Şimdi Ara

2011-2012 b7 passat 2.0 tdi dsg-6 Kullanıcı Yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
1
Favori
5.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakın zamanda bu araçtan almayı düşünüyoruz fakat kafama takılan birkaç nokta var forumda da kullanıcılar olduğunu düşünerek fikir danışmak istedim.

1-)Motor olarak nasıldır.Km masraf eşiği varmıdır (yani şu kmden sonra masraf açabilir gibi)

2-)Performans olarak çok sorun olacağını düşünmesemde 1.6 tdi ile aralarında ciddi bir fark var mı??

3-)Yakıt tüketimi nasıldır?1.6 tdi ile aralarında ciddi bir fark var mıdır??

4-)Piyasasının çok ölü olduğu söylenmekte motoru yüzünden.Bu mevzu sınıfında en iyi ikinci eli olan araç için bana çok mantıklı gelmedi ama yinede sizin fikriniz ????

5-)Şanzumanı nasıldır ? 2.0 tdi almamın en önemli nedeni dsg-6 dır bu arada diğerine göre baya sorunsuz olması nedeniyle

6-)Periyodik bakım maliyeti nedir beni çok zorlar mı ??

7-)Son olarak düşündüğüm donanım comfortline fakat bütçemi çok zorlarsam highline a çıkabilirim ama gerçekten değer mi bütçe zorlayamaya highline donanım olarak????

Şimdiden tşkler...

• hakanyuce35 kullanıcısına yanıt
    2011 passat alcam diyen adama 2015 mondeo al demek neyin kafasıdır. Aynı mı fiyatları?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pardon kardeş ben 15 sandım.
  • 105hp 250nm
    140hp 320nm

aradaki performans farkını açıklamaya yeter bence.
  • Performans 1.6 tdı ile çok farklı ama güncel C Sınıfı 1.6 dizellerden farklı değil.Hatta şamarlayabilecek 1.6 dizeller bile var.2.Elide hiç kötü değil 70-80 civarı hatta 2014'leri 100-110'dan gidiyor
  • redbul_540 kullanıcısına yanıt
    satış zamanı bakımından kıyaslarsak ????
  • B7 passatin albenili hiç bişeyi yok neden istiyorsunuz bence almayin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2016 Leon 1.2 TSI DSG
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çünkü b6 kasa artık eskidi hem model yılı olarak hemde uygun km de bulmak neredeyse imkansız b8 kasada bu motor-şanzuman kombinasyonunda almak mümkün olmadığı için passat bazında sadece b7 kalıyor ve bence o kadarda ruhsuz bi araba değil

• ben 2.el 2.0 tdi dsg aldım ve çok çok memnunum.
    daha önce golf 1.6 tdi dsg vardı.3-4 kere şanzuman takıldı daha dogrusu 2 den 3 e gecmedı vs gıbı seyler yapmıstı.
    bir kere golf ile 2.0 tdı passat arasında 0-100 e kadar hemen hemen aynı hızlanma.passat 100 den sonra şahlanıyor tabi golf un ıcınde tek şöför olacak.passat ta 2.0 oldugundan 4 kişide olsa aynı hızlanma devam edıyor tabiki.
    yokus yukarı daha ıyı 2.0 da
    konfor klasık passat.gayet iyi bence
    yuksek suratte 180 km ruzgar sesı var.bır mercedes değil fakat aynı ses oranı 3 serısı dızel de mevcut.
    yakıt tuketımı golf 6,5-7 lt passat 7,5-8 lt kı ben bıraz hızlı kullanıyorum.hatta araba sagırlasmasın dıye hep s modunda kullanıyorum.
    periyodik bakımları 90.000 km de verdım 650 tl ıdı yanlıs hatırlamıyorsam ama cok değil.
    dsg problemı olmaz dıye bılıyorum.6 ileri 2.0 motorlarda dsg si sağlammış.sıkıntımda yok şuan.bence 7 ılerıden daha iyi.7 ileri zırt pırt vites değiştiriyordu.
    piyasası 2.el de düşük hep öyle kalır inşallah ki bizde iyi arabalara binmiş oluruz.
    2.el alacaksan iyi bir vw servise kesin baktır.
    kronık problemı bıldıgım kadar ile direksiyon cevırırken katur kutur hafıf ses gelmesı.bende az bıraz duyuluyor
    hıghlıne versıyonu alırsan arabadan daha cok zevk alırsın.
    xenon suz passatlar cok çiğ duruyor bence.
    hayırlı olsun şimdiden...

• bu motorların kronik enjektör problemi vardı, millet cebinden binlerce lira harcadıktan sonra araçları geri çağırıp ücretsiz enjektör değişimi olmuştu sanırım. Forumda konusu vardı. yüksek MTV haricinde bir olumsuzluğunu duymadım.
  • Enjektör problemi b6 kasada pd motorlu arçlarda mevcuttu yani 2008 ve öncesi

• Guzel araba da tabi esnaf zihniyetliye gelmez satarken beklersiniz biraz.dsg en hayati nokta daha iyi yagli sistem ama dsg neticede

• Hocam 3 sene kullanıp satmayı düşünüyorum mondeo selective ile passat arasında kaldım ama passatın daha mantıklı olacağını düşündüm hem satışta hem alışta

• Bu arada bilenler için soruyorum 2011 modelde klima kullanımını teyp ekranından yapabiliyor muyuz????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.