Şimdi Ara

2010 Nissan Navara Long Kabin ve Fullbox Stoklarda

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
13.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 2010 yeni Nissan Navara uzun kasa için kabin veya fullbox bekleyenlere güzel haberler vermek için konu açayım dedim Beklenen ürünler bir firmanın stoklarına girmiş durumda. Biz de bunu beklediğimiz için bizim gibi bekleyenleri mutlu edeyim istedim Bilindiği gibi yeni Navara'nın kasası Avrupa standartları açısından uzadı ve bu yüzden kabin, fullbox, sürgülü kapak veya düzkapak bulmak imkansız derecesinde. Bir firma bunu kırmış ve yeni Navara için ithal fullbox (sporkapak) ve kabin getirtmiş. Şu an Türkiye'de hiçbiryerde yok diye biliyorum yakın dostlarımdan aldığım bilgilere göre. Firmanın showroomuna giderek bizzat gördüm. Girişte solda yeni Navara beyaz renk için fullbox duruyor. İçeride bir tane de gri kabin var. Biz yeni Navara'mıza 2 gün önce kavuştuk. Direk firmaya getirttik aracı çekici ile. Şu an fullbox ve port bagaj montaj işlemleri yapılıyor. Bittiğinde resimlerini sizlerle paylaşıcaz. Araca ancak 2 dakika binebildik Dilerseniz gelen ürünlerin fotoğraflarına geçmek istiyorum;

İşte firmanın ithal getirtmiş olduğu ve benim istemiş olduğum fullbox(sporkapak) modeli;

Bunlar da kabinden görüntüler;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hrN1905 -- 11 Kasım 2010; 14:29:41 >

• arka kabin yakışmış ayrıca navara alıp dag bayır gezmek ıstıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: M.t.K

arka kabin yakışmış ayrıca navara alıp dag bayır gezmek ıstıyorum

İnşallah Allah kısmet eder de o duyguyu yaşarsınız ;)
  •  2010 Nissan Navara Long Kabin ve Fullbox Stoklarda

bu model türkiyeye gelmedi galiba aventura.arka kabini en yakışıklı olan bu .araç çok fena uzamış bu arada arkaya bi yatak atasım geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 19 Eylül 2010; 13:24:49 >
  • Kısa kasada bu modelden vardı Türkiye'de. Lakin çok tutulmadı. Şu an en çok satan kabin benim aldığım kabin. Resimleri koymayı unutuyorum gün içerisinde kabinden resimler ekliycem arkadaşlar...
  • Arkadasim yeni uzun kasa Navara icinwww.adafiber.com veyawww.euroline4x4.com firmalarina bakmanizi tavsiye ederim. Fiyatlari biraz pahali ama adamlar yok satiyorlar.Bu iki firmada ayni kisilere ait bildigim kadariyla ve urunleri gercekten cok guzel. urunlerinin %90 nini avrupaya ihrac ediyorlarmis zaten. ayrica bu firmadan yeni mitsubishi l200 uzun kasa icin yapmis olduklari urunlerede bakmanizi tavsiye ederim.
  • fotolardakilerin hiç biri uzun şase değil arkadaşlar...
    bu fotodaki gibi olursa uzun şasidir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • www.euroline4x4.com buradan resmi kopyaladım kabin harika

• bence navara uzun şaseye yakışan tek kabin . yok boyle ya harika gorunuyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mit.L200

bence navara uzun şaseye yakışan tek kabin . yok boyle ya harika gorunuyor...

yukarıdaki ürünleri görünce insanın dogal olarak buna bakası gelmiyor

• Bu kabinin Navara kısa şasesi olanda varmı arkadasım? nerden bulabiliriz??
  • Mit.L200, YA BU KABİNİ NASIL BULURUM???
    ARKADAŞIM NAVARA İCİN GÖNDERDİĞİN KABİN İTHALMİ YOKSA YERLİ ÜRETİMMİ??? NERDEN BULABİLİRİM LÜTFEN YARDIMCI OLURMUSUN???
  • Kabin yerli üretim diye biliyorum. Arac arkadaşımın kendisi Ada Fiber den almiswww.adafiber.com , sanirim fiyat 2000 TL ama diğer aksesuarlara ne verdi bilmiyorum.
  • kabin konusunda sıkıntı yaşamak istemiyorsanız firmamızın internet sayfasını ziyaret etmenizi öneririm.saygılarımla..

www.fiberkabin.com
    www.gortasfiber.com

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.