Şimdi Ara

2010 volvo s40 1.6 dnamik benzinli ile ilgili sorun....

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
5.323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MErhabalar abilerim kardeşlerim.yakın zman içinde volvo s40 1.6 benzinli almayı düşünüyoruz fakat bu arabaya 2004 59 binde g kasa astra enjoydan inip bineceğiz ve genelde aracın biraz yavaş oldugu söyleniyor.sizce astranın yanında çok yavaş mı kalır yada aynımıdır.kullananlar yada bilgisi olanlar yazarlarsa mesud olurum.

• Volvo farkı performans farkını kapatır.
    Tabii ki alabiliyorsanız 1.6D alın. Olmuyorsa şimdiden hayırlı olsun diyeyim.
  • yav asLında dizeli de alınır gırtlağına kadar fullüde alınır ama Babamdan dolayı dizel aLamıyorum çok yoL yapmıyoruz diye dizel istemiyor ve bi önyargısı var tek sorun denildiği kadar yavaş mı ve ben astrayla 226 ile radara girdim en basidinden volvo o kadar yapıyor mu?ve chip garantiyi bozuyor mu chip yazılım uygulasak?
  • 226'da kadran hatası olmuştur. 1.6 motor 226 teknik olarak yapamaz.

Ekonomik olması açısından babanız haklı ama aracın kasa ağır olduğu için torku yüksek dizel motor daha keyifli oluyor. Fakat tekrar edeyim, bu araç nere sizin 2004 model Astra nere, aradaki farkın vereceği keyif yeter.
  • ecotec 1.6 astra ile 226 ile radara mı girdin

volvo 1.6 dizel al rahat 240 yaparsın
  • 1.4 astra ile 210 gördüm, uygun bir yol denk gelirse bu hızlara çıkmak mümkün olabiliyor... polis ceza yazdımı ? Git Allah ından bul demedimi ? :)
  • ben kullanmadım ancak astradan ağır bir araç. şehir içinde hantal olduğu söyleniyor ama ülkemizdeki aynı hacim araçlarda yarış yapılmıyorsa büyük farklılıklar yok. astradan sonra iyi anlamda fark olur diyebilirim. güvenli olmayan bir araçla 1 2 saniye daha erken 100 km ye ulaşmaktansa, güvenli s40 la 1 2 saniye geç ulaşmak beni üzmezdi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinozkan

1.4 astra ile 210 gördüm, uygun bir yol denk gelirse bu hızlara çıkmak mümkün olabiliyor... polis ceza yazdımı ? Git Allah ından bul demedimi ? :)

Değil uygun yol uzaydan aşağı atsan 1.4 astra 210 gitmez.

senin o gördüğün opelin iyimser mühendislik anlayışından başka birşey değil.her kadranda sapma olur ama opelde demek ki sapmanın ötesine geçiyor

fabrika verisi 178 değil mi bu aracın son hızı daha üstü yokuş aşağı kesiciye girene kadar dip gaz yapsan gps ölçüm 190 ı bulmaz.

aynı şey 1.6 ecotec için de geçerli o da 200 ü bulmaz

konuya dönecek olursak s40 1.6 benzinli ben tercih etmem ama astra ile de öyle çok fark yok yani hatta gaza tepkisi daha iyidir ford motorunun son dişli de uzundur .yokuş aşağı 100 beygirle 115 beygir arabayı geçebilirsin.

ama gereksiz muhabbet olur.

• bu kadar kötümser olmaya gerek yok, ben yaptığımı söylüyorum ezberden katalog bilgisi değil bunlar!, kadran hatası her arabada var gpsle hız karşılaştırması yapıldığında hep fark olduğunu gördüm ancak ciddi farka denk gelmedim.. bence kendi arabanı kontrol etmende fayda var, sandığın üzere 1.4 - 1.6 motorların son süratleri düşük değil...
    skoda superb 1.4 tsi 200 km/s
    Honda civic 1.6 215 km/s

bu örneklerde bizzat arabanın içinde şahit olduğum örneklerdir..

fabrika verilerine takılmayın, s80 t6 ile 282 km/h yaptıklarını volvo-küçükyılmaz daki ustalar söyledi..s80 t6 nınson hız fabrika verisi 250 km/s
    nitekim benim arabanın fabrika verisi 250 km/s ancak 260 km/s i kaç kere gördüğümü hatırlamıyorum bile...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasinozkan -- 11 Ocak 2011; 22:52:11 >
  • Ben niye arabamı kontrol ediyim benim arabamın son hızı fabrika verisi düz yol 190 yapacağı max hız da yokuş aşağı 200.kadranda okuduğum 210

buraya gelip de 1.6 astra ile 226 yapıp yok 1.4 le 210 yapıp radara girenler araçlarını kontrol etsinler.kadranı doğru olmayan ben değilim ki

superb 1.4 tsi çok rahat 220 okutur. 125 hp honda civic da 230 okutuyor ama sadece okutuyor

ayrıca volvo nun çift turbo t6 sından bahsetmiyoruz. 100-115 beygir ecotec opelden bahsediyoruz .

neyse dediğim gibi herkese hayırlı uçuşlar, opelden herkese güzel masallar.
  • 1.6 astra g ile yokus asağı baya kasark 220 gördüm :D
    Ama gercekten bu hız bu araba icin tehlikeli

konuya dönecek olursak arkadasımda 2010 s40 benzinli var, bende de 1.6 astra var benimki volvoya göre hafif olduğu icin daha seri ama volvo kadar stabilize değil ve okadar güven vermiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.