Hafta sonu 30 TL.'ye işçilk dahil kol dayaması yaptırmayı düşünüyorum.
arkadaşlar bugün pejo istanbuldan aradılar aracı en yakın pejo yetkili servisine götürmem istendi neden diye sordum motor ve klima boru ile ilgili düzenleme yapılacak dendi, servisi aradım randevu aldım hemde nedir diye sordum bazı 206+ kronik sorun varmış onları kontrol etmek için çağırıyoruz dediler yarın götürecek aracı bakalım ne sorunu varmış
quote:
Orijinalden alıntı: heycan
arkadaşlar bugün pejo istanbuldan aradılar aracı en yakın pejo yetkili servisine götürmem istendi neden diye sordum motor ve klima boru ile ilgili düzenleme yapılacak dendi, servisi aradım randevu aldım hemde nedir diye sordum bazı 206+ kronik sorun varmış onları kontrol etmek için çağırıyoruz dediler yarın götürecek aracı bakalım ne sorunu varmış
Kul yapısı oluyor demekki. Bir arada krank da kronik sorun var diyorlardı. Pejoyu aramak lazım. başka ne var ne yok. Nereyi aramak lazımki?
@heyecan, Aracınızı hangi tarihte nerden aldınız acaba?
çok ciddi bir sorun olması halınde bence bu peugeot sıtesındee duyurulmalı. sonucta gerı cagırma bır fırma ıcın cok onemlı.
arkadaslar bircogumuz kolcak koyuyoruz fakat sonradan koyacak olanlar icin soyluyorum sakin deldirmeyin araci 206+ plus kucumsenicek bir arac degil sonucta.. ben cift tarafli bant ile yapistirdim ve uzerine oturdugum halde asla yerinden cikma falan olmadi birde resim ekleme olayini basarabilirsem koyucam birazdan
quote:
Orijinalden alıntı: Dogukan_3002
arkadaslar bircogumuz kolcak koyuyoruz fakat sonradan koyacak olanlar icin soyluyorum sakin deldirmeyin araci 206+ plus kucumsenicek bir arac degil sonucta.. ben cift tarafli bant ile yapistirdim ve uzerine oturdugum halde asla yerinden cikma falan olmadi birde resim ekleme olayini basarabilirsem koyucam birazdan
Hocam eğer armsterin 206 için özel olarak ürettiği kol dayamalarından alırsanız pek bir problemle karşılaşılmıyor.Bizim araçta armster var oldukça memnunum.
uzaktan kumanda ile aracı açıp kapayınca şak diye ses gelmesine uyuz olmaya başladım doğrusu. benim gibi rahatsız olan var mı ? =) servise gidip önüne lastik falan koydurtacam bu gidişle
acikcasi ben o sese bayiliyorum belkide en cok hosuma giden ozelliklerden birisi olabilir araca ayri bir hava katiyor yarin eksoz ucu ve haftaya da ses sistemi yaptirmayi dusunuyorum en iyi 206 plus olma yolunda hizlica ilerliyor aslanim :)
quote:
Orijinalden alıntı: mpal624
quote:
Kul yapısı oluyor demekki. Bir arada krank da kronik sorun var diyorlardı. Pejoyu aramak lazım. başka ne var ne yok. Nereyi aramak lazımki?
@heyecan, Aracınızı hangi tarihte nerden aldınız acaba?
ekim 2010 - ankara göraldan aldım,
iste arkadaslar buda benim aslanim :D yakinda ses sistemi ve eksoz ucu da takilinca daha iyi durucak:) baska tavsiyeleri olan arkadaslarim varsa soylemelerini rica eder iyi seyirler dilerim :)
Güzel duruyor.Allah kaza bela vermesin.
@Dogukan_3002,
Araç sade ve güzel olmuş. Siyah renk çok hoş duruyor. Yazın sıcak olur polemiğinden dolayı arabayı beyaz aldırttılar , yoksa bende siyah alıp mat-folyo kaplatacaktım. İyi günlerde kullanın aracınızı.
quote:
gelişmeleri bekliyoruz son dakkada ıcıme kurt dustu umarım bırsey cıkmaz?
Dogukan buarada guzel yapmıssın 206yı jantlar ne marka ve kaclık?
orjinal rc jant 17 inc 40 yanak lastik var uzerinde fakat asla tavsiye etmem benzini su gibi iciyor yarin ic mekanini da cekip koyarim biraz degisiklik yaptim kendimce :) bu arada dun gece yolda kopekbaligi grisi rengini gordum yeni almayi dusunen arkadaslar o rengide dusunebilir ayri bir guzelligi var bilmiyorum boya farki veriliyormu ama gormenizi tavsiye ederim :)
quote:
Orijinalden alıntı: hedowich15
quote:
gelişmeleri bekliyoruz son dakkada ıcıme kurt dustu umarım bırsey cıkmaz?
Dogukan buarada guzel yapmıssın 206yı jantlar ne marka ve kaclık?
Bu gün götürdüm araçta herhangi bir sıkıntı olmadığınu söylediler sadece 1 lt kadar yağ eksilmiş onu tamamladılar 25 lira deyince şaşırıdım babamın araca borusandan 6lt yağ koyuyolar 180 lira alıyorlar 30.000km gidiyor.
arkadaslar birsey sorucam orjinal fabrika cikisi clarion marka teybimizin neden fader ayari yok ? buda rds derece gibi sonradan acilabilen birsey mi acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: Dogukan_3002
iste arkadaslar buda benim aslanim :D yakinda ses sistemi ve eksoz ucu da takilinca daha iyi durucak:) baska tavsiyeleri olan arkadaslarim varsa soylemelerini rica eder iyi seyirler dilerim :)
yaysız pek güzel durmuyor.zaten çok fazla rüzgar aldigi için hem hızını hem yakıtı daha fazla etkiler.umarim yay takma işlemi planlarin arasinda vardir yoksa böyle yaysiz büyük jant takmak pek mantıklı değil. güle güle kullan.. fader menusunu servis açiçak.
evet bencede yaya ihtiyaci var bir ara taktirmayi dusunuyodum fakat malum yollar yuzunden amortisor masraflari cok olur diye vazgectim. hiz konusuna gelince hafif yokus assagi egimli yolda hiz denemesi yaptim fakat max. 140 gorebildim.. fader konusunda da servise acilabilecek ne varsa acin demistim ama fader ayarini acmamislar umarim ucret talep etmezler.