Şimdi Ara

2010 Mercedes Benz e 250 cgı coupe ve 2010 BMW 3.20d cabrio

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
0
Favori
29.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşkar hazirana kadar bu 2 araçtan birini kesin alıcam ancak daha tam karar vermiş değilim birde size sorayım dedim siz bu 2 araçtan birini alıcak olsanız hangisini seçerdiniz mercedes benim için biraz daha ağır basıyor ama bmw cabrio olduğu için kafamı karıştırıyor sizde fikirlerinizi söylerseniz memnun olurum

2010 Mercedes Benz e 250 cgı

http://autoworld.files.wordpress.com/2009/02/mercedes-benz-e-class-coupe-official-img_1.jpg

2010 BMW 3.20d cabrio

http://www.modifiyem.com/foto-galeri-resim/2011-bmw-3-series-m-sport-package-1519-3.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erroy38 -- 3 Mayıs 2010; 23:51:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: erroy38

Arkadaşkar hazirana kadar bu 2 araçtan birini kesin alıcam ancak daha tam karar vermiş değilim birde size sorayım dedim siz bu 2 araçtan birini alıcak olsanız hangisini seçerdiniz mercedes benim için biraz daha ağır basıyor ama bmw cabrio olduğu için kafamı karıştırıyor sizde fikirlerinizi söylerseniz memnun olurum

http://autoworld.files.wordpress.com/2009/02/mercedes-benz-e-class-coupe-official-img_1.jpg

2010 BMW 3.20d cabrio

http://www.modifiyem.com/foto-galeri-resim/2011-bmw-3-series-m-sport-package-1519-3.jpg

2 hafta sonra bende e350cdi coupe alıyorum.Sana bmw tavsiye ediyorum ki bazı güzellikler fazla açığa çıkmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: CanM

quote:

Arkadaşkar hazirana kadar bu 2 araçtan birini kesin alıcam ancak daha tam karar vermiş değilim birde size sorayım dedim siz bu 2 araçtan birini alıcak olsanız hangisini seçerdiniz mercedes benim için biraz daha ağır basıyor ama bmw cabrio olduğu için kafamı karıştırıyor sizde fikirlerinizi söylerseniz memnun olurum

2010 BMW 3.20d cabrio

2 hafta sonra bende e350cdi coupe alıyorum.Sana bmw tavsiye ediyorum ki bazı güzellikler fazla açığa çıkmasın.

:) çıkıcağı kadar cıkmış zaten arkadaşım birde ben alsam ne değişir

• quote:

quote:

quote:

2010 BMW 3.20d cabrio

Alıntıları Göster
    Bmw nin cabrio olması işi karıştırıyor ama yine de Mercedes diyorum varsın üstü açılmasın.

• quote:

quote:

quote:

2010 BMW 3.20d cabrio

bmw 3 coupe'nin daha çok ortalarda bulunduğu ortada yani sonuçta e coupe yeni bir araba ama böyle üst seçimler yaparken tercih tamamen sana kalıyor.Yani kim ne dese yalan, çünkü iki araba da gayet güzel ama e coupe 3 coupe den daha üstün bir araba ve seçimimi de o yönde yaptım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SunwooD

Bmw nin cabrio olması işi karıştırıyor ama yine de Mercedes diyorum varsın üstü açılmasın.

evet ustam annemde aynısı dedi diğeri mercedes dedi nolcak üstü açılmasa dedi ama işte arkadaşlarım çok bastırıyo cabrio diye baharda okula üsütünü açarız gideriz diye yoksa bende mercedesten hiç şaşmamda çevre etkiliyor birde bmwnin test sürüşüne gittim ama mercedesi hiç bilmiyorum süreniniz varsa bana fikirlerini söylerse iyi olur bende bu ayın ortalarına doğru bi test sürüşü ayarlıyacağım
  • quote:

quote:

evet ustam annemde aynısı dedi diğeri mercedes dedi nolcak üstü açılmasa dedi ama işte arkadaşlarım çok bastırıyo cabrio diye baharda okula üsütünü açarız gideriz diye yoksa bende mercedesten hiç şaşmamda çevre etkiliyor birde bmwnin test sürüşüne gittim ama mercedesi hiç bilmiyorum süreniniz varsa bana fikirlerini söylerse iyi olur bende bu ayın ortalarına doğru bi test sürüşü ayarlıyacağım

Alıntıları Göster
    CanM acaba mercedesi hiç sürdünmü daha onun performansına bakamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

CanM acaba mercedesi hiç sürdünmü daha onun performansına bakamadım

Alıntıları Göster
    Cabrio araba yazın sıcağında kullanılmaz, mevsimi sonbahardır.

VW al.
  • quote:

Alıntıları Göster
    E coupe daha yeni bir model ve tasarım olarak daha önde bence. Ben olsam A5'i de düşünürdüm. Bu ikisi arasından E Coupe alırdım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şahbaba

E coupe daha yeni bir model ve tasarım olarak daha önde bence. Ben olsam A5'i de düşünürdüm. Bu ikisi arasından E Coupe alırdım..

A5 arkadaşımda var 2.0t onunkide memnun değildi oda e coupe istiyodu çok kalas arabam diyodu tabi onun fikri bence gayet iyidi ama mercedes varkende audi bilmiyorum tabikide zevk meselesi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Şahbaba

A5 arkadaşımda var 2.0t onunkide memnun değildi oda e coupe istiyodu çok kalas arabam diyodu tabi onun fikri bence gayet iyidi ama mercedes varkende audi bilmiyorum tabikide zevk meselesi

Alıntıları Göster
    CanM sen niye 250 cgi düsünmeyip 350cdi düşünüyosun

• quote:

CanM sen niye 250 cgi düsünmeyip 350cdi düşünüyosun

Alıntıları Göster
    e350de 7G-Tronic şanzıman standart geliyor.(250'lerde para verip bile alamıyorsun)

Mercedes'in şu ana kadar yaptığı en iyi şanzımanlardan biri ve öyle bir arabaya 5 ileri otomatik vites yakışıkalmaz diye düşünüyorum ve 6 silindirli motoruyla benzinli motorlar gibi ses çıkartan 3.0 dizel motor beni cezbetti ve kararımı verdim.

Henüz aracı sürme fırsatım olmadı ama performansının gayet iyi olduğuna eminim.

• quote:

e350de 7G-Tronic şanzıman standart geliyor.(250'lerde para verip bile alamıyorsun)

Mercedes'in şu ana kadar yaptığı en iyi şanzımanlardan biri ve öyle bir arabaya 5 ileri otomatik vites yakışıkalmaz diye düşünüyorum ve 6 silindirli motoruyla benzinli motorlar gibi ses çıkartan 3.0 dizel motor beni cezbetti ve kararımı verdim.

Henüz aracı sürme fırsatım olmadı ama performansının gayet iyi olduğuna eminim.

Alıntıları Göster
    Mercedes derim.

A5 te güzel bi seçim olabilir gerçekten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lady GarGara

Mercedes derim.

A5 te güzel bi seçim olabilir gerçekten.

Alıntıları Göster
    S5 al kafan rahat olsun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: _HYPNOTIC_

S5 al kafan rahat olsun...

Alıntıları Göster
    E-Coupe.
  • Bmw nin cabrio olmasi hos tabi ama E`nin de kasasi cok daha guzel ve guncel bence. E cabrio ne zaman gelecek acaba. Aslinda en iyi secim o olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1.8T

VW al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pluripotent

quote:

Orijinalden alıntı: 1.8T

VW al.

Alıntıları Göster
    CanM, arabayı bir kullansaydın hiç olmazsa

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Alıntıları Göster
    Kardeşim ben böyle bir dünya adalet görmedim buraya yazmanın amacını analmış değilim bnce sen bu araçları almıyorsun diye düşünüyorum peki neden?

Bir merso ile bmw yi karşılaştırıyorsan arabadan anlayan bir kişi değilsin bn bunu anlıyorum bir merso ile bmw karşılaştırlmaz arabyı karşılaştırıken mantıklı bir insan sadede görünüşe öenm vermez ki son çıkan mercedeslere bakılırsa görüşüne önemde verse birşey deüğişmez zaten merso kesinlikle yakışıklı ve dünya 1 nuamralı tek araçtır derim..

Ve şuna bir bakın lütfen!

Bu arada 2010 E için ilk yorumu burda yapıroum bir mersocu oalrak sanki 221 kasaya esinlenmişler gibi önceki kasasından buyun evet kesinlikle 221 kasya esinlenmişler farları ayırmassak keinlikle aynı babamın patronunda vardı ama coupe değildi ve içi aynı 221 kasa evet bnce bunu al alıyorsan..

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Kullanmazsam ne gibi bir sorun olacak? Performansından mı memnun kalmayacağım konforundan mı?
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.