Şimdi Ara

2010+ Fiesta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Maksimum 55000 tl bütçem var ve 2010+ fiesta almak istiyorum.
    İlk arabam olacak.
    Arabalardan anlamadığım için bana bu araç alınır diyebileceğiniz ilanları bekliyorum.

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürü borç bilirim.

• DieForMC D kullanıcısına yanıt
    D DieForMC demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: DieForMC

2012 1.3(emin değilim 1.2 de olabilir) dizel fiesta ile uzun yola gittim.Ankara-İstanbul arasındaki otobanda her viraja besmeleyle girip söverek çıkıyorsun.Çekiş iyi fakat güven hissiyatı 0
    Pardon?
    Antalya burdur arasında, yeni yapilan kıvrak bir yol var bilen bilir. O yolda premium denilen bassat 60-70 ile fren yaparak inerken, ben 90-100 gibi bir hızla (acelem olduğu için.) İndiğim zamani biliyorum.
    B sınıfı araçlar arasında fiestanin yol tutuşu kadar iyi araç görmedim, 140-150 ile viraja girdiğim de, bana mısın demediği zamani biliyorum...

Titanium paket düşürmeye dikkat edin.
  • Bu piyasada o fiyata hasarlı ve sürpriz yapacak araçlar bulursunuz temizlerin fiyatı 60-65 civarı
  • Alma alma alma.
  • Polestar191 P kullanıcısına yanıt
    55'e 2010 benzinli trend paket fiesta bulunur, o kadar da extrem değil durum.
  • 2012 1.3(emin değilim 1.2 de olabilir) dizel fiesta ile uzun yola gittim.Ankara-İstanbul arasındaki otobanda her viraja besmeleyle girip söverek çıkıyorsun.Çekiş iyi fakat güven hissiyatı 0
  • 60a dizel focus aldım 2010 model neden fiesta istiyorsunuz ki
  • Merhaba 2011 Fiesta Trend Dizelim var, 92 bin km de 2. sahibiyim.
    Düzenli bakımını yaptırdıktan sonra gayet güzel araba, o paraları vermeyin diyen arkadas da pardon sıfır arac fiyatları nedir farkında mısınız? polo 60 bin tlye satılırken 110 bn tl para istiyolar hem de 1.0 motor. Varın gerisini siz düşünün.

Ben tavsiye ederim, aracımdan memnunum.
  • quote:

2012 1.3(emin değilim 1.2 de olabilir) dizel fiesta ile uzun yola gittim.Ankara-İstanbul arasındaki otobanda her viraja besmeleyle girip söverek çıkıyorsun.Çekiş iyi fakat güven hissiyatı 0
    Pardon?
    Antalya burdur arasında, yeni yapilan kıvrak bir yol var bilen bilir. O yolda premium denilen bassat 60-70 ile fren yaparak inerken, ben 90-100 gibi bir hızla (acelem olduğu için.) İndiğim zamani biliyorum.
    B sınıfı araçlar arasında fiestanin yol tutuşu kadar iyi araç görmedim, 140-150 ile viraja girdiğim de, bana mısın demediği zamani biliyorum...

Titanium paket düşürmeye dikkat edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9FiestaM6 -- 5 Şubat 2020; 11:13:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -FoundeR-

55'e 2010 benzinli trend paket fiesta bulunur, o kadar da extrem değil durum.
    1.4 dizeli o zaman ben 60-70 e koyayim satarken titanium paket
    İki katı değerlendi araç yattığı yerde vay be.
  • Makyajli kasa bakiyorum bende 1.25 . Aktarmasi cok iyi diger 1.4 ler ile ayni cekiyor diyorlar. Dizel devri benim icinde bitti. Dizel makyajsiz kasa alacagima (yuzu cok eski duruyor artik) makyajli kasa benzinli bakiyorum bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nzm_turkey -- 5 Şubat 2020; 11:22:10 >
  • 9FiestaM6 kullanıcısına yanıt
    Sürüşü keyifli cidden. Ufacık tefecik ama çevik. 150 ile gidilecek araba değil ama (2011 dizel). Siz yinede dikkatli olun.
  • 9FiestaM6 kullanıcısına yanıt
    Oba ayçiçek yağı kullanarak dışını parlat o zaman 75-80e gider
  • DieForMC D kullanıcısına yanıt
    Çekmiyor dersin kabul, iç malzeme dandik dersin kabul, ses sistemi kötü, koltuklar taş gibi, kokpit iğrenç, motor yol sesi çok vs vs hepsine tamam derim de şu arabaya virajda güvensiz diyene güler geçerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALPHA LION KING

Çekmiyor dersin kabul, iç malzeme dandik dersin kabul, ses sistemi kötü, koltuklar taş gibi, kokpit iğrenç, motor yol sesi çok vs vs hepsine tamam derim de şu arabaya virajda güvensiz diyene güler geçerim.
    izmir manisa arasındaki virajlarda 100 den aşağı düşmüyorum. varın siz düşünün ne kadar güvenli ne kadar güvensiz. lastik durumu tabii ki önemli.
  • quote:

2012 1.4 dizel fiestam var. Her türlü yokuşu içinde 4-5 kişiyle sıkıntısız çıkıyo. Yol tutuş zaten on numara. 140la girdiğim viraja aynı sınıftaki hatta daha üst sınıftaki arabaların %90ı giremez. Sağlamlık sorunsuzluk açısından çok iyi. Ben alalı 14 ay oldu fren balatası hariç masrafım olmadı. Fiestaya kötü yol tutuyo çekmiyo diyen adam ya fiestaya hiç binmemiştir ya da bindiği fiestanın motoru bitme noktasındadır, alt takımı bakımsızdır.

Bende trend paket var. Tek sevmediğim yönü koltukları biraz sert. Titanium larda koltuklar yumuşakmış diye duydum.

Daha önceden 5 adet 2006 model fiestası olan biri olarak yazıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Territory -- 5 Şubat 2020; 19:44:25 >

• Konu fiesta tartışma konusu olmuş. Şu ilana bakabilirsin alınır dediğiniz ilanları istemiştim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.