim değerleri ve arabanın ses yalıtımı ve bozuk yoldaki konforu konusunu merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fibumi

''DouKaN_38'' öncelikle 110 Hp'lik motor nasıl ve yakıt tüketim değerleri ve arabanın ses yalıtımı ve bozuk yoldaki konforu konusunu merak ediyorum.

Motor performansindan yana supheniz olmasin 110 beygir turbo dizel cok iyi arac motor sesini iceri aliyor 120 km ustunde ruzgar sesi var suspansiyonlari serttir yol tutusu focus'a yakin focus gibi diyebilirim ESP 2009 modelllerinde var MP3 calar var 2008lerde ESP ve MP3 calar yok.Genel anlamda arac iyidir memnuun kalirsiniz serviste periyoduk bakim 240 280 arasi tabiki Km'ye gore degisir saygilarimla..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ''DouKaN_38'' Şehir dışı ortalama yakıt tüketimi nasıldır
  • quote:

''DouKaN_38'' Şehir dışı ortalama yakıt tüketimi nasıldır

1 depo 60 lt aliyor bu kurban bayraminda kayseriye gittim 120 130 asagi dusmedim 1 depo ile 1180 km yaptm rahat. 900 1000 km yaparsiniz kullanima bagli olarak

• Çok teşekkür ederim
  • quote:

Çok teşekkür ederim

Rica ederim..

• C4 ü tavsiye ederim. bir depoyla 1250 km yol yaptım sehir içi 6,5 şehir dışı 4,5 - 5 lt civarı yakar. içi cok genis ve ferahtır. bagajda rakipsiz bence. donanım ve özellik olarakta güncel c sınıfı bir cok marka ve modeli ezer gecer. sizi üzebilcek tek tarafı 1 haftada değilde 1 ayda satarsınız. motor ve rüzgar sesi 120 130 dan sonra başlıyor. aveo c4 e rakip dahi olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofisiris

C4 ü tavsiye ederim. bir depoyla 1250 km yol yaptım sehir içi 6,5 şehir dışı 4,5 - 5 lt civarı yakar. içi cok genis ve ferahtır. bagajda rakipsiz bence. donanım ve özellik olarakta güncel c sınıfı bir cok marka ve modeli ezer gecer. sizi üzebilcek tek tarafı 1 haftada değilde 1 ayda satarsınız. motor ve rüzgar sesi 120 130 dan sonra başlıyor. aveo c4 e rakip dahi olamaz.

c4 ile aveo kıyaslanmaz biri b biri c sınıfı ..Ancak b sınıfı araç düşünüyorsan gözü kapalı aveo alabilirsin . Bu arada c4 güzel arabadır. Karar senin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.