Şimdi Ara

2010 HDI Peugeot 206 plus yardım (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
751
Cevap
1
Favori
135.690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende bugün sordum Yıldız sanayide çıkma 150 TL.
  • arkadaslar bence hic takmayin daha sportif duruyor=) gecen gun krom eksoz ucunuda taktim artik yikandiktan sonra bir resmini koyarim ;)
  • Arkadaşlar bu forumdan okuyup,206+ aracımın kem radyo da rds özelliğini hemde dereceyi iskitler Fatih Pejo da açtırdım.206+ sportium aracımın arka kapılarda hoparlör kablosu çekili olduğunu söylediler, arkaya kaç cm hoparlör olur,Teşekkür ederim.
  • onler 16 cm arkalar 13 cm dir. evet arkaya kadar kablosu cekili oluyor birde teypin fader ayarinida actirin tekrar gittiginiz zaman. bir sorum olucak derece dedinizde sizin sag aynanizin altinda damla gibi birsey var mi ?
  • Evet.Derecem aktif halde kullanıyorum.
  • arka kafalık ve rc depo kapagını servisten aldim.gayet güzel oldu.
    okadar güzel olduki nazara geldik binanin otoparkında biri sağlam vurdu araça.sol arka çamurluk komple boyanacak :(
  • gecmis olsun... kaza resimlerini cektiysen gormek isteriz
  • evet ayna altında damla var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: birtan206

arka kafalık ve rc depo kapagını servisten aldim.gayet güzel oldu.
    okadar güzel olduki nazara geldik binanin otoparkında biri sağlam vurdu araça.sol arka çamurluk komple boyanacak :(

Geçmiş olsun hocam umarım kısa zamanda düzeltilir.
  • Büyük geçmiş olsun...
    Bu arada 206'lara cruıse control yaptıranlar var bilginize.
    "" Peugeot 206, 206 + Paylaşım Alanı" topiğinde.
    Fatih pejo dan Tekin usta ile görüştüm.Getir deneyelim dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURGUTREİS06

Büyük geçmiş olsun...

Geçen servisteyken biri taktırmak için kontrol ettiriyordu araç uyumsuz çıktı, şehirlerarası yol yapanlar için oldukça avantajlı bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURGUTREİS06

Büyük geçmiş olsun...

Aracı şehir içi kullanıyorum şehirdışı hiç çıkmadım ama mümkün olup yaptırdığımızda sakata gelmeyiz de mi?

Arkadaşlar bu hafta sonu kolon almayı planlıyorum. Arka ve önler için. Kapıların içini nasıl çıkartıyoruz acaba püf noktaları nelerdir nasıl yapıcaz nelere dikkat edicez? bugun kapı tutma yerindeki vidayı söktüm o parçayı çıkardım içine baktım ama sökmeye cesaret edemedim. Birde arka kapılarda cam kolları nasıl sökülüyor?

• sakata gelme ihtimali yuzunden ben senin yerinde olsam yaptirmazdim sonucta fabrika cikisi yapilmis bisey degil kendin yaptiriyosun ne kadar guven verir tartisilir.. acikcasi bende kolonlari degistirmeyi dusunuyodum ama onun pek faydasi olmayacagini soylediler piyasada kampanyada bulunan 300-350 liralik komple paketler daha tatmin edici olur diye dusunuyorum.. cam filmi yaptirmaya gittigim zaman once kapi kollarini soktuler sonra yanlarinda bulunan vidalardan gevsetip hic zorlamadan 2 dk icinde acmislardi ama bilmedigin ise kalkisma derim elinde kalabilir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogukan_3002

sakata gelme ihtimali yuzunden ben senin yerinde olsam yaptirmazdim sonucta fabrika cikisi yapilmis bisey degil kendin yaptiriyosun ne kadar guven verir tartisilir.. acikcasi bende kolonlari degistirmeyi dusunuyodum ama onun pek faydasi olmayacagini soylediler piyasada kampanyada bulunan 300-350 liralik komple paketler daha tatmin edici olur diye dusunuyorum.. cam filmi yaptirmaya gittigim zaman once kapi kollarini soktuler sonra yanlarinda bulunan vidalardan gevsetip hic zorlamadan 2 dk icinde acmislardi ama bilmedigin ise kalkisma derim elinde kalabilir :)

Yol bilgisayarı kullanışlı benim için ama cruze pek işe yaramaz :D kampanyalara pek bakmadım ama pioneer deh2200 ler hem fiyatı uygun hemde kaliteli duruyor. Benim amacım öle amfi fln bir ses sistemi değil zaten bagajda yer yok . Arka öne kaliteli hoparlör birde sağlam bir teyp. Ekran olayı iptal olmasa hemen gidip taktırcam ama ekran yüzünden çekiniyorum hoparlör 200 e fln maal oluyor değişmeye değmez mi diyorsunuz?

• kesinlikle degismeye degmez onceki aracimda dediginiz gibi teyp ve kolonlari degistirdim ama hic bekledigim gibi olmamisti yani anfi ile subwoofer isin icine girmeden kaliteli bir ses almak nerdeyse imkansiz.. ayrica kule gergisi ve h&r 3.5 cm yay takmayi dusunuyorum aranizda daha once boyle bi modifikasyon yapan var mi ?
  • teşekkür ederim arkadaşlar.bugun araci yapılmasi için servise biraktim.2-3 güne hazir olurmuş.kaza resimleri ,arka kafalıklar ve depo kapaginin resimlerini sizinle paylaşım...

2010 HDI  Peugeot 206 plus yardım

• Merhaba Arkadaşlar,

2010 model 206 1.4 comfort bir araç almak üzereyim.Araç 22.000 km.Bu aracı önerir misiniz?
  • Birtan, tekrar tekrar geçmiş olsun.Arka kafalıklar ve depo kapağın gerçekten güzel olmuş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metafix

Merhaba Arkadaşlar,

2010 model 206 1.4 comfort bir araç almak üzereyim.Araç 22.000 km.Bu aracı önerir misiniz?

Sadece şunu belirteyim; dizel almanı tavsiye ederim.Sonradan almadım diye pişman olma....
  • birtan resimleri gorunce gercekten cok uzuldum gecmis olsun :( anlatirmisin nasil oldu cok merak ettim.. bu arada koltuk kafaliklari guzel olmus.
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.