Şimdi Ara

2010 HDI Peugeot 206 plus yardım (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
751
Cevap
1
Favori
135.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

depo kapağı ve başlıkları çıkma mı aldın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mercilless

birtan öncelikle geçmiş olsun.

depo kapağı ve başlıkları çıkma mı aldın?

quote:

Orijinalden alıntı: birtan206

arka kafalık ve rc depo kapagını servisten aldim.gayet güzel oldu.
    okadar güzel olduki nazara geldik binanin otoparkında biri sağlam vurdu araça.sol arka çamurluk komple boyanacak :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: metafix

Merhaba Arkadaşlar,

2010 model 206 1.4 comfort bir araç almak üzereyim.Araç 22.000 km.Bu aracı önerir misiniz?

Topiği baştan okumanı öneririm.Ben de 2011 Dizel Stil paketli var. Şiddetle dize öneririm. Torku yüksek ve yakıt sarfiyatı cidden çok ideal. Artıları eksileri herşeyini bil. Alacağın aracın servis kayıtlarına bak muhakkak. Hangi serviste bakımları yapıldıysa kayıtlarını ince. Bildiğim kadarı ile pejo servisleri arasnda ağ var ordan aracın bakım v.s olaylarını geçmişe dönük inceleyebilrsin. Tabi her servis bakar mı buna bilmiyorum. Mümkünse stil paketli al abs-yolcu hava yastığı önemli şeyler ilerde sıkıntı çekme.
    Rodajı sor bir de unutmadan
  • terkrardan teşekkür ederim.kaza garajda bilinen ve kişinin kabul etmedigi bir kaza.garaja her arabayi park ettigimde her tarafina bakarim bir şey olmuş mu diye.gene öyle park ettim.2 gün araç yatti.sonra binmek için gittigimde birinin vurdugunu ve diger aracin rengi bizim arabaya geçmişti.o renkte garajda bir bayan sürücünün.amavurmadigini söyluyor.200-300 tl için kimse ile kavga etmem vurmadim.10 yıllık komşu kendi kaybeder.

depo kapağini ve başlıklari sıfır peugeot servisinden aldim.
  • @birtan206

Bayan sürücüler gerçekten sorun oluyor. Aynı olay bizim apartmanda da oldu teyze bariz kazayı kabul etmiyor. Benim de okulda başıma geldi benimkisi faili mechul. Birisi herhalde tamponun plastik kısımını benim sağ arka kapı çıtasına ve nasıl olduysa kapı kolunun hemen altına sürtmüş. Hafif plastik izi vardı silince geçti ama allah korusun daha kötüsü olabilirdi. Birde nasıl olduysa depo kapağının altında 30-35cmlik cizik var tam belli değil sadece kirlenince orası daha çok toz tutuyor.Temizken yakında da baksanız belli olmuyor. bayan sürücüler tank muamelesi yapıyorlar araçlara sözüm ona bizden daha ince ve kibarlar ama araba kullanma da bu yetileri kayboluyor. Okulda o kadar komik kazalar oluyorki (çoğu bayanlar tarafından) arabayı iki araba arasına park etmeye korkar oldum. Köşe bucak saklanıyorum.

Ayrıca depo kapağı ve kafalıklar hoş olmuş ayrı ayrı maaliyetleri ne oldu hocam ?

Hafta sonu sustalı tarzı anatarım geldi. Kullandığım kumandalı anahtarın içini ona monte ettim ve anahtarını kopyalattım. Daha güzel bi tarz oldu ve şekil durdu. Önceki anahtar iki pantolonumun da ceplerini deldi.

$24 e maal oldu ama çok güzel oldu. Arkasında pejo amblemi vardı nasıl olduysa onu düşürmüşüm oraya bişiler ayarlıycam artıkın.

Beğenen olursa yardımcı olurum.

2010 HDI  Peugeot 206 plus yardım

• bu anahtari cok begendim nasil alabilirim yardimci olur musun ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogukan_3002

bu anahtari cok begendim nasil alabilirim yardimci olur musun ?

Ebaydan aldım. Daha önce ebaydan alışverişiniz yoksa yardımcı olabilirim.
    Anahtar kapalı şekilde geliyor. Tornavida ile açıyorsunuz. Anahtar kısmını dikkatlice yayından çıkarıp kendi anahtarınız ile kopyalatıyorsunuz. (Anahtarcıların çoğu yapıyor) Daha sonra elinizdeki kumandalı orjinal anahtar tornovida ile söküp içindeki düğme devresini ve kömür parçasını alıp tekrar kapatabilirsiniz. O parçaları aynı şekilde yeni anahtarın içine monte ediyorsunuz bu çok kolay yerleri belli. Sonra kopyalattığnız ucu yaya düzgün bir şekilde gergin takıp kapağı kapatıyorsunuz. Sonu harika

• Birtan206, Arka kafalık ile depo kapağının maliyeti ne kadar tuttu?
  • Bayan suruculerde birde kapi acma sorunu var lak diye kapiyi aciyorlar uyuz kapiyorum zaten. Depo kapagi 100 arka kafaliklar 290 tl aldim. 8 taksit. Ona benzer anahtrlik bnde aldm bir senedir kullaniyorum. Google istinye anahtarlik yaz cikiyor. Hatta siteye bnm anahtarin fotolarini cekip koydu yenisi ve eskisi diye. 50 tl yaptirmisdim. Ora ile konusup yaptirabilirsiniZ. Fiyati yuksek soylerlerse bostancidan birtan diye bir arkadas gonderdi diyin hatirlar buyuk ihtimal gerekeni yapar
  • @birtan,

hocam depo kapağını eskisinin üzerine aluminyum mu yapıştırdılar yoksa yeni bir depo kapağı mı satın aldınız? eğer yeni bir depo kapağı ise, depo anahtar ile açıldığına göre, kilidi nasıl kopyaladılar? eski klidi yeni kapağa mı monte ediyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: birtan206

Bayan suruculerde birde kapi acma sorunu var lak diye kapiyi aciyorlar uyuz kapiyorum zaten. Depo kapagi 100 arka kafaliklar 290 tl aldim. 8 taksit. Ona benzer anahtrlik bnde aldm bir senedir kullaniyorum. Google istinye anahtarlik yaz cikiyor. Hatta siteye bnm anahtarin fotolarini cekip koydu yenisi ve eskisi diye. 50 tl yaptirmisdim. Ora ile konusup yaptirabilirsiniZ. Fiyati yuksek soylerlerse bostancidan birtan diye bir arkadas gonderdi diyin hatirlar buyuk ihtimal gerekeni yapar

Depo kapağı pahalı olmuş yaw Ebay saolsun $35 a satıyor ben burda daha ucuzdur diye almadım. Hemen sipariş veriyim. Asıl Sportium lardaki pedal setini buldum ama oda biraz tuzlu ve ayrıca bu debriyajın yanındaki boşluğa da arıyorum o tarz bişi. 4lü set var 3 pedal birde o boşluğa $60 a fln maal oluyor paya pahalı birde vida ile monte olması kafa karıştırıyor.

Geçen hafta yıldız sanayide kafalık sordum 2 set bulabildim birisi siyah deri diğeri deve tüyü renginde kumaştı. Adam ikisine de 150 dedi. Deri yanmış o baya kötü durumdaydı. Diğerine de içim sinmedi ona 150 vercen bide üstüne kılıf diktirtcen fln 200e maal olacak ayakları fln da küflenmiş . Gidip 250e yenisni almak daha mantıklı geldi. Elime para geçerse bunları tamamlayacağım.

Bu envylerdeki deri direksiyondan da arıyorum. Yenisi 800e fln maal oluyor dediler. Haberi olan var mı ?

• Evet depo kapagi pahali oldu biraz:) ayri kapak olarak aldim. Eski kapagin uzerindeki kilit mekanizmasi klipsli eskisibden cikardip yenisine takiyorlar. 15 saniyede islem tamam:))
  • haftasonu istinye anahtar ile iletisime gecicem :) depo kapagi bence bizim araclara yakismiyor onun yerine pedal seti yaptirmak daha guzel durur diye dusunuyorum. deri direksiyon konusunda ise arastirma yaptim fiyatlari dediginiz gibi 800 lira civari bisey fakat yukseklik ayari olmadigi icin bence yaptirmaya degmez ayrica direksiyon muhabbeti acilmisken bu direksiyonu sanayide falan bi sekilde assagi indiremez miyiz surus konforu daha iyi olabilir o zaman. birde kapilarin kapandigi zaman daha tok bir ses cikarmasi icin kapi fitillerinin icerisine lastik tarzi bisey geciriliyormus bilgisi olan varmi acaba ?
  • Bizim direksiyonların kullanımı hiç hoş değil uzun yolculuklarda çok rahatsız eder. Envylerdeki direksiyonun hem ergonomisi hemde derisi çok iyi.
    Ayar konusunda boyum 1.75 ama koltuğu en geriye çekmeden dizim direksiyonun altından geçmiyor. Allahtan tek başıma oluyorum genelde rahat oturuyorum. arkaya iki kişi binerse benim dizler felç oluyor direksiyona dayanıyor. Mümkünse bende direksiyonu biraz kaldırmak ve içe kaydırmak isterim inip binerken cidden zor oluyor.

Pedal setlerine bakıyorum da 207 ve 206 için var. Arasındaki fark ne bilmiyorum bir ara serviste ikisini de inceleyeceğim biizmki hangisinden ona göre burdan paylaşırım yaparım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogukan_3002

haftasonu istinye anahtar ile iletisime gecicem :) depo kapagi bence bizim araclara yakismiyor onun yerine pedal seti yaptirmak daha guzel durur diye dusunuyorum. deri direksiyon konusunda ise arastirma yaptim fiyatlari dediginiz gibi 800 lira civari bisey fakat yukseklik ayari olmadigi icin bence yaptirmaya degmez ayrica direksiyon muhabbeti acilmisken bu direksiyonu sanayide falan bi sekilde assagi indiremez miyiz surus konforu daha iyi olabilir o zaman. birde kapilarin kapandigi zaman daha tok bir ses cikarmasi icin kapi fitillerinin icerisine lastik tarzi bisey geciriliyormus bilgisi olan varmi acaba ?

Mümkünse kapı fitilleri ile oynama yapmayın en küçük bişi çok ses çıkmasına neden oluyor. Geçenlerde arka kapının menteşesi gevşemiş 3-4 gün düzeltme fırsatım olmadı o arada lastiğe tam oturmadığı için iz yapmış geçen düzelttim menteşeyi bu sefer ses gelmeye başladı lastikten uyuz oldum allahtan bi kaç gün içinde geçti. ufak bi kapı kayması bile baya sorun olyosa sizin yapacağınız işlem çok itinalı olamalı sonrasına kalcı zarar verebilir.

• http://www.eliftuning.com/index.php?p=show&pid=16651&k_id=1594&kn=Ebat+%3A16+inch

Bu jant da olabilir.

quote:

Orijinalden alıntı: osman_goksel

quote:

Orijinalden alıntı: caneryendi

bence maliyet değilde hırsızlık 25000 para veriyoruz az mı yaw 100 milyonluk hoparlörden çalıyorlar ayıp yaa ...

sanırım arabaya güveniyorlar :) bizimki yolda kalmaz arkaya koyalım kalanları çeker bizim araba demişler sanırım :):

çelik cant alacağım ama model henüz bulamadım alan takan yokmu kardeşim resim koysun yaw ...

caner ben sana
    bunu öneriyorum. 15 " jant aralığı uygun bir model bu. ben maddi durumuma güvenebilsem alacaktım. 4 jant 4 orta halli lastik 1200 tl tutar. lenso marka beyaz jantlar bizim arabalara yani beyaz pejo 206 en iyi giden jantlardan biri. beğenmezsen diğer çok kollulara bakabilirsin ama illa çok kollu olsun, direk araç üstünde gördüm iyi gitmiyor, jant sehpada durduğu gibi arabada durmuyor seni yanıltmasın.

• Dün işyerinden bir arkadaşım, oğluna dizel araba alacağını söyledi.Ben de öylesine benim arabayı sana 25.000 TL.'ye vereyim dedim.Bakalım sonucu ne olacak....
    Satılırsa yine sıfır 206+ Plus Envy 1.4 HDİ ve full donanımlı ( abs, elektrikli yan aynalar, gümüş renkli pedallar, vites topuzu, arka kafalıklar ve en önemlisi benim için 3 fonksiyonlu yol bilgisayar ekranı.....,hayırlısı.... )
  • Gerçekten satılırsa ciddi ciddi Peugeot 207 14. HDİ düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURGUTREİS06

Gerçekten satılırsa ciddi ciddi Peugeot 207 14. HDİ düşünüyorum.

1.4 HDi 207ler için hımbıl diyorlar kasa ağır geliyormuş
  • bugun yaklaşık 160kmh hızla 3 şeritli yolda soldan giderken en sağdaki adam birden önüme kırdı. Çok sert frene bastım ve çok ani çek bas yaptım araba birden kitledi ve 4lü yanmaya başladı eğer frene basılı tutsam savrulacaktı çünkü arka baya ayaklanr gibi oldu. Frenler cidden harika 160-70 e anında indi. Tabiki abs için çek bas yapmak şart ilkinde alglamayabiliyor. Yalnız savrulmaya dikkat o daha tehlikeli. Direksiyonu titretsem allah korusun takala kadar yolu vardı.
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.