Şimdi Ara

2009 passat 2.0 tdı passat manuel almak ıstıyorum kullanan ve bılgısı olan ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2009 2.0 passat tdı manuel almak ıstıyorum yakıtı performansı ataklıgı hakkında bılgı verır mısınız? Ozellıkle performanslı kullanımda nasıl yakıt durumu ve hızlanması ?

• Tugay1467 T kullanıcısına yanıt
    Hacmine göre vasat ama tabiki genel ara ortlama performansının üzerinde performans verir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugay1467

2009 2.0 passat tdı manuel almak ıstıyorum yakıtı performansı ataklıgı hakkında bılgı verır mısınız? Ozellıkle performanslı kullanımda nasıl yakıt durumu ve hızlanması ?

almak istiosan al nası alcan acaba

• Manuel olanı bılmem ama 2009 dsg 170 bg olanını kullandım gayet seri atak ortalama 7 litre yazıyordu fakat cok fazla ani hızlanma dur kalk yaptım ayrıca 140bg ve 170bg olmak üzere 2 motor seçeneği var 2.0tdi da 170 lik olanda enjektör problemı var bizimde başımıza geldı forumlarda araştırırsan rastlarsın benden söylemesı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşım kaç paran var ona göre tavsiyede bulunalım değil mi ?
  • Passatta karar kıldıysanız 2.0 TDI motorların CommonRail (CR) olanlarına bakın.

2.0 TDI motorlarla birlikte kullanılan DSG problemsiz bu arada,bilginiz olsun.

Youtube'da bu motorlu Passatın performansı ve yakıt tüketimi ile ilgili yüzlerce video vardır,biraz araştırmayla bulursunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.