Şimdi Ara

2010/2011 Bmw 320d lütfen yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    90 bin lira bütçemle 2010 ya da 2011 model 320d (184hp) almak istiyorum. Arabanın yakıt/performans vs özelliklerinin çok iyi olduğunu biliyorum fakat forumlardaki görüşler ve eş dostun fikirleri beni biraz frenledi.
    ➡️Enjektör problemi
    ➡️Manifold kelebek problemi(kelebekler kırılınca motora ağır hasar veriyormuş)
    ➡️Turbo sorunu
    Bunlar için kronik sıkıntılar deniliyor doğru mudur?
    Ve bunların dışında bildiğiniz sorunlar var mı?
    Açıkçası arabayı sağlam bi kredi çekip alacam. Yani bu araba beni pişman eder mi?
    Bu sorunlardan sonra diğer marka ve modellere bakıyorum ama biliyorum ki başka bir araç alırsam aklım hep 320d'de kalacak.
    Lütfen yardımcı olun arkadaşlar, saygılar sevgiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende takipteyim konuyu.
  • 3 yıl kullandım dediniz hiç bir sorunla karşılaşmadım bi tek zincir sesi gelmeye başladı 180 bin km de onuda sorun etmedım,5.20 d geçmek ıstedıgım için 10 gün önce sattım 93 bine,mümkün oldugu kadar donanımlısını almaya bakın

• Benim fiyat aralığımda donanımlı olmasından ziyade km'nin düşük olması daha iyi değil mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: 34yeniüye01

Benim fiyat aralığımda donanımlı olmasından ziyade km'nin düşük olması daha iyi değil mi?

Her ıkısıde önemli,çok aciliyeti yoksa bekleyip düşük km donanımlı bi araç alınır 90-95 arasına

• Sağolasın. Yeni arabanız şimdiden hayırlı olsun

• öyle bir sorun yok çok araştırıp didiklemişsin senin gibi baksak hiçbie arabaya binemezdik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2012 HONDA CİVİC ALANLAR BURAYA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Onu ben de farkettim:))

Ama şikayet forumlarında hep bu konular vardı. İnsan korkuyor işte

• hocam sağa sola kulak asmayın, ne alırsanız alın mutlaka çevre eş dost bi kulp takacaktır emin olun. o yüzden içinizde kalmasın alın binin boşverin sağı solu taş gibi araba kendileri
  • geçen ay e90 lci 184 lük aracımı satıp f30 3.20i ed aldım.e90 daki tadı bunda alamıyorum.o tork yokmu o tork...

1 yıl sıkıntısız kullandım.90 binde km alıp 100 bin km de sattım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.