Şimdi Ara

2010 Mercedes-Benz C180 Fashination Aracım Satılıktır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyatı kimine göre çok gelebilir, saygı duyarım. Ama temizliğini ve yıpranmamışlığını gördüğünüzde, diğer araçlara göre vereceğiniz farka değecektir.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-sahibinden-orjinal-hatasiz-fascination-panaromik-cam-tavanli-213841858/detay/

• benzi ve lpg de yakıt sarfiyatı nedir? lpg ne marka? performansı nasıl?
  • stuka kullanıcısına yanıt
    bu araç benzinde 45-50 kuruşları görüyor. Özellikle kompresor olması ve 5 vites olması esas nedeni. Prins LPG takılı, kendi aracını övüyor gibi düşünmeyin ama, ataklarda ve ani çıkışlarda 6-7 bin devirlerde bile kesilmedi bugüne kadar. Herhangi bir yığılma olmuyor, prins tercih ediliyor bu araçlarda, sanırım sebebi de bu performası gösterebildiği için. LPG den sonra comfort modunda ve agresif kullanmadığınız zaman 50 TL lik LPG ile 190-200 km gidebiliyorsunuz. 25 kuruş civarına geliyor.
  • Hayırlı satışlar bende düşünüyorum ama tabi sizin araç modeline göre biraz pahalı.İçi ve bagajının dar olması beni uzak tutuyor araçtan.Sizde sorun oldumu darlık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çoluk çocuk olmadığından, ne arka koltuğu ne de bagajı kullanmıyorum. Bu sebeple çok sıkıntı yaşamadım. Sport sedan bir araç sonuçta, biraz daha geniş olabilir miydi? Evet. Ama, geniş olanı "E" serisi yapmışlar. Fiyatta almış başını gitmiş. Bagaj konusunda çok sıkıntı yok ama yeteri kadar geniş aslında.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.