Şimdi Ara

2011 GIULIETTA mı GOLF 7 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.955
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 50 küsür bütçem var iki araç arasında kaldım golfün daha yeni olması sorunsuzkuğu ve yaygın olması mantıklı geliyor ama diğer yandanda Giulettanın tasarımı ve performansı beni kendine hayran bırakıyor siz olsanız hangisini tercih ederdiniz belki karar vermemde yardımcı olabilirsiniz teşekkürler araçlar şöyle

2011 Giulietta 1.4 multiair distancice 170 hb +spor paket

2013 Golf 7 1.2 comfordline 105 hb manuel

• Giulietta'nın motoru multiair motor ve çok ileri bir teknoloji. Saffet üçüncü NTVde programında anlatmıştı. Tüketim olarak fark olmaz bence. Çünkü golfun o tüketim değerini yakalaması için çok sakin kullanmak gerekiyor onu fa siz yapamazsınız. Yol tutuş motor sesi performans ve prestij, hepsi Giuliettayı işaret ediyor. Golf daha mı sorunsuzmuş ? Hiç sanmam...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giulietta'nın kronik bir sorunu yok, kim uyduruyorsa. Bize sormanıza gerek, iki araç da hala sıfır olarak satılan modeller. Test sürüşünü yapın tercihiniz zaten belli olacak.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Giulietta

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 side guzel arac o ic mekan rezalet olmasa gui derdim ama ben icmekana onem veren biriyim o yuzden golf ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motor icin Giu
    Ic mekan icin Golf

Hangi kriter onemliyse onu alin.

• Arabayı alıp satacaksanız Golf 7,arabayı alıp binecekseniz Giulietta diyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf 6'mı Golf 7'mi?
    11 yıl önce açıldı
    golf 7.5 mu seat leon mu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Giuliettayı tercih edeceğim sanırım daha önce hiç alfa sahibi olmadığım için biraz çekiniyorum çevremden birçok eleştiri geliyor git golf al başın ağrımaz felan filan bende ister istemez düşünüyorum

• Arabayı alıp satacaksanız Golf 7,arabayı alıp binecekseniz Giulietta diyorum.

• Giu çok tatlı.. 45 e araç bakarken az daha 65e giu alacaktık ağzımız açık kalmıştı ailecek :D Çok can yakar. 170 hplik turbo benzinli bir alfa...... Golf bunun yanında bence daha oturaklı ama çok daha ruhsuz kalıyor. Ama işin yakıt tarafı da var ki istanbuldaysanız bence dizelden vazgeçmeyin performans da kusur kalsın çünkü golf o kadar olmasa da giu yakar yani, basmadan duramazsın. Bu arada giu sürme şansım olmadı, sadece tahmın ve gördüğüm kadarı ile yorumluyorum. Bir de kullanıcı ana konusunu komple okumuştum. Ona göre değerlendirin :) Golf7 güzel ama o kadar ahım şahım bir araç değil. Giuda trim sesi var diyorlardı golfde de basbaya var yani iç mekan malzeme kalitesi diyoruz ama..
  • 1.2 motor var. çok yakacagını düşünmüyorum. ha son gaz basarsan yakar.

Görüntü sizin için önemliyse Giuli şekil arabadır. bence Golf'ü de yabana atmamak lazım yeni model sayılır 2013.
    bence araçları yakından görüp karar verin. hatta kullanın. sonuçta siz kullanacaksınız.
  • semihks kullanıcısına yanıt
    Biz bıktık, kötüleyenler bıkmadı.

Girin alfa forumlarına, inceleyin herkes her anını paylaşıyor. İnsanlar mutlu, sorun yok zaten Giulietta'da. Parçası yokmuş, pahalıymış, çok yakarmış.. Geçiniz bunları, alfa romeo koltuğuna bile oturmadan çamur atmakta üstüne yok çoğu insanın...

• gui super araba, ama yedek parca, yakıt, dusunduruyor.
  • semihks kullanıcısına yanıt

•  2011 GIULIETTA mı  GOLF 7 mi ?

Farları için alınır
  • Herşeyden önce alfa ruhu için giu alınır burda kötüleyen arkadasların bir giu tecrubesı oldugunu sanmıyorum arac her yönüyle tüm eksiklerinizi tamamlıyacak bır arac ki o fiyat bandına bence daha ıyısı yok
  • GIULIEATTA'yı al ve keyfine bak.
  • Maddi beklentin ve sıkıntın yoksa kalbinin sesini dinle ve giulietta al.

• İlerde satmayı düşünürsen golf daha mantıklı bir seçim olur

• Giulietta alırdım ben olsam
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.