Şimdi Ara

201,90 TL Nike T-Lite XI Erkek Spor Ayakkabı (Yalı Spor - Kargo Ücretsiz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.524
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrı iki renk seçeneği mevcut. Biri siyah diğeri beyaz. Numaralar azalıyor. İhtiyacı olan değerlendirebilir.

Ürün: Nike T-Lite Erkek Spor Ayakkabı
    Renk: Siyah ve Beyaz
    Fiyat: 201,90 TL.
    Kargo: Kargo Ücretsiz
    Nerede: Yalı Spor

Link;
    Yalı Spor
    Nike T-Lıte Xı Erkek Spor Ayakkabı Beyaz 616544-101
    https://www.yalispor.com.tr/nike-t-lite-xi-erkek-spor-ayakkabi-beyaz

Yalı Spor
    Nike T-Lıte Xı Erkek Spor Ayakkabı Siyah 616544-007
    https://www.yalispor.com.tr/nike-t-lite-xi-erkek-spor-ayakkabi-siyah

Edit: Bu arada, Trendyol sitesinde beyaz olan rengi 199,99 TL olarak var. Fakat orada 8,90 TL kargo ücreti çıkıyor. O yüzden Yalı Spor'daki kargo ücretsiz olarak daha uygun geldiği için bunu paylaştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 25 Kasım 2019; 10:13:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Trendyol 199
  • Burnin kullanıcısına yanıt
    Hocam Trendyol'da 8,90 TL kargo ücreti çıkıyor. Bu daha uyguna geldiği için bunu paylaştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 25 Kasım 2019; 10:43:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • becelin 3 yıl önce bedavaya dağıttığı ayakkabı ;)

kalıbı çok dar bilginiz olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mağaza da sene başında denemiştim, rahat gelmişti.

Tek sıkıntı numarasını hatırlamıyorum. Beyazı hoş duruyor bence.

Not: O zaman da bu fiyattı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Söylev -- 25 Kasım 2019; 10:30:59 >
  • fabrizo kullanıcısına yanıt
    Evet, yorumlarda kalıbın dar olduğu söyleniyor. Yarım ve ya 1 numara büyük alınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 25 Kasım 2019; 10:44:42 >
  • Biraz kaba bir model, beyaz olanı özellikle çok tipsiz. Siyah olanı yine bir nebze renk itibariyle kötü durmuyor. Ben de Becel'den bedava almıştım beyazından. Eşime harika bir model göndermişlerdi, bana da bu tipsiz gelince çok bozulmuştum. Ama olsun sonuçta bedava olunca her türlü gideri oluyor. Siyah alınmasını tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marjinal01 -- 25 Kasım 2019; 10:53:21 >
  • Modeli kötü. Floya instreete falan bakın 3-5 fazlasına daha iyi modeller bulunabilir
  • Almayın aldırmayın arka topuk üst kısmında sert bir plastik parça şerit var hemen kırılıyor iç astarı yırtılıyor 5 ayda gitti.
    Ayrıca tabanı sert hafif nemli zeminde bile kayıyor haberiniz olsun.
  • Trendyolda bile 240'a yükseldi.
  • Beyler ben bunu korayspor smsi ile 100 liraya almıştım. Çok da sıcak fırsat değil. Korayspor'a üye olun arada sms atıyorlar. Şu ayakkabıyı 100 tl ye almak ister misiniz? Link ve kod veriyorlar.
  • 20 Yıl öncesinin modeli

• Siyah olanı 1 yıldır bilader kullanıyor. Küçük gelmişti ona vermiştim. Alacaklar 1 veya 1.5 no büyük alsın. Ayakakbı gayet kaslı sağlam. Rahatlığı da gayet iyi.

Arkadaşların dediklerine katılmıyorum. Ayakta duruşu gayet iyi yaz, kış kullanabilirsiniz. Tek eksi yanı altı sert taban kaymalar yaşanabilir.

250-300 TL bez ayakkabıya verip 3 ay sora medine dilencisi gibi ayakkabılarla geziyorlar. Şaşırdım açıkcası bu ayakkabının bu kadar yerilmesine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Biraz kaba bir model, beyaz olanı özellikle çok tipsiz. Siyah olanı yine bir nebze renk itibariyle kötü durmuyor. Ben de Becel'den bedava almıştım beyazından. Eşime harika bir model göndermişlerdi, bana da bu tipsiz gelince çok bozulmuştum. Ama olsun sonuçta bedava olunca her türlü gideri oluyor. Siyah alınmasını tavsiye ederim.
    Hocam becel dediğiniz margarin mi nasıl almıştınız çekilişle mi

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    Birkaç sene evvel "Kalbini sev" adlı uygulama ile vermişlerdi.

• davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    Evet margarin markası Becel. Birkaç sene önce kendi uygulaması vardı Kalbini Sev diye, telefona yüklüyordun, gün içinde yürüdüğün mesafeleri toplayıp hedefe ulaşınca başvuru yapıyordum bedava çekilişsiz Nike ayakkabı gönderiyordu. Rahat binlerce çift ayakkabı vermişlerdir.

• Tipi hoş değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marjinal01

Evet margarin markası Becel. Birkaç sene önce kendi uygulaması vardı Kalbini Sev diye, telefona yüklüyordun, gün içinde yürüdüğün mesafeleri toplayıp hedefe ulaşınca başvuru yapıyordum bedava çekilişsiz Nike ayakkabı gönderiyordu. Rahat binlerce çift ayakkabı vermişlerdir.
    Orijinal miydi ürünler aslında amaca yönelik sağlıklı yaşama teşvik eden iyi promosyonmuş ama sahte konum kullanarak yürümüş gibi yapanlar gene daha fazla almıştır 🙄
    Bu kampanya tekrar eder mi yada Becel farklı kampanya yapıyor mu?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.