1.5 yıldan fazla süredir otomobillerle ilgili haber, deneyim ve araştırma yazılarımı blogum Akselerasyon'da paylaşıyorum. Bugün, normal otomobil testlerinin yanında "Kullanılmış Otomobil Test"leri yapmaya başladım. Her markanın kurumsal iletişim birimiyle maalesef aynı birimiyle aynı sağlıklı iletişim kurulmuyor. Bu durumun da yarattığı motivasyonla "o" markaların kullanıcılarını bulup otomobillerini onlarla birlikte test etmeye karar verdim. Aynı zamanda gerçek kullanıcılarının yorumlarına testlerde yer vererek testi zenginleştirmeyi düşündüm. Bu sayede ancak uzun kullanım sonrası ortaya çıkacak olumlu/olumsuz detayları direk kullanıcısının ağzından öğrenme imkanı doğmuş oluyor.
Kullanılmış otomobil testlerinin ilk konuğu 2011 model BMW Z4 sDrive2.0i. buradan ulaşabilirsiniz.
Kullanılmış otomobil testleri hakkında ne düşünürsünüz? Sizce kullanılmış otomobil testlerine devam etmeli mi yoksa çok uzatmadan normal testlere geri mi dönmeli? :)
aynı aracın 2010 2.5 sdrive modelini 4 aya yakın kullandım kuzenimindi bende kaldı araç , e39 kullanıcısı olarak bmwyi ağızla bu araç hakkında yorum yapalım , konmayan hayati önemde donanımlar var start stop cc kör nokta tespit.... , iç mekan tıkırtıları ve otomatik olmasına rağmen cruise control gibi hayati donanımların olmaması sıkıntı yani manuel olsa cc mantıksız derim performans odalı salt spor olduğu için ama bu şekilde sıkıntı , yakıt tüketimi 2.5 te bile makul , süsoansiyon çok sert direksiyon özellikle geniş taban lastiğin verdiği hislede çok sert ve hata kabul etmiyor sürekli tetikte sıkı tutmalısın , s+ modunda dsc devre dışıyken aracı sıktığınızdakaputun altındaki gücün ellerinizin arasında şekillendiğini anlyırosunuz. müzik sistemi 10 üzerinden 7 seviyesnde , yol sesi alıyor , üstü açıkken verdiği keyif bütün eksileri unutturuyor bendeki yorumlar bunlar . size tavsiyem incelemelerde kalkış seyir durma rüzgar sesi tıkırtı müzik sistemi gibi merak edilenler için videolar falan ekleyin şenlensin ortam
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme