Arkadaşlar halen daha araştırmalarım devam ediyor, yeni araç yanında 2.el de fırsat olabilir mi diye araştırdım ve aşağıdakileri buldum. Özellikle performans, konfor, güvenlik ve 2. el satışı açısından ne dersiniz? Yıllık 8000 - 12000 aralığında yol yapacağımı düşünüyorum. Alternatiflerinizi de merakla bekliyorum. Özellikle Jetta vs olabilir.
O fiyatlara çok temiz dynamique 1.5 dci megane bulabilirsiniz. Tsi tercih edilmemeli diye düşünüyorum, 10-12000 km/yıl dizel almak için geçerli bir rakam bence.
Focus'un yenisi çıkacak..Bir de dizel olmasına rağmen Megane kadar iktisatlı değil Focus..
Bende o şekilde duydum, TSI de LPG uygulaması yok/sorunlu diye. Gönlüm Golf diyor, öte yandan benzinden dolayı olmaz diyor. Şeytan melek misali arada bırakıyorlar.
Bir diğer konuda bu ESP mevzuu, kime sorsam ESP şart diyor ama VW grubu sadece DSG lerde ESP sunuyor. Standart olarak Mazda 3 te var mesela.
Golf'ün işçilik-malzeme kalitesi, yalıtımı çok iyi. Yalnız yol tutuş, direksiyon tepkileri, sürüş zevki gibi konularda Focus daha üstün. Benzin fiyatlarını ve Titanium'un donanım zenginliğini de hesaba kataraktan Focus diyorum(Comfortline Golf'te bile kapaklı jant var, doğuş-oto ona alaşım görünümlü kapak diyor). Benzin fiyatları makul seviyelerde olsaydı veya TSI LPG'ye uyumlu olsaydı Golf derdim.
Aile arabası olmasından dolayı 1. tercihim Focus, 2. tercihim Megane olurdu.
bence golf.şu focusa bi türlü ısınamadım tmm güzel arabada golf warken ona bakmam şahsen.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme