Şimdi Ara

2009'da internete girmek vs. 2019'da internete girmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
6
Favori
18.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
156 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Msn vardı en çok özlediğim şeylerden biri..Winamp'ta ne dinlediğim çıkıyordu ya hani acayip cool bir şeydi o..
    Dj akman son nefes dinlerken
  • Herşey kayıt altına almaları sıkmaya başladı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dürüst olmak gerekirse; 2009 yılında po-pup, virüs vb daha fazla idi..

kötü yanları olmasına rağmen şu anki internet daha iyi.

ben sadece kickass.to kath.ph gibi siteleri özlüyorum (her türlü içeriğe sınırsız erişimin olduğu güzel günleri )
  • 2009 u hatırlamıyorum ancak 2019 senesinin kasım ayının 28. günü ülkemizin başkenti Ankara'nın önemli muhitlerinden olan Batıkentteki yaşadığım eve Türk Telekom ile internet bağlattırdım.

Bağlayabildikleri maksimum hız 8 mb. Yanlış duymadınız kocaman SEKİZ MEGABİT Ben sanırım 2009 da zaten 4 filan kullanıyorumdur. Alt yapım SEKİZE kadar destekliyormuş. Şaka gibi ama gerçek.
  • 1-)İlk siteye girersiniz ve size google size siteyi türkçeye çevirmek istermisiniz diye sorar ve o uyarıyı kapatırsanız.

2009'da internete girmek vs. 2019'da internete girmek

2-)Uyarıyı kapattıktan sonra google ile mi yoksa redditle devam etmek istermisiniz diye bir soru sorulur.

3-)Bu uyarıyıda kapattıktan sonra gene tam okuyacam dedikten sonraaaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Vomitory kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilgi veriyorsun. Sadece super ve ihlas değil Koçnet te vardı. Hatta koçnet daha önce bile olabilir tam anımsayamadım şimdi. Daha sonra ixir falan geldi. Bende halen duruyor o dönemin kurulum cd ve klasörü. Ben ilk pc'yi 98 yılında almıştım. Onun orjinal yazılım CD'sinide saklıyorum hala.

Ne günlerdi. ICQ'lar, Mirc'lar, Dos Oyunlarımız....Hey hey. İlk Mp3 leri balyoz diye bi site vardı oradan indirirdik. Tabi paketler bitince 146 ' ya devam .

peki bu yazdığınızın konu ile alakası ne?
  • enoelroc kullanıcısına yanıt
    Wikipedia, Pastebin gibi sitelerin kapatılma sebebi vergi alamamak değil, "kendi kendine darbe yapanlar" başlıklı makale ve metinlerin yayınlanmasıydı,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kuzgun_ kullanıcısına yanıt
    hocam şimdide rarbg var torrent olarak.
  • Wikipediayı, Türkiye'nin isid'a silah desteği verdiğine dair yazı yüzünden kapatıldı. Wikide hiçbir şey kaynaksız halka açık yayınlanmaz. Koskoca ülke bi yazıyı düzelttiremiyor mu da kapattırıyor? Yazının içeriği yanlışsa kaynak gösterip yazının doğru şekilde yayınlanmasını sağlayabilirlerdi. Yapmadılar yapamadılar neden artık sen düşün vergilerinle neler yapıldığını. Pastebin nedir bilmiyorum ama darbe konusunda haksız sayılmazlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Detective W.

Aşırı mübalağa
    Hocam Adblock'u kapatıp 2dk takılsana internette.
  • 1997 yılında arama motoru altavista vardı. o zaman tanıştım internetle. tabi o zaman çevirmeli ağ ile bağlanıyoruz.
    hatta e-kolay.net diye bir firma vardı. kotalı internet satıyordu. kısa süreli bir kampanya yapmıştı sınırsız internet için. 50 milyon lira vermişttim o pakete.

ilk bilgisayarım aidata markaydı. ne günlerdi beee....

need for speed in ilk versiyonunu tomb rider ın ilk oyununu hatırlıyorum halen.
    hocam o dönem gitmişsin hazır pc almışsın.

biz ozamanlarda toplama yapardık.
  • O yıllarda ki chatleşmenin tadını bile hiçbir şey vermiyor.Hele sesli chat siteleri çıktığında aboooov demiştik.Tam kızı ayarlamışsın ki hat kopardı.Ara ki bulasın bir daha
  • Çevirmeli internet vardı 10 tane MP3 indirmek için akşama kadar beklerdik

mIRC girer kızlara şiir yollar ayarlamaya çalışırdık , Erdem pustu direk zeki misin diye yazar her kızdan illaki yanıt alırdı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2009'da 20 mbps DL/20 mbps UL için quiknet'e 69 liradan 2 yıl taahhüt vermiştim.

Bir sonraki taahhüt döneminde 25 mbps DL/5 mbps UL 250 gb akk için aynı parayı verdim.

Şu anda Millennicom güzelliği ile SOL fiber 100/mbps dl 5 mbps UL AKK'siz 89.90. Tahhüt biterse ne halt yerim bilmiyorum.

Yazının başındaki quiknet SOL oldu , 10 yıl sonra 25 dl/ 5 UL ye 89.90 istiyor.

Ülkede, dünyada yaldır yaldır hunharca gelişen şeyler bile geriye gidiyor.
  • Eskiden TTNET'in aylık 4GB'lik paketini kullanırdım kotalı. 1 Ay yeterdi. Şimdi 4GB interneti telefonda 2 günde harcayabiliyoruz.Eskiden sadece içerik vardı şimdi gereksiz bir ton reklam..
  • 2009'da ki web güvenliğini şimdi kullansaydın bilgisayarı hackerlarla ortak kullanırdın
  • Şimdi internet bize giriyor.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.