Şimdi Ara

2010 HDI Peugeot 206 plus yardım (26. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
751
Cevap
1
Favori
135.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dogukan_3002

evet bencede yaya ihtiyaci var bir ara taktirmayi dusunuyodum fakat malum yollar yuzunden amortisor masraflari cok olur diye vazgectim. hiz konusuna gelince hafif yokus assagi egimli yolda hiz denemesi yaptim fakat max. 140 gorebildim.. fader konusunda da servise acilabilecek ne varsa acin demistim ama fader ayarini acmamislar umarim ucret talep etmezler.

Yollar beni de öldürüyor. Çukurlardan tümseklerden kaçayım derken bigün devrilecem ya hayırlısı Konya yolunda oran-bahçeli arasındaki yokuşta 182 civarı rakam gördüm gps den kadran da 180in biraz üzerindeydi. Ama küçük araçta heleki böle düşük seviye kasa önlemleri olan plastik araçta bu hızlara çıkmak cidden çok tehlikeli bir daha o kadar hıza çıkmayı düşünmüyorum. 160dan sonrası araç hafif üflesen uçacak gibi oluyor. egr ve kat iptali düşünüyordum. Direk vaz geçtim çünkü hız yapılacak araç değil. Şehir içi seri kullanmaya bişi diyemem

Ayrıca bu fader olayı nedir ben pek bilmiyorum. Arka kolonları açtırmaya gittiğimde bende aktif ettiriyim.

• Geçen yaz otobanda düz yolda 180 Km.'yi hafif eğimli yolda ise 190 Km. hızı gördüm...
    Bu araçlarla yüksek hızlara çıkmak akıl işi değil.
  • yaysız o hızlara ozelliklede fransansız arabaları ile çıkmak gerçekten tehlikeli yoldaki en ufak bır bozuklukda direksiyon hakımıyetınızı kolayca kaybedebilirsiniz dikkatli olun arkadaslarım.. turgut reis senin aracın benzınli mi dizel mi ? ek olarak herhangi bir modifikasyon yaptın mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogukan_3002

yaysız o hızlara ozelliklede fransansız arabaları ile çıkmak gerçekten tehlikeli yoldaki en ufak bır bozuklukda direksiyon hakımıyetınızı kolayca kaybedebilirsiniz dikkatli olun arkadaslarım.. turgut reis senin aracın benzınli mi dizel mi ? ek olarak herhangi bir modifikasyon yaptın mı ?

İmzamda görüldüğü gibi dizel...Aracıma sonradan 3 satırlı ekran ile com2000 far kolunu değiştirerek yol bilgisayarı yaptırdım.Yakında kol dayaması yaptıracağım.
  • incekten - gölbaşına inen çevre yolunda 196-197 yaptırdım aracı 200 demedi ama bu araçlarla 150 üstü çok sıkıntılı 180den sonra pencereleri açsanız araba havalanacak gibi oluyor
  • 206 sahiplerinin gozleri kara oluyomus yazilanlardan ben bu sonuca vardim :) birde benzinli olanlar icin soyluyorum vites dusurmeden en fazla kac devir cevirebiliyosunuz benimki 6.000 cevirmesini beklerken 4.500 gibi kesiyor
  • Arkadaşlar birkaç gün içerisinde servise giden oldumu. ben dün teybin fader menüsü için irde peugeota gittim. menüyü aktif ettiler. orada sorun yok lakin servis danışmanı bülten var dedi ve kalorifer, egzos borusundan bahsetti. benim araca baktılar ve aşınma olduğunu borunun değişeceğini söylediler. değişim oldukça uzun sürüyormuş. ben yaptırmadan çıktım. arabala işim vardı.hafta içerisinse başka bir servise gidip ayrıntılı bilgi alacağım. neyin nesiymiş bu bülten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mmasat

Arkadaşlar birkaç gün içerisinde servise giden oldumu. ben dün teybin fader menüsü için irde peugeota gittim. menüyü aktif ettiler. orada sorun yok lakin servis danışmanı bülten var dedi ve kalorifer, egzos borusundan bahsetti. benim araca baktılar ve aşınma olduğunu borunun değişeceğini söylediler. değişim oldukça uzun sürüyormuş. ben yaptırmadan çıktım. arabala işim vardı.hafta içerisinse başka bir servise gidip ayrıntılı bilgi alacağım. neyin nesiymiş bu bülten.

mmasat hocam ayrıntıları bekliyoruz. 23 nisan haftası bende bi servise gidecem teyp için onuda hallettiririm.
  • yakın zamanda aracımı servise götürdüm aracın sıfır olduğu için yağ eksiltiği söylendi 1lt total yağ 10w40 yağ koydular ve 25 lira gibi fahiş bir rakam ödedim, total markasına açıkçası pek fazla güvenim yok acaba serviste castrol yağ kullandırma imkanım olabilirmi yada ben alsam götürsem onlar bakımları yaparken koyarlar mı? Birde çoğu motor uzmanı aracın ilk yağının 6.000-8.000 arası değişmesini öneriyor, aramızda uygulayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: heycan

yakın zamanda aracımı servise götürdüm aracın sıfır olduğu için yağ eksiltiği söylendi 1lt total yağ 10w40 yağ koydular ve 25 lira gibi fahiş bir rakam ödedim, total markasına açıkçası pek fazla güvenim yok acaba serviste castrol yağ kullandırma imkanım olabilirmi yada ben alsam götürsem onlar bakımları yaparken koyarlar mı? Birde çoğu motor uzmanı aracın ilk yağının 6.000-8.000 arası değişmesini öneriyor, aramızda uygulayan var mı?

Ben abc de 1500 bakımına gittiğimde sadece yarm litre yağ eksiltmiş dediler castrol magnetech 10w40 1 lt yağın yarısını koydular 24 tl gibi fiyat verdim yarısıda bende. Servis te tanıdık yoksa dışardan alınan ürünleri servis kapsamında araca uygulamıyorlar. Servise bağlı kalmak gerekiyor.

15000e bakıma gelin dediler sadece o zaman yağ değişecekmiş.6000-8000 olayını bilmiyorum ama kışın 5w30 yazın 10w40 kullanmayı tavsiye ediyorlar. Servise bunu yaptırmak zor ve maliyetli bir iş. her yıl 2x120 tl yağ için vermek değer mi bilmiyorum.

• Arkadaşlar,

Bugun yeni astracı biri ile zigzag çiziyorduk. Konya yolunda oran köprüsünden sonraki ışıklarda durduk. Kalkarken kafa kafaya iyi kalktık. Baya zorladı ama seri vites değiştiremiyor ben açtım arayı sonrasında radara kadar baya fark açtım daha da görmedim. 1-2-3 de performansı çok iyi astranında eline verdim ya yeter bana .
  • merhabalar daha oncedende yazdıgım gıbı kasım 2 2010 tarıhınde

2011 model 206+ 1.4 hdi siyah Stil Paket 26.500 tl aldım şuan 1800km yakıtından çok memnunum daha önce 2003 206 benzınlı 1.4 xt modelı vardı
    aracı aldıktan sonra bır cok ozellıgının olmadıgını ogrendım (torpido bagaj işiğı arka hoporlor derece ve teyptekı rds ozellıklerı vs.
    bunlar ıcın arac gelmeden yıldırım otomotıve 150 tl fark vererek( torpido ısıgı bagaj ısıgı metal kapı eşiklerı arka 2 hoporlor ve bagaz fıle ayakları için işçilik dahıl 150 tl odedım ayrıca parrot arac kıtımıde ucretsız montaj ettıler extra olarakta 2 numara fılm cektırdım cok daha guzel oldu amaa kesınlıkle jant sart alırken extra 1000 tl ıstemıslerdı gerek dumadım gecen gun gıttıgımde 1250 tl ıstedıler sportıum jant ıcın.

derece ıcın servıse goturdm hemen actılar sanırım yazılım sorunu varmıs teyp ıcın rds ozellıgının acılması ıcınde teyp sokulup clarion servise gonderıldı bunlar ıcınde extra bır ucret ıstemedıler ıns clarıonda sorun yasamayız daha oncekı sıemens teyp cok sorun cıkmarmıstı
    aracım dıger aracıma gore daha boş ama ıc ve dıs gorunum cok guzel olmus aracın tek kusuru depoyu fulledıgımde arac ıcıne duruslarda kalkıslarda donuslerde mazot calkalanma sesı gelmektedır aractan 2 adet aldık dıger arkadasımın aracındanda aynı ses gelmekte

hoporlor olayını anlatayım comfortların hıcbırınde arka kolon baglantısı yok ben arac gelmeden arka kapılarada kolon aldım ama beş para etmez ve dısardan pıonner 4 adet kolon alıp servıse taktırttım
    servis işçiliği fena degıl almış oldugum kolonlarla ses fena degıl yanlız amfi istiyor cunku pejo 206 modellerının kapı ızelasyonları yok ve o nedenle sesı ıstedıgımız gıbı vermemektedır (yıneden buna sukur) kendı kolonları berbat

ayrıca 40 lt mazotla şehir içi maximum 650 km yapıyorum ve burda yazılar yorumlara sasırıyorum 800 km cııyor sehır ıcı denıyor aracım su an 9500 km

yenı teypler berbat cekım kalıtesı cok kotu eskı sıemens teypler ıyıydı ama cd calarları sorunluydu metal cercevelerden alıcam kesınlıkle kapı kollarıda dahıl ve su yok bılgısayar olayı kesınlıkle harıka olmuss en kısa surede arastırıp taktırmak ıstıyorum dıgıtal klıma olayı nasıl acaba onuda arastıracagım bılgısı olan varsa cvp verırse sevınırım

ayrıca sızı aradılarmı bılmıyorum ama pejo musterı memnunıyetı ıcın aradılar ve memnunmusunuz dendı agzıma ne gelırse saydım ama ozellıkle depodan gelen mazot sesıne
    ıcındekı ses ızelasyonununn bı ısmı var adıını bılmıyorum onu bızım guvenlıgımız ıcın cıkartmıslar dedıklerıne gore ama benı ılgılendırmez bıze bunu soylemelerı gereır benım 1990 model reno 5 model aracımda bıle boyle bısı yoktu bu benım cok komıgıme gıdıyor sankı yayık var aracta ayran yapıyorum cok komık

• Bende geçen sene ailemle Konya'ya günü birlik ziyarete gittiğimizde, hafif eğimli yolda Peugeot 307 ile kapıştık ve bende hatırladığım 190 Km. hızla eline vermiştim.
    Sanırım yeteri kadar dersini almıştır...
  • quote:

Arkadaşlar birkaç gün içerisinde servise giden oldumu. ben dün teybin fader menüsü için irde peugeota gittim. menüyü aktif ettiler. orada sorun yok lakin servis danışmanı bülten var dedi ve kalorifer, egzos borusundan bahsetti. benim araca baktılar ve aşınma olduğunu borunun değişeceğini söylediler. değişim oldukça uzun sürüyormuş. ben yaptırmadan çıktım. arabala işim vardı.hafta içerisinse başka bir servise gidip ayrıntılı bilgi alacağım. neyin nesiymiş bu bülten.

Evet arkadaşlar bu gün Arkas Peugeot a gittim. söylenen bültenin daha doğrusu servisin değişiyle kampanyanın aslı, kalorifer borusu ile fren borusunun arasındaki mesafenin kontrol edilmesi imiş. araca baktılar aradaki mesafenin olması gerektiği gibi olduğunu herhangi bir sorunun bulunmadığını söylediler. Ben irde peugeot da bana söylenenleri, bıraksaydım boruyu değiştireceklerini anlattım. yok öyle birşey kampanya kontrol amaçlıdır. onlar yanlış anlamışlar diyerek konuyu bağladılar. şimdi ortada bir bülten var fakat İki farklı yetkili servis ve bunların farklı beyan ve icraatları. Buradan çıkarılması gereken sonuç ne olabilir bilmiyorum.

• quote:

quote:

Evet arkadaşlar bu gün Arkas Peugeot a gittim. söylenen bültenin daha doğrusu servisin değişiyle kampanyanın aslı, kalorifer borusu ile fren borusunun arasındaki mesafenin kontrol edilmesi imiş. araca baktılar aradaki mesafenin olması gerektiği gibi olduğunu herhangi bir sorunun bulunmadığını söylediler. Ben irde peugeot da bana söylenenleri, bıraksaydım boruyu değiştireceklerini anlattım. yok öyle birşey kampanya kontrol amaçlıdır. onlar yanlış anlamışlar diyerek konuyu bağladılar. şimdi ortada bir bülten var fakat İki farklı yetkili servis ve bunların farklı beyan ve icraatları. Buradan çıkarılması gereken sonuç ne olabilir bilmiyorum.

karsiyaka UNALLAR servisinide bir ara sor derim

biz cok memnun kalmistik servisten

• quote:

Orijinalden alıntı: hedowich15

quote:

quote:

karsiyaka UNALLAR servisinide bir ara sor derim

biz cok memnun kalmistik servisten

Görüştüm üstad. Arkas ın söylediği gibi kontrol amaçlı çağrılma.

• arkadaşlar hafta sonu kısmetse aracimi ilk bakıma götürcem.gitmişken arka kafalıklarida almak istiyorum ama servis 450 tl gibi bir rakam veriyor.
    bir ara forumda görmüştüm bir bayi 200 tl satiyor diye.ama birdaha bulamadim o yaziyi.siz 206plus kullanicilari hiç arka kafalıklar için fiyat aldiniz mi???

birde araça 15'' jant düşünüyorumda jant ET değeri bijon aralıklari ve 15'' lastik ölcüleri nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: birtan206

arkadaşlar hafta sonu kısmetse aracimi ilk bakıma götürcem.gitmişken arka kafalıklarida almak istiyorum ama servis 450 tl gibi bir rakam veriyor.
    bir ara forumda görmüştüm bir bayi 200 tl satiyor diye.ama birdaha bulamadim o yaziyi.siz 206plus kullanicilari hiç arka kafalıklar için fiyat aldiniz mi???

birde araça 15'' jant düşünüyorumda jant ET değeri bijon aralıklari ve 15'' lastik ölcüleri nedir?

Ben aracı ankara abc den aldım orada fiyat sorma imkanım olmadı ama göral da 3 kafalık için 250tl gibi birşey tutar dediler. Başka yer araştırmadım ankara da böyle .

Alacagınız jantın orjinal olmasına dikkat edin ben replika kullanıyorum araba iyice tank gibi oldu. Teybi açmadan sesten yolda gidilmiyor. Aksesuar kataloğundaki 16" lik jant harika duruyor eeroye gibi bir ismi vardı. Yeni focusların jantlarına benziyor. Lastik ebatları lastiğin marka ve cinsine göre değişiyor. 185/55/16 lastik bulabilrseniz alacağınız jantlarla güzel durur diye düşünüyorum tabi yay fln da lazım ama onlar sonraki işler:D

• quote:

Orijinalden alıntı: birtan206

arkadaşlar hafta sonu kısmetse aracimi ilk bakıma götürcem.gitmişken arka kafalıklarida almak istiyorum ama servis 450 tl gibi bir rakam veriyor.

Göralda 250TL Yıldız sanayinda çıkma 150 lira
  • Arkadaşlar ankara içinde uygun fiyatlı gerçekten fırçasız iç dış güzel yıkama yapan bir yer var mı bildiğiniz ?
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.