Şimdi Ara

2010 palio sole dynamic

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2010 model 25000kmde palio sole dynamic 1.4 benzinli aracım var. aracıma maddi sebeplerden dolayı tüp taktırmak istiyorum. ancak marka konusunda çok kararsız kaldım. atiker,zavoli,brc,lovato... forumları okuyorum bir kısım kişiler brc'yi övüp diğerlerini kötülerken aynı söylemler başka markalar için de söz konusu oluyor. işin içinden çıkamıyorum. aracım daha yeni olduğu için yıpranmasını, taktıracağım tüpün sürekli arıza vermesini istemiyorum. bir de tüp kiti ne kadar kaiteli olursa olsun düzgün montaj olmadığı zaman kalite işe yaramıyormuş usta da önemli diyorlar. yardımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler iyi forumlar...

• quote:

Orijinalden alıntı: ruzgarli

merhaba arkadaşlar

2010 model 25000kmde palio sole dynamic 1.4 benzinli aracım var. aracıma maddi sebeplerden dolayı tüp taktırmak istiyorum. ancak marka konusunda çok kararsız kaldım. atiker,zavoli,brc,lovato... forumları okuyorum bir kısım kişiler brc'yi övüp diğerlerini kötülerken aynı söylemler başka markalar için de söz konusu oluyor. işin içinden çıkamıyorum. aracım daha yeni olduğu için yıpranmasını, taktıracağım tüpün sürekli arıza vermesini istemiyorum. bir de tüp kiti ne kadar kaiteli olursa olsun düzgün montaj olmadığı zaman kalite işe yaramıyormuş usta da önemli diyorlar. yardımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum. şimdiden teşekkürler iyi forumlar...

Fiat anlasmali markasi landirenzo ....

• [font="Trebuchet MS"]Anlaşmalı firmanın kim olduğu önemli değil. Tercihini istediğin marka üzerinde kullanabilirsin. İtalyan otogaz sistemleri içerisinde, sistem malzeme, mühendislik kalitesinin lovatoda çok iyi olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebiliyoruz. Bununla birlekte tecrübeli (kalifiye) işçilik, zincirin son halkasıdır. Malzeme, mühendislik, işçilik...
  • zavoli sorunsuz ve kaliteli bir üründür.

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1128908/9666F63CEEBE48F684474D12ABC1FF5F.jpg

ömer usta otogaz-florya

0212 424 36 36

0533 514 14 08
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.