Şimdi Ara

2009 Focus'a sis farı !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir arkadaşta 2009 model Ford Focus 1.6 trend var, yetkili serviste ön sis farı taktırmak istiyoruz,(arka sis farından bağımsız yancak şekilde) bunun servislerde ya da dışarıda:(sanayi, özel servis vb.) maliyetini bilen var mı?

• 206'mızın ön sisleri yoktu.Sonradan sis taktırmak istedik.Kol değişimiyle falan 1milyar gibi bir masraf çıktı.Gittik sanayiye orjinal sis farını 150liraya aldık.Tamponu deldirdik ve taktırdık.Sonra da bir tane düğme çektik ve içeride gözükmeyen bir yere koyduk.Toplam maliyet 200liraydı.Sizde böyle yapabilirsiniz
  • bu olayı ben de merak ediyorum. servis zaten pahalı olur. benim 307'de sinyal kolu değişecekti. servis 690 dedi. dışarda bir elektronikçi 200'e takıyoruz ama elimizde kalmadı demişti. serviste yaptırılmaz böyle şeyler. piyasada bulmak gerek.

quote:

Orjinalden alıntı: m3lih

Arkadaşlar bir arkadaşta 2009 model Ford Focus 1.6 trend var, yetkili serviste ön sis farı taktırmak istiyoruz,(arka sis farından bağımsız yancak şekilde) bunun servislerde ya da dışarıda:(sanayi, özel servis vb.) maliyetini bilen var mı?
  • piyasada iyi bir usta buldumu bu işler daha ucuza mal olur ama ustanın iyi olması lazım yoksa rezil eder
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.