Şimdi Ara

2010 nissan qashqai tekna pack hakkinda.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar 2010 model 1.5 dci tekna pack donanim. Bir araç almak üzereyim. Aracin sahibi arkadaşım. Bildiğim kadariyla en full modeli bu diyor. Çift bolgeli dijital klima cam tavan vs. Aracta mevcut. Araba 93 bin kmde. Beyaz renk hatasiz boyasiz 57 bin liraya anlaştık ama ben qashqaiyi hic bilmiyorum desem yeri var. Normalde 2012 model civic ariyordum arkadasim sıkıştım aracimi satiyorum deyince musteri oldum. Sizce bu arac nasıldır? 1.5dci motor beni üzer mi? Eksi ve arti yonlerini bilen ve fiyati hakkinda yorum yapabilecek olanlar yardim ederse sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1.5 dci renault nun basarili dizel motoru, ben begeniyorum. Cok yakmaz, cekisi uzmez.

• 100 binden sonra çok baş ağrıtır mı acaba. Sanayi yollarını ezberlemeyelim birde malzeme kalitesi hakkinda genelde olumsuz yorumlar var gibi.

• 1.5 dci o kadar sorunlu olsa taksilerde ne symbol görürdük ne de dacia sandero rahat olun ama expertiz raporu önemli hocam motorun sağlık yüzdesine bakın kesinlikle

• Oto testte bu hasbehas capon bildiginiz nissani 100bin km den sonra en cincik parcasina kadar söküyorlar. Yıpranmışlik kademelerini gormek icin.
    Sonuc.. Aracin malzeme kalitesi fenel anlamda c segmentinin dahi altinda cikiyor. Iyi bi arastirin derim

• 2010 makyajsiz olan kasasi oluyordu sanirim bence fiyat fazla o kadar verilmez.57 bine arazi istiyorsaniz yeni duster bakin derim ayni motor 110 hp 1-2 yasinda cok var.Binek olarak en dusuk 2012 modelden basliyarak i30,ceed,focus bakabilirsiniz.

• Hocam 2012 makyajlı kasa 1.5dci tekna premium pack aracımız vardı. Memnunduk fakat o paralara tiguan bakabilirsiniz. Performans olarak tatminkar olacağını sanmıyorum , cam tavanın açılmıyor olması ve multimedya sisteminin kötü olması benim için eksi yönü açıkçası. Fakat alacağınız araç makyajlı kasa dahi olsa bence fiyat yüksek. 2012 1.5dci hatasız boyasiz tekna + premium pack 60.000e 2 ayda zor sattık. Ayriyeten aracın en full modeli Platinum dur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2016 Toyota Auris Active
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Unutmadan yazayim aracin yaninda 4 tanede 18 inc kislik lastik alacağım sıfır oldugunu söylüyor. Birde tiguan benzinli olduğu için mesafeliyim yakit tuketimi beni üzebilir.

• fiyat pahalı

• 6 yıl 100.000 km binilmiş osurulmuş mala 57.000 tl vermek ne kadar mantıklı ? Alacaksanız 1+1 dairelerimiz var 250.000 tl den size satabiliriz.

• O paraya sıfır araçlar var.57 bin lira para bayılıp başkasının kullandığı arabayı almam,hemde 2010 qashqai için.

Edit:http://tr.opel.mobi/opel-serisi/satis-alani/arabalar/astra-4-door/genel-bakis.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkhn2355 -- 28 Temmuz 2016; 8:54:03 >
  • labidu kullanıcısına yanıt
    Varsa osurulmamiş daha uygun fiyatlı araç oneriniz onu alayım. Opel astra onerince onerinizi dikkate almayasim geldi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PREDATOR066 -- 28 Temmuz 2016; 9:24:29 >
  • 56 bine aldım aracı. Ama 54e geldi sayıyorum 2000liralik lastik aldım yanında.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.