Şimdi Ara

201 bin km egea etorq alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar arkadaşlar şuan hali hazırda 2013 flunence dizel otomatik aracımız var 207xxx km de dizelin bi esprisi kalmadığı için lpg ve otomatiği sorunsuz olduğu için egea bakıyorum 2017 model 201xxx km de servis bakımlı fabrika çıkışlı buldum kondisyonu güzel urban paket fluence satıp almayı düşünüyorum ama km çok diyorlar ben için normal geliyor ama ikna edemiyorum yine de

sizce çook fazla bir kilometre mi?

edc bugün patlasa min 30 bin lira

tabi ki gönül ister 0 km olsun ama malum ülke şartları..

yardımlarınız için teşekkürler

• Bence bu değişikliği yapmışken 150 bin km civarında düşünülebilir.
    Kaldı ki 1.6 etorq otomatik tam fiyat performans keşke daha çok üretilebilseydi
  • Yılda 33 bin civarı km yapmış. Bakımlıysa alınır da filo aracı gibi duruyor.

• dediğim gibi gönül ister öyle olsun ama o zaman da boş easy paket oluyor :/

@EnderGelişenOsasunaAtağı komple servis bakımlı araç tabi detaylı exper yaptırılır tekrardan

• 2 gün önce bu aracı İstanbul’da ticari taksi olarak kullanan birine denk geldim araç 440 bin km civarıydı motor ve şanzıman ilk günkünden farksız dedi şoför

Manuel alanlar 50 bin kmde bir baskı balataya para veriyor dedi ben hem rahatım hem daha kârlıyım dedi

Şanzımanı sanırım aisin marka sorunsuz Japon şanzımanı

Motor ise lpg’ye tam uyumlu sorunsuz bir motor

Bir ara ben de bakıyordum denk gelmedi başka araç aldım

Bence alınır

• Geçenlerde bir bayiide inceledim. Fiat bayii nin ikinci eli. Satıcının verdiği cevaplar beni tatmin etti, dürüst buldum.

Bu motor şanzımandan en çok çok yakıyor şikayeti duyuyoruz dedi. Şanzıman için hiç gelmedi dedi. Yağ soğutucu patlıyormuş.

Tct için de iyi konuşmadı. Arıza ihtimali daha yüksek dedi. Komple şanzıman en az 100 tutar dedi.

Baktığım araç 190bin km'de, 2019.
  • phbfmv kullanıcısına yanıt

Çok iyi km maşaallah dediğiniz gibi aisin japon şanzıman ve tam uyumlu motor var alt devirde torku tam veriyor

Hoş performans aracı değil aile için biçilmiş kaftan

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • commandx C kullanıcısına yanıt

Zaten benzinli binmek mantıklı değil kork konvertörlü şanzımana

LPG ile tam uyumlu sorunsuz motor şanzıman kombini var

Tct edc gibi çift kavrama az yakar keyfili bir alet ama dediği gibi bakım maliyeti yüksek maalesef

• Hem sedan hem hb olanını aldım sattım. Bu aracı alırken bir iki hususa dikkat edin. Sedan alıyorsanız mutlaka klima sıcaklık ayarını sıcaktan soğuğa çevirin sıcak üflemeye devam ediyorsa klima kazanı arızalıdır. Benim araçta arkadaşın araçta bildiğim 5 araçta garantiden değişti. Lpg iyi ayarlı değilse tüm hata kodlarını yakar.
    Hb SW olanında orta pakette 2018 kadar adaptif hız sabitleyici ve çarpışma önleyici mevcut sonrasında full paket alacaksanız paraya biraz kıyın km düşük alın
  • balomer kullanıcısına yanıt

Şehir içi fazla yakar ama şehir dışı çok yakmaz. Bu motor şanzıman şehir dışında ekonomik. Fabrika verisi bile şehir içi 9.2, şehir dışı 4.6. Muhtemelen 5. 6. Dişli direk motora bağlı, konvertöre değil. Çift kavrama gibi kayıpsız aktarır. Güzergah yoğun şehir içi değilse benzinli de binilir. Beni üzmez benzinde de.

• m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt

120 ile giderken kaç devir çeviriyordu hatırlıyor musunuz?

2 yıl oldu aracı vereli
    Ortalama hız 35 km 10 litre
    Ortalama hız 28 km 12 litre
    Ortalama hız 20 km 15 litre civarı Ankara işe git-gel Etlik-Bahçeli-Etlik
  • m_kucukaksoy kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam sedan düşünüyoruz sw de isterim ama şehir içinde zor oluyor fluence bile çoğu yere sığmıyor

Dediğiniz hususlara dikkat ederim

Çözümsüz hatası yok öyleyse?

Şehir içi ve köy arası en fazla kullanırız şehir dışı nadir

Lpg benzin kombinasyonu daha iyi bizim için

• bir tane daha buldum oda 125 bin km de tek farkı + 25 bin hasar kaydı var fiyatı 20 bin daha ucuz

• yok mu kullanan e-torq egea

• Alınır.

• Yaklaşık 100.000 km uzun yol olarak kullandım. 1.6 105 doblodan geçmiştim. Belki turbo dizel alışkanlığından olacak düzde sıkıntı yok da rampalarda arabanın canını almak gerekiyo (Pozantı, Cankurtaran) gibi hissettim hep. Normal yokuşlar ve şehiriçinde hiç bi sıkıntısı yok. Şehiriçi 11, Uzun yolda da 8 litre civarı yakıt tüketimi olur. Kullandığım süre boyunca bana bi arıza vs bi sorun çıkarmadı. Servis montajlı lpgsi vardı. Bir kere lpg agzını değiştirmek zorunda kaldım o sırada da Candan Mühendislikte Afr ayarı yaptırmıştım. Rutin harici tüm masrafı buydu aracın. Aile için kesinlikle tavsiye ederim.

3000 devirde 6. Viteste 130 yapıyor. Atmosferik benzinli için vites oranları çok iyi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.