Şimdi Ara

2011-2012 mitsubishi outlander 4x2 cvt tavsiye edermisiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arac guzel gibi 55-60 araliginda fiyati var. Sehir ici tuketim 9.9 . Bircok 1,6 civari otomatik suvdan az yakiyor.

Ikinci eli sorunlu, mtv yuksek, bunun disinda sorunu varmi aracin?

Kullanmis olanlarin yardimini bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam aynı aracı bende çok beğeniyorum, parça fiyatları ve yakıt konusunda pek bişey buladım. Bide lpg ys uyumu nedir bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olur umarım

• Tipi şekli çok hoşmus kıyaslaması sanırım o fiyat aralığında aynı model xtrail ile olabilir.motorun torkunu bilmiyorum ama 300uzeri ise bakın derim yoksa pişman eder

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hoş araç ama benzinli olunca çok yakacağı aşikar bir de CVT var.

Yani motor lpg uyumlu mu ve lpg sistemi ne kadar bence bunu araştırın derim.

2.eli önemsiyor musunuz? Bu da önemli bir etken önemsiyorsanız 2 kere düşünün derim.

Bu arada bulunduğunuz ile Mitsubishi yetkili servisi var mı? SOnuçta bakım vs. için ufak bir ildeyseniz sorun olabilir.Bunu araştırın derim.

4*2 alıyor muşsunuz?

Bence 2.eli nispeten daha iyi Honda CR-V'de düşünülebilir.
  • lpg uyumlu diye biliyorum
  • Tüketim olarak fabrika değerleri neyse aynısını yakar.

Lpg takılabilir sorunsuz cvt şanzımanı konforludur.

Otomatik şart değilse ASX düşünülebilir. ASX zaten Outlander ın platformuna konumlandırılmış bir araç ama iç hacmi daha dar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

Tipi şekli çok hoşmus kıyaslaması sanırım o fiyat aralığında aynı model xtrail ile olabilir.motorun torkunu bilmiyorum ama 300uzeri ise bakın derim yoksa pişman eder

Benzinli aracta 300 tork hayal olur. Bununki 199.
    Xtrail kasa olarak cok kaba duruyor, ayrica dizel otomatikleri bundan pahali, benzinli otomatiklerin ise bundan ustunlugu yok.

Bir arkadas honda crv demis. Bu fiyata ancak 2006-2007 model crv alinaniliyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • syntor S kullanıcısına yanıt
    Üzer gibi yokuslarda tercih sizin tabi genişlik önemli değilse bencede asx bakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.