Şimdi Ara

2010 polo 1.6 tdi dsg comfortline

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba aracı babam yeni aldı fakat araç hafif yokuslarda bile otomatik olmasına ragmen geriye kaçıyor ama babam bir problem olmadığını iddaa ediyor bu durumda gaza cok fazla yuklenmem gerekiyor bu durum normalmi yoksa gercekten bir problem varsa polo sahipleri bilgilendirirse cok sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• yokuş kalkış desteği yoksa geri kaçırması normal
  • Melikşah_38 M kullanıcısına yanıt
    Valla yok heralde bir yerde autohold tusuna rastlamadım ama bizde 2011 transprorter var manuel olmasına ragmen yokus kalkis destegi var ama ondada açıp kapatmak icin herhangi bir tus yok bu yuzden pek emin olamadım

• Onlarda hill holder yok. Ayrica auto hold ile hill holder farkli seyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SayınOzi kullanıcısına yanıt
    Hill holder genelde manuel araclarda var ama debrajın kavrama noktasında bile arac çok dik yokus olmaz ise kendini birakmaz ama benim bahsettigim cok hafif yokuslarda bile aynı problemi yasiyor olmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.scaletta -- 23 Haziran 2020; 23:2:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.scaletta

Valla yok heralde bir yerde autohold tusuna rastlamadım ama bizde 2011 transprorter var manuel olmasına ragmen yokus kalkis destegi var ama ondada açıp kapatmak icin herhangi bir tus yok bu yuzden pek emin olamadım
    tuş olmaz zaten benim araçta yokuş kalkış desteği var ama tuşla açılmıyor, hep açık
  • Melikşah_38 M kullanıcısına yanıt
    Hocam benim hafif yokuslarda yani en ufak eğimde bile geri kaciyor yani manuel arabayı bile kavrama noktasına getirdiginde bile kaçırmıyor ama bunda arkamdaki arabaya vurmamak icin otomatik arabada gaza yüklenip el freni ile kalkıyorum bu durum sizce normal mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volkswagen Jetta 1.6 TDi Highline
    10 yıl önce açıldı
    2012 Golf 1.6 TDI Highline
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Araba dururken ayağın frende vites D konumundayken, hafif yokuşta biraz geri kaçar , sonra normal basarsın ilerlersin.
    Senin dediğin geri kaçma ve gaza yüklenme ihtiyacı oluşuyorsa bir sorun var gibi. Bende yokuşta hill holder devreye girdiği için hiç kaymadan devam ediyorum ama senin de azıcık geri gidip devam etmen gerekirdi.
  • mr.scaletta M kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğim gibi o arabada yokus destek asistanlri vs yok. Ayagi frenden cektiginiz gibi manuel araba gibi kayar. O yuzden hilica fren gaz yapacaksiniz yok cok dikse de el freni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.