Şimdi Ara

2010 connect ses sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selamlar .oncelikle bu aracin orjinal teyibinde anfi cikisi varmidir.yok ise eger anfi baglantisi icin orjinali ile cok oynanmasi gerekiormu.acikcasi ben fazla abartili bise yapmak istemiyorum orjinal kolonlarinin yerine kaliteli ve ayni boyutta 4 hoparlor alip taksam sizce orjinal teyibi kaldirirmi yada arka hoparlorleri iptal edip ondekileride daha kaliteli biseyle degistirip arkayada 30 luk bass alip anfimi baglasam .yardimlarinizi bekliyorum

• Ben önleri değiştirdim.Pioneerlerler çiftini 60 tlye aldım.Pek bir fark olmadı ama kalitesi arttı diyebilirim.Bende ses sistemi düzmek istiyorum.ama pek fırsat olmuyor.Benim fikrim arkaya sandık mdf yapıp 1 amfi 2 oval 1 bass koymak yeterince beni tatmin edecektir bu sistem.Çıkışlarıda Arka hoparlörlere giden uçlardan alacaktım.Yani kendi yataklarına takacağın 13 cmlik hoparlörlerle performans bekleme. En az 16cm olacak.
  • bilgin icin saol . eger 13 cm lik ise yaramicaksa dedigin gibi arkaya bi anfi bass daha verimli olacak ,bende kicker in bi anfisi var dx200 yeni aldim bunun yeterli olacagini dusunuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.